![]() |
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=I_bUPr0CNeE
kak gej i jedan riplaj sa nfohumpa The funny thing is, it's always women bodypainting men, and vice versa Imagine you get a monster boner, with all those chicks touching you everywhere What the fuck are you talking about? lol |
jel probao netko? Navodno se origin igra može otključat prije
relase date u EU (22) putem VPN-a? Nisam kupovao jer mi se čini da mi je komp ipak malo preslab, premda mi je beta radila na medium/high. |
Evo malo performansi..
http://www.pcgameshardware.de/Crysis...arten-1056218/ Treba Titan ak se hoce igrat sa prek 50fps u 1080p sa sminkom. |
Pfff, divnost :D
Opet igra koja puni graficku industriju... A jbg, to tak valjda ide. :dajpivu: |
Kakva je situacija sa deranjem ovoga na overclockanoj 7850 2gb (1150/1350mhz)
1200p rezolucija, koliko cu morat smanjivat detalje? |
Budes probao :)
Neki put mi je drago da imam sejvan 22" 1680x1050 monitor :lol2: |
Moja konfa , 5770 , medium bez sjena radi sasvim fluidno!
Što se tiče igre ja prezadovoljan , kupuje se original, MP = COD + alieni |
AI je glup za poludit. Sami sebe raznesu s granatom li bulje negdje u bezdan dok se secem pored njih. Grafciki je igra najbolja od svega do sad. V High, med blur + FXAA su max igrive postavke kod mene. Sve druge var sa aa padaju u 20te u fightu.
|
Znaći u sljedećoj konfi ništa ispod gtx680 ne dolazi u obzir =)
|
Katastrofa :D
Moja konfa jeeedva gura na 1680*, nikad nisam mislio da ce do toga doc. neigrivio za mene... A ne zelim igrat na low. Patim od eyecandy opsesije. Cekam neka bolja vremena i drugu grafu :) Back to backlight :P:beer: |
Crysis origigi kaj se tog tice. Nije ni sama igra uopce losa. Puno zanimljivija i bolja od dvice. Mape su dobro dizajnirane, bar ovo malo kaj sam odigro i nudi se dosta opcija kako doci do cilja. U doba turbo linearnosti FPSova i to malo sto ima trica je puno. Jedino je AI glupo ko k...
weclome to the jungle, od kad se izade van do pocetka misije, 1080p, v. high, med blur i fxaa 2013-02-23 00:02:20 - Crysis3 Frames: 5700 - Time: 117937ms - Avg: 48.331 - Min: 38 - Max: 60 2xsmaa 2013-02-23 00:08:11 - Crysis3 Frames: 5241 - Time: 111759ms - Avg: 46.896 - Min: 36 - Max: 57 2xmsaa 2013-02-23 00:12:30 - Crysis3 Frames: 4311 - Time: 107672ms - Avg: 40.038 - Min: 30 - Max: 50 |
Dobili smo benchmark program a ne igru. Razumijem da je npr zahtjevna na Very high, no kad je nemožeš igrat sa 7850/660 na high bez vsynca/aa/af i sjene na medium/low onda znaš da je ovo 0 od optimizacije.
|
670 dusu daje :P ... dakel very high 1080p , AA AF sve sam maksimirao i leti :beer: .
|
Re: Crysis 3
Meni bome isto trza na high i medium aa, konfa iz potpisa, reza 1920x1080. Pogotovo prva scena na brodu.
|
Plasite me ljudi, sto cu ja sa AMDom i starom gtx285
|
mislim da bi za ATI kartice svakak trebalo staviti zadnje 13.2 beta6 drivere koji su izašli pred koji dan jer bi trebali kolko tolko biti optimizirani za Crysis 3, iako moguće da su optimizacije uglavnom za MSAA i crossfire...
|
Citiraj:
Odigro sam prva 3 levela i uopce nije losa igra. Nesto izmedu prvog i drugog Crysisa. |
bitno da kutija 360 i ps3 imaju dx11......................:bonker::bonker::bonker:
|
Deinstalirana i ceka neka bolja vremena, ne mislim igrat na medium i bez AA i AS, iako i na tim postavkama je jedva igriva na otvorenim prostorima,, cca 20 fpsa
|
Citiraj:
Kod mene tako ide 25-30 fps |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Naravno nisam takav sa svakom igrom, al konkretno Crysis mi je takav da mi bezveze ne vidjet sve sto igra nudi
|
1920x1080, VHigh teksture, FXAA on, Vsync off (uključen adaptive sync), Efekti na High, AF x16, blur off, sve radi fluidno na 60tak fpsa. Najniže što padne je oko 45, i to vrlo rijetko.
Iz nekog razloga mi je prvi level bio mnogo lošiji po performansama, s naglim padovima u framerateu, i to na mjestima gdje subjektivno gledano nije bilo razloga za to. No ovi ostali, grafički impresivniji leveli idu bez problema. Inače, s novim Nvidia driverima, SLI je iskorišten maksimalno, obje kartice su na oko 95% (kad isključim adaptive sync). |
Prvi level, prvi dio ide lose jer ima gomilu efekata od jednom i to jedan bolji od drugog. Kisa, voda, svjetla, refleksije itd. Tak da nije cudo da ide sporo. Meni graficki najbolje izgleda od sveg sto sam vidio do sad i nigdje drugdje nisam vidio toliko efekata na hrpu, plus sto je jos i dosta otvoren prostor.
|
Prekratka igra, upgradeovi suita nisu nesto da budemo iskreni. Oruzja su standardna, luk je najzabavniji.
Performanse na stranu, ne leti mi bas, al kolegi na i5 3xxx-k 16gb rama i 560ti ide nesto malo bolje, a mislio sam da ce kod njega letit. A sta je tu je. Igra je itako samo bezocni benchmark tool za prodavanje Titan serije grafa. AI je retardiran, samo bacis stealth i odsetas. Cucanje u grmu da se energija napuni ili u mraku ne radi nista, jer AI vidi nenormalno. Dogodi se da izadjes iz tunela i lik sa 2km na kraju mape te vidi i pocne pucat po tebi, a jedva ga se nadje i sa dalekozorom. Cloak zna nebit bitan, jer lobuju granatu na cloakanog lika bez problema. Tako da je neuravnotezeno, il debil il cheater. Prica je standardna od cryteka, u prevodu, izgleda da ljudi koji su radili C3 nisu uopce igrali C2, kao sta tvorci C2 nisu igrali C1. Samo su dobili par imena i natuknica i radi igru. Primjer, nije spoiler jer se ovo dozna na startu. Anyway, na pocetku C2, Prophet spasi nekog balavca Alcatraza sa podmornice, da mu svoj suit i prosvira si glavu. Crnjo je mrtav. U C3 se vodi Laurence "Prophet" Barnes, koji se ubio u C2. Ok, WTF? Objasnjenje da suit radi sta hoce kad mu se digne i da je apsorbirao Alcatraza i od njega napravio crnju, ne stoji. Nema smisla, samo da je casey hudson ovo radio bi moglo ispast gluplje. Tako da je mindfuck potpun. Barem u igri nema onih minigameova tipa press space to defiblirate yourself, i kad se suit dere na tebe da ustanes marince, nisi dobio zapovjed da umres, to su izbacili. Ima press space tu i tamo, al mizeran brod, 2-3 komada max. Overall, vise sam uzivao u C2, daleko vise nego u C3. |
Velis,price o indoktrinaciji i zavrsetku ME3 mogu biti ipak gore,eto primjera Crysis 3 :D
|
Citiraj:
Al iz dupeta ovako izvuc pricu je izgleda danas novi MO vecine studija, plot armor trpi sve. |
Malo je iritantno što ne možeš ubiti neprijatelja koji čuči iza kutije, a glava mu se odlično vidi. Meci se odbijaju ko da pucam u tenk.
|
Da, primjetio sam tu foru, ili lesevi sta plutaju par cm iznad poda. Nekako clipping radi problem.
Al apsolutni rekorder je razgovor 2 vojnika, nesto seruckaju, strela jednom u glavu pa drugom...sad su 2 lesa na podu..al razgovor jos ide :) Ja se okrecem ko idiot, da mozda netko drugi ne razgovara, nope...oni ima da dovrse svoje 2 crte texta po svaku cijenu. Epic. |
BladeRy, ako si igrao C2, sjećaš se da se Alcatraz počeo "gubiti" pred završetak igre, a igra je završila sa Prophetovim glasom.
Tako da povezati ultimativni fail kretena CH koji je uspio maestralno zasrati sve što je bilo dobro u ME i priču u Crysisu zbilja nije fer. Zapravo, nije fer što CH još diše, ali dobro...:D Back to topic: igra mi je iznenađujuće dobro sjela. AI je malo blesav na drugoj od pet težina igre, ali mi je atmosfera solidna, uživancija mi je igrati se sa lukom i strijelom... Vrlo solidna igra zasada:) |
Meni je fora, igram na najtežoj razini , miniram ih po nevidljvim
štitom, zasjednem za mitraljesko gnijezdo i veselje počinje:D , Novi level- ponovi ovo gore. A MP je posebna zabava , COD + nevidljivost i skakanje po krovovima pa headshot:D |
Izvadak iz benča 22 grafe od gurua - very high quality postavke i FXAA. "The processor is a Core i7 3960X clocked at 4600 MHz". :D
http://www.guru3d.com/articles_pages...nchmark,7.html Primjer na Titanu kako performanse padaju ako se ide na very high + MSAA (8x). http://www.guru3d.com/articles_pages...nchmark,2.html envidija bolje stoji i izgleda kao i kod battlefielda prije nego su atijevci stvar popravili driverima |
Prophet nije poginuo na kraju Crysisa 2.
|
Citiraj:
http://en.wikipedia.org/wiki/Crysis_2 |
wikipedia piše bez veze.
Prošao crysys 2 tri puta , pogledao sve cinematice i zaključujem da je Prophet bio živ cijelo vrijeme. Kad stigneš u alineovu "utrobu" na kraju , nakon finalne borbe počne ono samoispitivanje "što koga*stvarno je-nije, što jesam/nisam završio-počeo" . E. to. |
Mene samo zanima kako u kampanji " upaliti " bolt sniper. Dosao sam do onog dijela di krknem ona 3 guna na tornju i maknuo se snajper, koja tipka ga enable-a ?
|
Upravo zvršio igru.
Meni je predobra, a kraj fenomenalan! :) |
Citiraj:
Ili opet trolas iz navike. Prophet ga je mozda preuzeo, tjekom igre mu prophet govori kroz suit da nema dozvolu da umre i ta sranja, sad jel to suit AI/VI/whatever, imprint propheta il tako nesto, to je drugo. Znaci wikipedija serinja? Serinja onda i ingame animacija.. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:31. |