![]() |
ah
dayz sam zamrzio kada su zombiji postali samo smetnja i kad je postao deathmatch\tdm |
Nije ovo battleroyal, nego open world survival igra
|
ko je pobjednik?
|
Nemam pojma, hcl gameplay video kaže nešto tko se oslobodi one instalacije sa glave i pobjegne sa otoka je kao endgame...
Vidio sam da se frajer šeće, prijavi se na neki death match turnir (dobije posebnu opremu i oružje za to), odigra to, kad izađe nastavi tamo gdje je stao u open world i opremom koju je imao (naravno za meč je limitan prostor) |
nije, bar za sad, oni jesu zamislili end game jer je priča kao hunger games, stave te na otok s ljudima i makljaža
al pošto se možeš rivajvat, neznam kak |
Oni su kao zatvorenici u nekom realityju, ideja je kao u filmu the condemned (2007)
Mora postojati neki kraj. Možda ne u onom smislu da postoji jedan pobjednik, nego možda kraj za tebe (recimo bijeg), ostali i dalje piče svoje. U protivnom budući da igra nije natjecateljskog tipa - radi se o beskonačnom i besciljnom lutanju dok ti ne dopizdi |
Sa Steama:
Available: 29 August This game will unlock in approximately 2 hours |
Ja ju uzimam i igram ziher, a vidjet cemo kolko ce me drzat :D
|
skida se
|
Koliko je gb?
__________________ Sent from my mobile using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
odigro 6 min i boom! Fatal error i crash :D
|
Kakav je singleplayer od toga? Kontam da uzmem igru ali ja nisam tip za multiplayer...
|
Pa evo kako su bili serveri nestabilni ja sam igrao samo SP, mislim da je u sustini isto kao i MP samo sto nemas drugih igraca :)
|
ma koma da neigrivo, i kad igram, samo s eugasi i vrati me 5min nazad
EA at its finest :D |
|
50 000 igrača na steamu, trenutno 9 najigranija igra na svijetu (realno barem 10 jer fortnite nije na steamu)
|
Citiraj:
Tu ti tamo par puta zatrzalo, jedino je FPS padao što sam duže igrao. I 2-3 puta su me ubili mechovi pa sam u minusu sa fame :hitthewal: |
Citiraj:
|
Radi se stvarno o ogromnim naslovima, firmama koje imaju stotine milijuna ili milijarde, neke veliku tradiciju i sl., no impresivan pothvat u svakom slučaju. Serious Sam ima legendaran status, ali ovo je ipak najveći hrvatski gamerski pothvat
https://www.youtube.com/watch?v=v8bOhTy4qZ4 budale :D |
Jebes ga. Kupio i skida se evo. Ako nista, onda zato sto su zemljaci radili :D
A ni cijena od 16 eur nije napumpana. |
Citiraj:
|
Citiraj:
>edit: kilavo sam se izrazio - ne mislim da je igra sranje, dapače, mislim da je super iako nije moj đir |
Kupio.
|
neznam, svima je dobra, ti si ljubomoran jer nemres igrat na plejki :D :D :D
grafika i atmosfera su mi stvarno dobri, sinoć po mraku, kiša, munje, atmosferično podosta |
Citiraj:
Vjeruj mi kad ti kažem, sasvim sam zadovoljan plejkom i kaučom :D Za sad :) |
Ak sam prezivio pubg ea, budem i ovo.
Slutim da ce bit ogra sa najvise balkanaca :D |
Par pitanja...
1. Kako da lik ne trči stalno ? 2. Pokupio sam pištolj u nekoj crkvi i nakon par minuta dok sam skupljao neke druge stvari, vidim nestao je iz ruku mi. Bug ? 3. Sve su kuće ispražnjene, koja je poanta, samo trčim okolo bezveze |
Vidio sam neki clip gdje je lik pojeo masu i trčao i strefio ga je srčani.
|
1. Na scrollu miša mijenjaš brzinu hodanja/trčanja
2. Možda si slučajno zamijenio oružje ili ako si ga spremio recimo u hlače, a kasnije si našao druge hlače i njh equipao, onda ti i baca i svu opremu u prošlim hlačama (moraš isprazniti džepove :D) 3. Da, lutaš mapom i lootaš, skupljaš reputaciju, udaraš zombije po glavi, izbjegavaš robote i pridružuješ se eventovima. Meni osobno je igra li-la. Fora je cijeli koncept zamišljen, ali se vidi da ne znaju što žele s igrom, odnosno u koji žanr da je strpaju. No to budu kroz ovaj period early accessa sredili (nadam se). Uglavnom ima velikog ptencijala da bude stavrno dobra survival igra ako sve karte dobro odigraju, ali ovo malo što sam igrao nisam baš oduševljen ostao, najviše zbog performansi. U Solo Playu, sve na Epic igra radi na prosječno 45 fps-a. U MP-u, sve Epic je oko 20 fps-a, a sve low 30 fps-a. Znači koma od optimizacije, 10 fps-a razlike između max i min postavki -.- Ove priče oko toga da je early access i sve to vezano uz to me ne zanimaju, jer ako jednu stvar tražim u igrama, pogotovo MP igrama, onda je to donekle dobro izvođenje same igre. Tako da sam odigrao sat vremena da ne prođem onu granicu od 2h pa ću vidjeti kako će raditi kada se stvar sa serverima malo smiri. |
E hvala, može bit da sam mijenjao gaće.
|
Citiraj:
Pitanje: dakle, kad se neki random lik pojavi u blizini, može ga se čuti da priča na mikrofon neovisno o tome što nije dio tima/partyja/ kako se već zove? (pretpostavljam da je i u drugim igrama slično - nisam igrao DayZ itd., pa nemam pojma kako sistem funkcionira) |
ovo lootanje u prazno me zanima
znači server je up and running, dal se loot ikad resetira? mislim, ljudi polootaju i šta asd? zauvijek prazno ili? |
Citiraj:
2. Nisi ga imao gdje pospremiti, za pištoj moraš imati neko spremište gdje da ga pospremis znaci torba ili nesto sl. Ako si samo u obicnoj odjeci onda je on prevelik za strpati da u džep :) 3. Da to je malo bzv, trebas naci military zone i tamo imas na pretek opreme. |
Citiraj:
Kažem inače ne gledam puno gameplaya, ovog scuma sam pogledao možda i 3h do sada na youtubeu i to je najzanimljiviji video do sada, ali ne zbog same igre nego što su likovi budale. Sama igra ipak djeluje dosadnjikavo/besciljno moram priznat. Lootaš 90% vremena i od toga u 70% slučajeva ne nađu ništa, a ostalih 25% je sranje (odjeća, crafting itemi) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Uzeo sam i ja tu igru danas prvotno da podržim naše ljude na razvoju igre. Nadam se da će igra imati blistavu budućnost.
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:20. |