![]() |
Citiraj:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nevjerujem:roller: |
sletila jedna u firmu, koje razočarenje bokte :(
Upalio ga i kad sam vidio ekran...ono, suze mi potekle. Još kao bravio engine, moš mislit. Ostatak tak, tak - djeluje poprilično "lako oštečujuća" :D http://www.pohrani.com/t/35/gl/PftYk...-09-074652.jpg |
Citiraj:
idem se javit i prvo što stisnem su te dve tipke i onda zaključaš, a ne stišaš (što si inicijalno htio) onda se on dernja, onda otključaš DOK JOŠ URLA i onda da ćeš krenut stišat pa uporište za stisak volume rockera je ijopet na palcu i opet zaključaš i dalje mob urla i onda otključaš napokon po treći put i onda ti spusti slušalicu druga strana. stending ovejšns za ideju. ovo mi je jedan od glavnijih faktora kod kupovine moba, koliko god se to nekome smiješno činilo. tipke na obje strane? thnx but no maam. |
Isusiću, ne vjerujem u ovu debatu :) You're holding it wrong, syss!
|
tak ja držim mobitel eto kill me... ono što znam sa sigurnoću da neću tu naviku mijenjati zato što tak neki mobitel ima raspored tipaka, široko mi tržište brate :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
znam, slike sam i gledao :(
|
ako bravia može pretvoriti tn u ips onda dobro :D
|
It's a kind of magic :D
|
sve sam bliži xperiji t, a sve dalje od z... šteta jerbo u mojoj tarifi z je nekih 100-200kn skuplji, ali onakav ekran + staklo + poklopci + shutter jednostavno nemrem prožvakat.
|
Citiraj:
|
da, reko mi je amdija za taj debilizam da je 6glavi više t od z... u vipu mi je nekih 200kn skuplji z od t (1200 vs 1000 ak sam dobro upamtijo, nema veze web cijena, bijo neki dan u dućanu).
|
Z je apsolutni fail od uređaja.
1. boje su užasne 2. crna je kriminalna 3. shvaćam da je pokopac za audio jack tu s razlogom ali ja ga koristim na dnevnoj bazi i bojim se da će se "razlohati" nakon kratkog vremena. Sve u svemu odustajem od kupnje novog uređaja za sada. |
Citiraj:
|
Tak jasno. :) Što se tiće performansi one su super i lijepo je vidjeti high end uređaj koji ima slot za microsd karticu što je po meni velika prednost. :)
Stvarno šteta što su tako zeznuli ekran. :) |
i maknuli fizički šater :već_sam_dosadan_s_tim: :D
|
Staviš custom ROM i šater ti bude na power tipki ;)
|
ma da nebi sad tu kupijo divajs i umjesto da vrtim antuntun benčmark idem tamo neke gajdove čitat kak da rutam, s-offam i kasromiziram.
prekratak život. :D |
Haha, postavio sam pitanje prije, a ima brat- bratu 3 tjedna, kako da se maknu one sofverske tipke, kao što se recimo "povuku u galeriji" da se maknu i u ostalim aplikacijima? Osobno sam na netu pretražio dosta toga, nitko ne zna. Možda još nitko nije osjetio potrebu za tim, meni osobno u igrama, surfanju i čitanju knjiga smeta jer mi uzima dio ekrana :(
|
i ako ih makneš, kako ćeš se, kad uđeš u aplikaciju, vratiti na home screen?
|
Citiraj:
|
ma da ne bi na to išao :D
|
Citiraj:
|
Čuo sam nedavno da je IOS flujidniji i tak to, a ima i sigurnost jer ima i tamo neke imesiđe/poruke šta ne može presrest ni SOA, kamoli CIA. :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
http://www.youtube.com/watch?v=ywUrekw_sHQ |
kaj taj papak zna... brijem da ni tetering ne zna upalit :D
|
Jucer poceh pisat post da vas sve posaljem okulisti ali odustah, dok jucer nisam usporedio svojeg Z-a sa frendovim koji je stariji mjesec i nesto dana. Nevjerojatna razlika u ekranima, njegove crne i sive imaju vrlo izrazenu nijansu zute boje, moj ekran i njegov nebo i zemlja, hoce ga dat na reklamaciju ali sumnjam da ce proc.
Znaci stvarno je istina da su ugradivali u pocetku to sranje od JDC-evih panela koji su naknadno zamijenjeni Sharpovim. I negdje sam na XDA threadu o Z-ovim ekranima naisao da su to sve IPS paneli, nasao tocno covjek model Sharpova panela unutra i veli Sharp IPS, sad jel to istina ili... Kud gledanja je i dalje u klincu ali su bar boje kak spada. Btw, cijeli Sonyev launcher je sive boje po defaultu pa nadam se da ne sudite kvalitetu crne boje po njemu. Mene vise muci baterija, ocekivao sam vise od 2330 mAh od 3 - 3,5h sata ekrana unutar jednog dana, moze na wlanu izdrzat dva dana i 4h ekrana ali cim se pali 3G i njime surfa ode samo tako. |
Citiraj:
U potpunosti se slažem sa ovim napisan i mogu stavit slike svoje xperie z i od frenda. Prvih par dana sam si mislio da fantaziram, al kad sam vidio njegov ekran, stvarno su različiti. Kut gledanja je banana, al su boje puno bolje. Moja xperia z je stara 3 dana, on ju je uzeo prije mjesec dana. Oba moba iz tmobilea. Za bateriju jos ne mogu dat sud jer ga nemam vremena koristit kak se spada. Jedina mana i kaj me smeta je dosta slabiji wifi adapter u odnosu na htc one s, galaxy s3, galaxy s2, iphone 4 i galaxy nexus. edit: moj je proizveden 13w12, a njegov 13w07 edit 2: isprobani po noći, moj je lošiji od njegovog. izgleda ko da moj ima neki žuti premaz i ekran vuče na žuto. e sad ko je tu lud onda. |
Ja sam uzeo mob kao predbilježbu u T-mobile i verzija je : 13w07 isto. Čekaj, nisam baš shvatio, taa verzija ima bolji ekran ili ?
EDIT: evo ima ovdje objašnjeno. Ja imam SHARP display prema ovome http://forum.xda-developers.com/show...2182432&page=2 |
Ne znam, moj je 13w09 i ima dobar ekran, root i ta sranja ne planiram zasad radit. Ocito ide sistemom srece tko dobije kakav ekran. Bravo Sony.
|
|
ionako se ispostavilo da je bolji ipak JDC
moj je vjerojatno Sharp,13w07 AAC...jbg,meni je dobar dok ne vidim taj JDC =)) |
kaj onda, se isplati taj mob uzimati ili ne :D ?
|
|
Citiraj:
|
no dobro, onda uzimam :D
|
|
Ovo je isto kao kad su televizori u dućanu jedan uz drugoga. Onda ti je jedan grozan, a drugi savršen. Kupiš "groznog", spojiš ga doma, i slika fenomenalna, bolje prekrasne... zato jer nisi kupio 2 pa da ih uspoređuješ :D
tako i ovo. Isto je bilo i za Desire. Jedan ima AMOLED, drugi ima SLCD. Moj ima SLCD i slika mi je super :D al da ću se brinuti koji ću ekran dobiti, taman posla. :D ovako i onako na polučorav :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:58. |