![]() |
smijem se ja malo pohvalit tu? :kes:
i da ljudi,slusajte walbija ;) legendo,posvuda te ima :D |
hebate, pa crknit ces od bassa :D
a prednji sistem? |
vidim netko je poharao chipoteku ;)
bitno da si sretan :chears: |
e da, ako slucajno ima netko nekakvo jeftino pojačalo za prodati, neka me pinga na pm
|
2 TomRi nije iz chipoteke nish :D a jes da je K4 "chipoteka" klasa....al nisam trebo puno snage na 4 kanalcima,,,a mcHammer ima dosta "puncha" za jedan 12" :D
2Crash...prednji sistemi su 2way USBlaster kevlar serija.... a jos su iza sa strane koaksijalci 16.5 usblaster isto i kombinacija preko skretnice sa ovim na polici 2 RF tweetera... sve upregnuto preko KDC-5031Y Headunita |
Citiraj:
ne znam jel sam više zapanjen snagom ili činjenicom da si dao 200€ na sonya :D :D :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Slony već priko dvi godine pjeva ko ševa bez greškice. Ako se pokida, opet ću kupit isti. Ja sam prezadovoljan! |
Citiraj:
u svakom slucaju bolji od sony-ja u tom rangu:goood: |
Citiraj:
|
oce neko ovakov emphasera? pise:
200w rms 300w max + magnat bridge pojacalo za njega. http://www.ruebenkind.de/passat/weiss/Emphaser1.JPG |
LOL a slikao kutiju :D aj daj slike samog sub-a i pojacala..... i frkni mi cjene na pp
Kutija je BR ili BP? |
Citiraj:
|
Imam najglasniji auto na forumu ! :D
|
dali imas gepek :D
|
imam taman za prvu pomoc i prsluk :D
E da skoro zaboravih. Danas dok smo to frend i ja sarafili smo utvrdili da je definitivno basrefleks nazvan po meni :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
ko moze vise popit :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Koliko se sječam moj prdež je bio glasniji od tvoje muzike. :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
E da zaboravljaš da imam ASa u rukavu. :) 200w pojačalo koje još nisam montirao u auto jer trebam jedan tanjur za kotlovinu. :D Ovo smeće bude čisto OK. http://www.chipoteka.hr/www_new/modu...fra=8011603155 Kombinacija Pyleovih trosistemaca sa pasivnim skretnicama, šroteks kazićem, MTC i CarTehnics pojačalima i noname tanjurom za kotlovinu je kombinacija za pobjedu. :D |
U mene se neki dan uselilo ovo i ovo. Onak, fino lupa. S obzirom da me je to već lagano prošlo, moram reć da sam zadovoljan te ponekad kad nema žene i djece u autu razbijam potencijalne bubrežne kamence. Tako da trenutno ne razmišljam o ugradnji još i ovog, što vidi se na slikama, čami u podrumu trenutno.
|
Citiraj:
Od toga bih čuda napravio u kombinaciji sa kompresijskim kutijama. Izbio bih zadnju šajbu sam tak. :D Jel ono na škrinji Mc Hamer? |
Yep, McHammer. Uboden prije par godiha u chipoteci za sitnu paru, bilo nekakvo luđačko sniženje. A uzeo sam ga zato jer sam mislio da je kenwood riknuo. I idem montirat McHammera kadli ni on ne radi. Malo promislio, probam promjenit remote kabel za amp i odjednom radi. Probam kenwooda, radi i on. E jebga... :D Na neku foru je ta remote žica izgubila negdje spoj, a dolazi sljepljena s cinchevima pa mi to uopće nije padalo na pamet pošto su cinchevi radili.
Kompresijska je i ova crvena (moj ručni rad, mdf) i ova trenutno u gepeku. Samo što je ova u gepeku dost veća. I moram priznat, cijelo vrijeme mislim da će mi unutarnji retrovizor otpast zbog vibri. :D |
http://my.opera.com/Amdejac/albums/s...cture=12383771
Ovo je složeno u kutiji. Ali ako je kutija dobro izračunata izbija bubrege. :D |
Piletina, ha? Zanimljivo je za koliko malo novaca se taj set može nać na ebayu. Kutiju si sam radio? U biti, vidim da jesi. Nabaci nekakve slike.
Nego, ja sam si mislio možda napravit jednu novu kutiju, pošto imam dost iverice u podrumu, u koju bi udomio onaj kenwoodov sub gore sa slike + par ovih zvučnika (pic 1, pic 2). Oni pak stoje na tavanu otkad sam 323F zamjenio passatom. To napravit za dodavanje postojećem sistemu, ono, jednom u 3 godine kad ti zatreba baš ultimativno vrištanje u autu.:D Jel bi ta izvedba bila čemu? Nebi vibracije suba zajebavale ona dva trosistemca? |
woofer u gepek, a ne za po doma ! :D
|
fleks pridružio sam se bas seljačiji u autu :D
mac 30cm, 180w bridge iz magnata... šta da kažem, lupa :D |
upravo se vraćao iz gorice i dere "shine on you crazy diamond" sa punim rejnđom spektra... loud music ftw :D
|
samo se pripremi da ces si razjebat auto i da ti za mjesec dana nece biti dosta glasno.
mene tablica i napred i otraga prdi, a autu je zemljotres, na zadnjim sicevima nitko ne zeli sjediti, a ja vec planiram do bozica strpat JBL monblok i 38cm alpine type R sub. |
sys, Ako te ne ometa u vožnji nema ništa od toga. Kupi jači :)
Citiraj:
|
nećemo toliko predaleko :D
tablica ti prdi jer imaš francusko smeće od auta. ček. ja imam isto :D a neeeee... moj je slovenski :D ajde sad pljuj po mother land :D :D |
Citiraj:
Maelstrom-21" subwoofer employs an XBL^2 motor, AlCu shorting rings, and 32mm of one-way X-max (30% down point in BL curve) and 40mm one-way mechanical clearance. http://www.diycable.com/main/images/..._large/692.jpg Kad sljedeči put budem radio sub ovaj drajver i Maelstrom X su mi jedni od od favorita. :) sigurno nije loš ni za auto :D |
A gle ono. Sve plastike ti se neminovno razjebu prije ili kasnije. pogovoto ako slozis nesto iole "ozbiljno". Stisni naglo kad bass lupi pauzu pa ces cut. Pa to se sve trese. Barem ja tak mislim, a i kog god da pitam, a ima ziku to veli. I potrsonja mi je otisla dosta gore, ali mozda je i zato sto je zahladilo. Zabvno je naprimjer kad ne cujes nista oko sebe. Neki dan barim malu u autu, ovo roka, nakon 2 ciklusa zelenog mi je doso pokucat lik iza mene koji je bio na prozor: "Gospon, dobar vam je komad, ali ono mogli bi krenut, ne". Na to se spremi. ne da ne cujes kad ti neko trubi, nego ne cujes nista. I voli zujat u usima.
E da i gepek mi je sluzbeno postao sank. Bogtemazo stalno se cuga kraj mog auta. Gepek gore, case van, jeger na policu i deri. Cajke fkors included :D A dobar je chick magnet. Neki dan sam pokupio pred shambalom dve malicke. pazi scenu. Rokam ja neki shit unutra od zike, ono cuje se van i snimim dve male cekaju na stanici i bulje u mene. Pogledam ih, mala mahne, ja prozor dole. Jel zima ? A ono radje bi autom. Strava je ta stvar u gepeku. Ko bi reko. |
Citiraj:
And btw oftopičarite:fiju: |
Citiraj:
:D |
U Merci E 200 vozam ovo : Pioneer DEH-P4100SD + Ground Zero Radioactive GZRC 13X. Gepek : Jackson Big Killer MK3 + Alpine SWR-1242D . Mjenjat ce se najvjerovatnije srednje i visokotonci jer su preslabi , a i razmisljao sam nazad o ovalima , samo neznam dali cu time ista dobiti.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:15. |