![]() |
Preporuka za igricu
Trazim dobru krimi igricu (ratnu), danasnje vrijeme ili proslost, a imam slab racunar :/
Pa... sta imate za preporucit'? |
Nije krim ali je ratna i to ti je kao u školi lektira pod obavezno:D
Call of Duty 2:D stara ali odlićna,kao i rakija što starija to bolja:goood: |
|
Pres'o sam je :/
|
Mogo bi za pocetak napisat kakav racunar imas. Ispuni u postavkama ili ako se nemozes snaci barem tu napisi.
|
Citiraj:
|
preporuka nečeg što bi me moglo držat dulje zainteresiranim za igru tj da ima recimo dug gameplay a opet da nije strategija
|
Citiraj:
Ako želiš biti duže u igri, igram MP igre.. Ako želiš SP igru, igraj Obilivion... |
Nemam bas puno volje za multijem, dosad sam ganjo ps3 ff13-1 i ff13-2 svaku po nekih 50h, a oblivion sam preso, volim igre tipa penumbre serijala, amnesie dark descenta, walking deada
|
jos imam 150kn na VISA kartici.. i nemrem odluciti na sto da spalim :no2drug:
natural selection 2 ili chivalry:MW ... te kao trecu soluciju imam witcher 2 ili nesto full SP.. .igra li itko od vas nesto od ove dvije MP igre? :) |
Citiraj:
|
silent hill mi ima bratić za ps3 pa ču posudit nego ovi zadnji trzaji steam sale-a jel ima šta zanimljivo za preporučit
|
Dead island ti je okey igra ako volis klanje zombija. Gta u resident evil svijetu +) bio je na 66% neki dan i jos je danas ( upravo provjerio ) +) skyrim je isto na snizenju
|
Ljudovi moze preporuka igara tipa dante's inferno, znaci kopija god of war, s tim da je za xbox. Davno sam gledao recenzije dvije igre gdje lik po nekom selu maklja cudovista neka (ako se dobro sjecam), i nakon sto ih srusi moze im nogom glavu rascopat ili stitom :D
|
Citiraj:
|
može preporuka za neku strategiju sličnu red alert 3 ? dakle kupiš resurse, gradiš zgrade i onda se pobiješ? (osim starcrafta 2). igramo ja i prijatelj 1 vs 1, dopizdio nam red alert 3.
|
Citiraj:
|
Predložak igrica
Dakle,igram nekoliko igrica(najviše nešto poput BF2 i sl) I sad tražim nešto takvo,
ako mogu to nazvati "Open map" ali da je ko SinglePlayer BF2. Dakle-2 Tima,velike mape,nekoliko klasa,da je ovo doba,da ima solidnu grafiku, dobar multi,i da(po mogućnosti) ima gravitaciju. Jer stavit križić na neprijatelja i kliknut je ništa,želim da treba malo vještine za gađanje snajperom. |
bf2142, battlefiled 2 (?), planetside 2, ...
|
Citiraj:
|
Ajde ljudi pogledajte malo u tražilicu,svako malo nova tema u vezi takvih igri.. Imate več ovdje.
|
operation flashpoint!;)
|
Blood Dragon. Velika preporuka
|
Moze preporuka RPG igre,nesto tipa Neverwinter Nights,Dragon Age,nisam odigrao nikada Neverwinter,ali ne vjerujem da bi mi se svidio radi ( zastarjele ) grafike.
Ima li kakvih modova za Witchera jedinicu,grafickih,mozda i to odigram. Grafika je bitna i barem da ima kakvu takvu pricu. Lupajte prijedloge,po mogucnosti open world svijet :chears: |
Citiraj:
|
Risen serijal, Gothic serijal, The Elder Scrolls serijal
|
Citiraj:
A Fallout ne znam,ne svidja mi se to,tematika je super i svidja mi se,ali nacin igre nikako ( ono pauziranje pa ciljanje ) ... osim ako nema nekakav ogromni mod da to sve promijeni,proljepsa i doda nesto novo ... Citiraj:
Gothic 3 ima kakvih modova,nesto da smanji bugove i proljepsa igru ? |
može preporuke nekih zabavnih igara tipa Plants vs. Zombies ili Neighbours From Hell i također neke menagment igre, nešto kao
Lemon Tycoon kada poalziš od malog štanda na kraju se gradiš i razvijaš, dakel nešto poput toga kreneš od 0 pa se gradiš i napreduješ ili nešto tipa da upravljaš nekom zemljom i sl. stvari, svi prijedlozi dobrodošli |
Je li ima neka dobra (koliko dobra moze biti) neka online F2P pucacina? Nesto tipa Arma ili CoD 2, samo da nije previse moderna i sl?
|
Sad sam tek skužio da ima tema za preporuke:
Ima tko prijedlog neke novibe igrice po sljedećim parametrima: - fps - dobar single player (znači ne treba mi nikakav multi, co-op i slično) - da nije glupa u stilu misija: ajde šeći preko polja pa donesi ovo donesi ono skupi ovako skupi onako - relativno jednostavno ... Znači nešto poput: serius sama, max payna, cod.a jedinice. Znači imaš određeni arsenal, skupljaš municiju ubijaš loše likove, nekad te scimaju, obično se krećeš naprijed ne šećeš uzduž i poprijeko ne bi li nešto našao i tak :). Jel ima danas kaj takvog? Il ću morat stare igrice instalirat. |
Moje preporuke: RTCwolfenstan, wolfenstein2009, necrovision, soldier of fortune, painkiller, fear 3, swat4, brothers in arms, stalker serijal (nije klasican fps vec mjesavina rpg al igra je apsoulutni vrh)..
|
Dečki trebala mi neka zabavna igrica, može biti single/multiplayer, svejedno mi je koji žanr samo da je zabavna i da nije monotona. Može biti starijeg ili novijeg datuma. ty :D
|
tražim igre koje su slične LOL -u, besplatne i da se mogu igrati preko neta,osim dote 2 naravno :D bilo što u principu što nije toliko zahtjevno a hrpa ljudi igra,...
|
Tako je tesko napisati "MOBA games" u google. :nono:
|
prvi put čujem za moba nisam znao da se to tako zove hvala na odgovoru i sorry ;)
|
Zamolio bih Vas ekipa da mi preporučite neke Construction and management igre kao npr Simcity. Nisam nikad igrao igru takvog žanra tako da me zanima koju igru mi vi preporučate. Zapela mi je za oko Tropico 4 ili ima još koja bolja igra od te? Tnx na preporukama. Koliko sam skužio većina pljuje po simcityu tako da ne znam da li da to igram ili ne.
|
napokon nađem super strategiju u svemiru ( homeworld 2 ) i naravno rezolucija je u banani,pola monitora mi je crno :S nisam zahtjevan pa ako netko može preporučiti slično nešto a da mogu igrati na svom laptopu.thx
|
jesi pogledao za unofficial modove za homeworld 2 sto se tice rezolucije i grafike? To je dan danas popularna igra i vjerujem da ima modova. Evo ti i link koji bi ti mogao biti koristan
http://www.moddb.com/games/homeworld-2/mods i da, ako volis strategije sa svemirskom tematikom (svemirska stanica u ovom slucaju) baci pogled na nesto skroz drugacije tipa startopia |
Preporuka
Nemam baš nekog iskustva sa igrama ali znam što mi odgovara.
Najviše mi je legao Skyrim. Prije toga Freelancer. Kad mi dođe 1 godišnje zaigrat nešto, sate provedem bezuspješno tražeći po netu nešto što će mi omogućit osjećaj širine navedenih igara. Najveće poteškoće mi stvara zasićeno tržište pucačina ovakvih i onakvih. To mi dosadi za pola sata. Fetiš mi je dobra grafika. Mislim, imam slabu grafu (HD6670) ali uvjerio sam se da to nije ograničenje u mojim okolnostima jer vrtim na High-Ultra Skyrim (sa hrpom "realistic" modova) i Assassin's Creed na Ultra a takva grafika je upravo ono što me zadovoljava. Dakle, ima li koja sandbox igra kojoj je pucačina u drugom planu ili ako baš mora, da je jednaka drugim aspektima tipa trgovine, izgradnje, najam posluge i sljedbenika...raznih ostalih mogućnosti i uloga koje se mogu razvijati sa grafikom u rangu Skyrim? Može i space tematika. Uh, bila je jedna space starija igra gdje je sloboda bila gotovo neograničena. Mogao si birat oš bit pozitivac ili pljačkaš, kupovat i gradit carstvo, putovat i otkrivat....a usput fenomenalna grafika. Pokušao sam ju igrat al je bila strašno sjebana bez joysticka. Manual je bio debeo ko biblija. :D E da se još sjetim kak se zove.... Ima li nade za mene? Igrao sam Godfather koji je po mojim standardima solidan 3.5/5. Noire mi je slabiji jer šema sa ponuđenim odgovorima ubija osjećaj slobode. edit: ako je moguće, bez vojne tematike. |
mafia 2 je meni recimo oke bila..fin soundtrack i opcenito nije losa igra s obzirom na svakakva govna koja danas nude.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:20. |