![]() |
Metro lagano ulazi u S.T.A.L.K.E.R svijet dakle... ovo će biti jako jako zanimljivo.
Pujjebemti kalendar i tek veljaču :( Bit će ovo... jako jako jako dugačko proljeće i ljeto... Sent from Mobara |
Ma bit će igara do onda.
Anthem se čeka FC5 dolazi Doom novi itd. |
ot, kakav doom?
|
Citiraj:
Citiraj:
Sent from Mobara |
Čitaj doma kad dođeš na kompu (spoiler je stavljen). Neću više spamati temu :)
|
Citiraj:
Iako se ja još uvijek nadam da će kad tad STALKER 2 biti napravljen. |
Ne vjerujem. Rade Battle Royale igru na foru stalkera.
|
Još malo da slinite :) |
|
Jao.. Uzimam :D
|
Pozz ekipa, iman jedno pitanje za one koji su procitali knjigu Metro 2033.
Sve san manje vise razumija osin pri kraju onu poruku od Kan-a. Cemu je bila tako vazna i sta uopce znaci? Ipak je covik to zurno tia dostavit i vijerova je u Artema. |
|
NEXT UPDATE FEB. 26TH :D
|
26th update live. Kakvi su ovo bzvz update-i :) Nek više pokažu neku sličnu scenu kao iz metro-a 2033 kad prilaziš/dolaziš u Polis! :zdero:
|
Zanimljivo:
Citiraj:
|
Prvi Metro 2033 je bio jeben. Sjećam se da sam tada imao GTX260 sa 800 i nešto MB RAM-a. Ta grafa je plakala kad sam postavke stavio na High. Maxano, nije bilo teorije da zavrti.
Last Light je izašla kad sam imao GTX660Ti i isto ako sam maxao, malo je stenjala grafa, ali kad se OC-alo onda je bilo OK. Redux je dosta optimizirao obje igre i onda su obje na max (osim SSAO) radile glatko. Tako da se nadam da će Exodus biti optimiziran kao Redux igre, a ne kao orginalna 2033 iz 2010 :D |
Iskreno, mislim da će mi se konfa znojiti žestoko kad jednom izađem van iz metro-a. Ne znam zašto, ali mislim da će biti žestoko :)
|
|
Ok... dakle Metro iz linearnog FPSa prelazi u delimični sandbox te uzima elemente RPGa. Opet će tu biti moral points i vjerojatno ovoga puta više endinga.
Sviđa mi se ako to bude u duhu Stalkera/Fallouta. Ne sviđa mi se ako to bhde Far Cry style skupljanja svega i svačega i 10 tona collectablesa jer to malo prenapadno bilo. Craftanje... ne znam što reći na to dok ne vidim, ali to je isto uz colletablse uzelo maha u današnjim FPS igrama. Sent from Mobara |
Zanimljivo će to biti svakako. Zanimljivo mi je da neće biti open-world ali će postojati druge frakcije. Samo se nadam da neće biti neke reputacije za skupljati itd.
Plus se špekulira da će biti DLC-ova, pa ćemo i to vidjeti :) |
I do sada je bilo DLCova i u 2033 i u LL. Obično kad je preorder, dobije se nešto extra i mukte.
Na Steamu još nema cifre, a ovi sajtovi neki već prodaju key tj vrše preorder. Sent from Mobara |
Da, ima ovdje već nekih okvirnih cijena.
|
|
Ništa novo naspram onog prvog "gameplay" videa. Ali hype is real :)
|
|
Pas mater...
Moram početi igrati SP neke igre koje sam preskočio. Jer ću se načekati ovog. |
Citiraj:
Sent from Usreo Mobara |
Citiraj:
Inace nadam se da ce M:E imat neki dobar collectors, znam da sam vidio sacmu neku za prvi metro:chears: |
Ja ću diviniti: original sin jedinicu i dvojku odigrati.
I Dark Souls izlazi Remastered, pa ću možda sva 3 odigrati. |
Pa to mislim onako, laganini te temeljito, po sat vremena petkom i 2h subotom i neđeljom kad svi spavaju. Ionako spavam 5h max dnevno, tako da imam fond sati i za gaming :)
I taman kad prikoljem Eredina, eto M:E. Za Metro 2033 se ne sjećam jer sam je kupio na facebooku kad je koštala 1 Euro. Do tada je nisam igrao jer mi je komp bio preslab :D ali Last Light je imao onu autosačmu i onaj AK. Kasnije u Reduxu je to bilo pod normalno kao i onaj Season Pass. Sent from Usreo Mobara |
kriste. kako uspijes samo 5h spavat i da nisi satran?
ja bi volio da to mogu. |
i ja sam negdje na petici, krepat cu ranije :D
|
lol.
nebi mi to smetalo, al nemrer tako. moram ic ko kokoš spat u 22h da se mogu ustat u 5:30 za delo. dode mi slabo kad vidim koliko vise vremena imate za "zivot" samo zbog tih ~2 ure vise... satrat ce nas stim performansama na novom metrou. ko za stari kad je tek doso. bokte najjaca grafa je jedva vrtila na max det koliko se sjecam. al ja jos uvjek nisam odigro last light :D, a i origigi mislim prec jos jednom tak da imam sta igrat, uz sve drugo nakupljeno :zdero:. |
kaj ti je pa ja jos uvijek nemrem sve maxano igrat, al bas sve, nešto grafu pojede nemrem se sjetit šta točno al kad to maxam padne fps na 30 valjda
|
Citiraj:
Jedino čemu se sad veselim su M:E i STALKER 2. |
Logičan potez odgode za Q1 2019. Svi bježe od RDR 2, pogotovo single player igre!
|
Nisam upućen, što im je zajedničko (RDR2 i M:E)?
Sent from Usreo Mobara |
I mene zanima.
Nije valjda da vahha misli da će RDR2 pokupiti svu popularonost pa se toga boje? Jer ako je tako, mislim da se vara. |
za početak, rdr2 nema na pc
GTFO :D |
Citiraj:
Ontopic, šteta, FC me razočarao i ovo je jedina druga igra koju sam ove godine htio zaigrati. Ali bolje da bude kako treba malo kasnije nego da ove godine dobimo poluproizvod. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:45. |