![]() |
filantrop nije sigurno :D :D
ja sam već rekao na temi... teško da će oni (tj. grad) spuštati cijenu i to sve je tak logično... s jedne strane radiš za fixnu siću, sa druge imaš "svoj" obrt kojeg ti drugi diktiraju :) mislim gledano sa strane djelatnika. sa strane korisnika - cammeo je bogom dan, samo velim da vidimo razvoj kroz par mjeseci... yebiga frende ako ti meni nemreš doći do kućne adrese dok se ja obučem i izađem na kapiju - yebi ti svoj posao (naravno stvar navike i usluge). |
Evo me nazad s Kameom :D Frend ima broj od vozaca....navozali smo se veceras za 25kn po glavi,neopisiv osjeca nakon godina kradje i kradje.....in your face Radio Taxi :D
|
U zadnja dva tjedna sam se navozao taksijem više nego u zadnjih 10 godina! FTW.
Samo, žao mi ekipe kaj sve mora trpiti od seljačina svaku večer! |
nisam nikaj čuo o tome, ali pričaju svi da kamea ima više nego što kosta priča.
meni je žao kaj maltraju te vozače za sitne pare... nisam još imao priliku se provozati s njima. |
Negdje sam pročital/čuo da je njihova glasnogovornica izjavila kak su proširili vozni park na troznamenkasti broj.
Sad, kolko ih je...Al na svakom ćošku su. :) |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Dobro, ne ocekujem od vozaca da mi dusu otvaraju o svom poslodavcu nit me previse zanima. Ali vozaci mi nisu ostavili dojam mucenika ili razocaranih ljudi. Kaj te briga, nitko ih nije tjerao a ne zaboravi na pozitivan danak konkurencije. Mala je zrtva za veliki pomak. |
Sad mi je taxi postao normala. Koristio sam kameo cca 10ak puta od kad su došli i do sada su samo jednom "zajebali" kad sam im rekao da pošalju DVA vozila, a oni su poslali jedno. No dobro. :)
|
kad tak postaviš onda je i meni svejedno :D
|
Citiraj:
Inace,gornji dio savske tam kod Sidra i onih okretista,vikendom oko 3-4-5 ih ima ko govana....dobra mi je fora jer i kad se nacugam s svojim kolima,priljepim im se na guzicu i lagano prema Kvatricu :D BTW,u toj turi nisam vidio niti jednog šahista sa strankama u vozilu,mislim da slušaju duet Graše i Mineee: "Ako ovo je kraj" :D |
Citiraj:
|
a zubaaaaak... ma to smo i pričali prije nekog vremena, za to se zna da bi se progurao jer ima isto tako brdo rashodovanih vozila.
|
Ja imam i neugodnih iskustava sa cameom. Je, jeftiniji su, ali jeste li se pitali kolika im je tarifa na 1212? Obavezno te stavi na čekanje, a naplaćuju od uključivanja. I da, dva puta mi nisu došli kad su trebali, a jednom nakon 40 min, iako je u poruci pisalo 8 min.
Frendu je popapalo 37 kn dok smo naručivali taxi nedavno(dvaput nije došao, treći put hebanjemajke od nekih par min). |
Bas sam to nesto danas gledao.. kak se to poziva na mobu ? Vidim u Osijeku imaju pozivini al tu nema ..
I onda po kojoj tarifi to ide ? EDIT: Citiraj:
|
Citiraj:
|
Za Zubaka sam bio jaaako davno cuo da se misli ugurat jer ima hrpetine bijelih vozila kojima je istekao lizing u muriji i slicno i nezna kud s njima :D
Povremeno totalno preplave TRCZ sa bijelim skodama Ali je navodno bio odustao. Sumljam da ce ozbiljno narusit trenutno stanje jer koncesija vise nema puno u opticaju, cim se doskoluje dovoljno vozaca odose preostale koncesije. |
Citiraj:
Prijavljeni su za 4300 na 40 sati tjedno. Frend koji tam radi računao je i kaže da bi trebao dobit malo preko 6000 za 6 mj. Vidjet ćemo što će bit kad dobije plaću. U 5 mj je radio 9 dana i dobio 2200 kn. |
|
Citiraj:
|
Radio Taxi će ili morati smanjiti cijenu ili ključ u bravu jer će biti previše konkurencije sa debelo povoljnijim cijenama.
|
ja se prvi put vozio sa cammeom u petak i imam OK iskustva.
Dobio u poruci da taxi dolazi za 5min dok sa se spustio sa 10og kata on je vec bio dole. Od utrina do Tuškanove 31kn :D Jedino sta je vozac rekao da radi od 8 ujutro, a mene je vozio oko 20, kak je i sam rekao ovo mu je bila zadnja voznja u tome danu i da imaju pun k posla. Non stop se vozi |
Citiraj:
|
Jutros vidio "starog" taxista kako je mrtav 'ladan prošao kroz crveno. Stao, pogledao lijevo-desno, ma kaj bi on čekao i po gasu. Naravno, Meca E klasa...
Aha, križanje Radničke i još neke ulice, kod Gramata. |
Citiraj:
|
Oglasio se i "pionir" Ante Tomić :)
|
Konačno da je i do tog došlo. I treba da krenu propadati, možda tada shvate kakve su napuhane cijene imali i krenu konačno pošteno raditi.
Prije su većinu vremena sjedili na kožnim sjedalima svojih mezimaca i ladili jaja te prevezli tek tu i tamo kojeg putnika. Sada se smanjenjem cijene povećava broj putnika i moraju više razvažati, tj. više raditi... Jadni! |
Cammeo je odnedavno i kod nas u Ivaniću, navodno će ih biti 6. Starijih taksista je bilo čini mi se 5, nisam siguran.
BTW traže 250 novih vozača prek burze. |
Evo prva primjedba na Cameo,oblokali se u birtiji gledajuci tekmu,frendu treba za NZG taxi,zovem,javicemo SMSom kad ce vam stic: ZAO NAM JE ALI VASE USLUGA JE ODBIJENA!
Ok,aj opet...isto,aj opet al uz ebanje matere...isto,zovemo s kucnog,kaze automat ce vam javit kad...prekine. Zovem ja kaze lik AJ BOK! Vrištimo...... uzas.... Pitamo zensku kak se zove da ju prijavimo gazdi...kaze ona JASMINKA...je a ja sam Peraklo :D Uglanvom,nazvala stara od kuce u 1 ujutro i uspjela ih dobit.....malo su se pogamadili od zadnji put... |
Malo sam preletio propustena dogadjanja i vidim da nitko nije komentirao :
Stari' taksisti tuže grad i traže zabranu Cammea Zagrebački taksist izguravao s ceste vozača Cammea A nacuo sam i da predsjednik istih, uletava mahom u sve radio emisije i objasnjava voditeljima kako treba voditi emisiju. Posebno ako je gost samo Cammeo :D |
Ova priča može završiti samo na jedan način.
Da stari taksisti patentiraju "Taxi" i onda da zabrane Cammeu da vozi :D (To bi Apple napravio) :P -- Ontopic http://www.tportal.hr/vijesti/hrvats...ca-Cammea.html Ovako je dok ne pogodi auto pun krkana koji će izaći i zavrnuti vrat dotičnom u samoobrani. |
Citiraj:
Link1 Link2 Čuo sam da se ekipa tu polakomila, pa je tak odvezel i jednu babu na Rebro iz Ivanića :D Koliko je naplatil, ne znam, vjerojatno nije bilo za hvalit :D |
Radio Taxi Zagreb snizio cijene za 40 posto, ali samo ako vožnju naručujete telefonom
Nove cijene: start 9,90 kuna, kilometar vožnje 4,90 kuna, cijena čekanja po satu je 40 kuna, prtljaga se ne naplaćuje i nema razlike između dnevne i noćne vožnje. |
Citiraj:
|
Spomenuo sam u jednom od postova, da se stari Taxisti mogu samo ljutiti na svoju nesposobnu politikantsku upravu. Slusajuci danasnji prilog, po prvi put cujem glas razuma iz njihove centrale. Doslo im je u glavu i koliko cujem imaju novu upravu. Obratite paznju na pricu anonimnog taxiste u prilogu, koji kaze da je Zubak od pocetka pokretac svih Taxi promjerna u Zg-u!
Ide on i dalje od toga, tvrdeci da je Kostu podvalio kao ledolomca, koji je njega postedio fizickih obracuna. Vrlo zanimljiva teorija : 28.11.2011 |
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Cammeo i dalje najjeftiniji. Ak ne računamo vožnje do 1 km. Valja imat rutu od 50 km da zagreb taxi (slijedeći najjeftiniji taxi) bude jeftiniji. Eventualno ti popusti mogu možda snizit cifru.
|
Treba bit lud da se vozi s cammeom pored radio taxi-a(sad kad su snizili cijene), em nemaju toliko niže cijene, em ne znaju niti jednu ulicu po gradu, kasne na mjesto naručivanja....
45 minuta sam čekao cammeo taxi, kasnio na posao zbog toga, i onda me zovu i kažu mi : Zašto vi gospodine niste na dogovorenom mjestu? objasnim mu da jesam, i tip me pita jeste li sigurni da ste na križanju x i y ulice. Moj odgovor :"Gospodine živim tu već 25 godina." Napokon dođe vozač, kažem mu slavonska, jankomir, ford - grand auto a tip mi kaže : "Ajde vi ćete mene navodit kako da dođem do tamo." Super šema S druge strane 4 puta sam zvao radio taxi (4 različite vožnje), došli unutar 5 minuta, odvezli me po najvećoj gužvi preko pola grada po uličicama gdje nema gužve (znači brzo) i sve bilo super |
Mene je samo jednom cameo zeznuo i jednom oryx.
Radio taxi izbjegavam zbog sustavnog lihvaranja godinama i sad kad je voda da ne kažem govn... spuštaju cijenu kako se ne bi utopili. Njih zovem samo i isključivo kada nemam nikakvu drugu opciju. :) Oryx i cameo FTW. Eko taxi još nisam koristio ali ak će biti ovak jeftini ulaze u moj imenik na mobu. :) |
ma ja izbjegavam cammeo upravo zbog toga što si ti naveo, a i vozači znaju biti ubi bože... ko da sa ciglom sjedim u autu.
oryx su oke, dosta ih je sa gradskog tako da često njih uzmem, a sad po novom bum ziher gradski. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:01. |