![]() |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Tko nema igre u Libraryu treba:
Citiraj:
|
Postoji li opcija za instalacijom ove igre tj. igranja bez instalacije steama?
|
Citiraj:
|
Postoji, velicina 4gb, instaliral bez steam-a. i popratnih gluposti.
|
Citiraj:
|
Dobro je, živ je, i zdrav :D nije mu ništa :D :D :D
http://www.zaslike.com/files/7dfiw94...n2k9_thumb.jpg |
To mora da su vitamini za konje :D.
|
Citiraj:
Znači igra je odlična i vrijedna svake kune? :D |
|
Uf al me ova igra na hardu guzi, i oduševljen time, dođe marinac i papa micek di su ti helti nestali. A ti bi tankao helikopter, budes budes XD
A ona mjuza kad se pojavi (khm 30 specijalaca kroz strop khm) btw ko je radio algoritme za kretanje assasinki, prelude su |
Napkon da sam i ja nasel vremena i skinul i instaliral :), zanimljivo je da ja nisam trebal dodavati nis na steamu samo mi je bacilo igru gore nakon instalacije
|
prešao igru upravo....same pohvale osim skakutanja koje je toliko bugovito i jako kida živce....napravili su predobar remake i opet me podsjetili koliko je HL zapravo dobar :) natjerala me da igram cijeli serijal opet....što reći osim jedva čekam episode 3 :) Nevjerovatno kako niti jedna igra koju su izbacili nije ni blizu smeću sve sama remek dijela...
|
For the love of god,instaliral sam igru(setup) i dobio hrpu fajlova i nigdje exea....jel to način koji sam tako žarko htio izbjeći? (instalacija steama)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
instaliraj igru instaliraj SDK preko steam pokreni igru :goood: |
Thnx chaps! :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ne treba mu Half life 2 ili bilo koja source igra, dovoljan mu je SDK.
Znaci postupak: 1. Istaliras Steam 2. Skines SDK 3. Instaliras Black Mesa: Source, vec ce biti ponudena odgovarajuca putanja, npr X:\Steam\SteamApps\sourcemods |
Citiraj:
|
Nemam je ni ja u add/remove, ocito nisu dodali tu opciju, ali neka te to ne brine, jer ako je bas zelis maknuti i ponovno probati instalaciju moras ici u Steam\SteamApps\sourcemods i izbrisati folder bms.
E sad jedino ne znam, jer se to nigdje ne spominje da li bas moras imati bilo kakvu igru kupljenu na steamu da bi ti uopce to radilo. |
Citiraj:
|
Ovdje mi je instalirana igra, onaj BMS folder sam eliminirao, ali i dalje STEAM ne vidi igru...
http://i1225.photobucket.com/albums/...pse8bdddf7.jpg |
u BMS folderu ti je igra ak igras preko steama,ponovo instaliraj igru...
|
Citiraj:
UH, kad se sjetim ove igre na 15'' CRT monitoru onda... (davno prije heh) |
Citiraj:
|
Jučer sam navečer igrao nekoliko sati, sad sam mislio nastaviti ali ne znam kak, u steam-u nema ni traga od igre, a u folderu di je igra instalirana nema .exe, WTF?
|
hvala na obavijesti, vrlo konstruktivan i nadasve bitan post za korisnike ovog foruma.
|
Citiraj:
|
Vi koji ste prešli, koliko još ima do kraja nakon lansiranja rakete? Možete staviti i u spojler..
|
Citiraj:
|
Thx, znači još imam što igrat :)
|
Citiraj:
|
Ja isto lansirao raketu pa sam zapeo u vodi kad žuti vlak padne, dost' je bugovita igra i nije me oduševila kao onda prije...
|
:D I ja bio danas "zapeo" u vodi baš tu negdje gdje i ti, ali nekako shvatio.. Nisam primjetio bugove uopće, fenomenalna igra, prava mozgalica a ne ove današnje igre sa mini mapom i samo te navode "napravi ovo, napravi ono"..
Uglavnom, riješenje za tebe je |
Citiraj:
|
Buggovita??? Pa Valve/Source igre su najispeglanije igre koje se mogu naći na tržištu.
|
Ja sam odmah stavio patch tako da nemam problema sa skakanjem.. I stvarno igra nema uopće previše bugova i što je najbolje nema nikakvih nepremostivih bugova.. Super izgleda također..
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:31. |