![]() |
Citiraj:
Citiraj:
Sent from Usreo Mobara |
ja ima steam pa isto u documents
ali općenito kažem da ne kužim te sejvove, nešto je steam nešto documents, neznam zašto sve steamovo neide u cloud, ili documents, ovak pola pola je sranje |
Ovisi o igri. Neke imaju cloud save na Steamu, neke ne. Na uPlayu znam da sve igre koje posjedujem imaju cloud save. Mislim da i na originu.
Sent from Usreo Mobara |
da, samo steam ''zajebava''
|
Aaaand done. Čini mi se da je 30% kraća nego TR. Ok, kao ni u TR, nisam preveć po grobnicama išao, držao sam se glavne priče. Ali storyline je kraći i nekako blijeđi i monotoniji.
Ok, anin stol broj 2 bez ponovnog instaliravanja. Shadow incoming tomorrow :) Sent from Usreo Mobara |
Sta radis veceras? Jesi li razmisljo da pokrenes YouTube kanal da te lakse pratimo? :D
|
Ma moš mislit :D pa da se smijete mojim (ne)umjećima igranja :)
Sent from Usreo Mobara |
Eno na steam winter sale 9.99€
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
Igram samo glavnu radnju bez sporednih questova i postotak prijelaza mi je 22,5%. Zna li možda netko sa kojim se postotkom prelazi igra pod main quest ?
|
nesto malo, mozda 35-50% koliko se sjecam
EDIT: Citiraj:
|
Citiraj:
Trenutno je Lara stigla u ono selo i uputila se putem uskog prolaza u pećinu. Penjanje, skakanje i stala je kod onih pokretnih stupova koji bi rotacijom trebali usmjeriti vatru na paljenje prepreke. Ima li još puno papa štrumpf ? Btw...igra je dobra, grafika odlična, ali navlačim već dosta dugo i htio bih je odradit do kraja. |
Eto napiso sam pod EDIT u prethodnom postu, a ovo 35%-50% zavisno da li odradis jos sta usput slucajno :)
|
Game over on 57.95%...odradio glavnu misiju uz minimalno sakupljanje usputnog sadržaja. Sve u svemu odlična igra za svaku preporuku.
|
Jučer sam završio glavnu priču, 64% s side misijama. Igra mi je lijepo sjela, dosta akcije s odlično dizajniranim krajolikom, pogotovo pećine.... Priča tak tak ali sve u svemu odlična igra.
|
Ja 95% al mi se tih 5 neda ganjat. Solidna igrica.
|
@devaa koliko sati? planiram uskoro poceti a bojim se da ce mi previse vremena uzeti jer patim na trofeje
|
E to bi trebo provjerit kad mi frend vrati igricu, ali sam igrao nekih mj dana sve zajedno. Al onak ja ti to palio 2x tjedno po 2h tak nesto.
|
Citiraj:
:lol2: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:49. |