![]() |
Istina al nek se zna.
Onda se može pogledati u trgovini i vratiti odmah ako ima uši. Sad me kopka rezanje XFX podloge :) |
ja, posto nisam mogao naci niti cyborg v5 aluminum mouse surface, niti recimo xurface, uzeo sam, malo negodujuci, Elecom force aluminum coated surface. Zasto sam uzeo tvrdu podlogu ? moj mis, koji ima keramicko podnozj ne podnosi mekane padove, tako da doslovce se ukopa na takvima (razer goliathus, steeliseries, roccat, etc). Da li je podloga dobra ? podloga je fenomenalna.
A mis je prestigio pmsg1. podloga je cini mi se gmp-20. |
Koju podlogu bi mi preporučili za ovoga glodavca? Namjena rad u Officeu, surfanje i sl tu i tamo neka igra ali ništa previše. Gledam sljedeće:
1, 2, 3. Ili neka treća koja se može kupiti u Osijeku a da je do jedno 150ak krznaša. Znam da su prva i treća identične samo je ova veća to ću vidjeti kako stojim s prostorom. Jel dobar ovaj Razer? |
Ako se ne igras puno i nemas low sensitivity u igri uzmi obicnu QCK ili QCK mini ako pak nemas previse mjesta na stolu.
|
preporuka razer goliathus mini, oko 100kn je.
|
Citiraj:
|
Odlučit ću se onda kad dođem u trgovinu kroz par dana pa javim dojmove. Hvala svima!
|
Steelseries su najbolje koje sam probao a probao sam svašta. Govorim o podlogama do nekih 150 kn. Sve preko toga je iživljavanje.
|
Mogla bi iduca kupnja biti Steelseries QCK, za sada sam i vise nego zadovoljan sa Razer Destructor koja me sluzi zadnje 4 godine.
|
Imam Steelseries vec godinu dana, neam blage tocno koja i podloga je za te novce vise nego odlicna! Imao prije hrpetinu drugih, ali ova je tanka, ne leti po stolu i ne pruza otpor pri micanju misa, a to je sve sto trebam kod toga.
|
Bježat od QCK....bar za vlasnike laserskih Logi miševa. Kupio,došo doma,počeo miš felšat,usporavat,ponekad dela dobro,ponekad se baš osjeti usporenost i ti živcira(pogotovo kad igraš WoT). Zgooglao stvar i vidi vraga...pun net spominjanja nečijih majci :D
Sutra po novi primjerak Roccat Taita koji je sa G500 radio savršeno a i pod rukom se za QCK+ može reći da je Mercedes. |
Hmm.. Ja imam g9x i qck+ i meni radi normalno oO
|
Problem je u G500. Moj ne radi na crnim platnenim podlogama. Zblesira se. :kafa:
|
Sa Taitom je radilo savršeno....jer je izrada tkanine na većoj razini ako je vjerovati forumašima.
Citiraj:
|
meh...to vam je kad koristite laserske miseve...ja imam samo pozitivna iskustva s QCK i g400 :p
|
Ne želim razgovarat s ljudima bez laserskog miša :P
Skinuh neki novi SW od logija pa ću se probat s DPI vrijednostima poigrat jer to se događa kada sam na medium opciji( za bolji aim). |
Taito ima skroz glatku površinu, jel tako? Moj G500 ne radi na podlozi s izraženom teksturom i/ili dlačicama.
|
Ma na prvi pogled su iste....
|
Meni u kombinaciji sa ovom podlogom Sharkoon Fireglider ne radi baš najbolje dok mi je sa G400 radio odlično. Doduše piše pod opisom compatibility for optical and ball mouse, a miš je jelte - laserski. Neka preporuka podloge do 100 kn za ovaj miš, ne daje mi se baš više jer sam miša samog (polovnog) platio 80 kn :).
|
Mene zanima s čime oprati steelseries podlogu? Probao sam samo oprati vodom al i dalje je prljava.
|
Re: Koju podlogu za miša?
Citiraj:
Kod mene g700 i qck rade super. Bolja podloga od golijatusa |
Logitech Mx518 radi ko beba na QCK+....
|
Dobri stari Razer Matis Control :)
Dosta stara podloga, ali po meni najbolja iz ove serije koja je ikad izašla. Posebno XXL verzija, ko nema problema sa prostorom za radnim stolom :D:D |
pozdrav ekipa.
bump teme, ali zanima me imate li preporuku za podlogu s odmorom za ruke, tj. zapesce? Pocinjem osjecati bol na Steelseris Qck zajedno s Logitech G400 misem. :/ |
Kupio podlogu RAZERA Goliathus (M), imam miš Logitech G9x, i nakon prvog dana korištenja djeluje izvrsno.. preporučujem.. :)
|
Mi može netko objasnit kakva je razlika između ove
http://www.instar-informatika.hr/mis...andard/1131236 i http://www.instar-informatika.hr/pod...-01070200-R3M1 vidim obje imaju šavove, osim slike baš ništa drugo ne vidim različito, možda debljina ? |
Samo u dizajnu, ova prva je stara verzija, a druga novija.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Uglavnom, super podloga koju god da uzmeš ;) |
uzeo steelseries qck+ onu ogromnu i prezadovoljan
|
Citiraj:
|
Namjeravam kupiti Sharkoon fireglidera u skorašnje vrijeme, prije nego se upustim u kupnju nekog kineza sa ebaya, pa eto zanima me koja bi podloga do max. kojih 100 kuna, po mogućnosti ispod 100, najbolje odgovarala za ovog srednje skupog laserskog glodavca, i uglavnom fps igre?
Ove steelseries qck podloge nisam pronašao vamo, ne znam gdje bi se mogle naći te podloge (i koja im je cijena uopće)? Ne znam kako se ponaša recimo sharkoon fireglider podloga sa mišem istog naziva, pošto sam kao i uvijek pročitao milion različitih iskustava i sa miševima i sa podlogama. Eto da nekompliciram, koje vrijedi uzeti? :D |
Ako je laserski mis uzmi plasticnu podlogu, ako je opticki onda platnenu.
Znaci ako uzimas laserski Fireglider pogledaj recimo Sphex , pise da je "used" pa je cijena manja. Cini se ok, pogledaj review po netu. |
Bok, pitanje jedno.. koju podlogu za miš kupiti i zašto? Jel mi isto da kupim za 50 ili 150 kuna? Dajte mi neki savjet i razlog zasto kupit skuplje. :D
Hvala p.s. Mislim da u Mikronisu sam super pogodio sa odabirom podloge za mis. |
Aaron10 jel ti stvarno imas tolko pitanja ili samo zelis dobiti pristup trznici sto prije? Registrirao si se sinoc i postavio pitanje u 10 razlicitih tema.
Sve ok ako te stvarno to sto pitas zanima, ali mi se iz par tvojih postova cini kao da na silu smisljas pitanja. Takoder, poslao sam ti sinoc pm vezano za jedan tvoj post gdje si trazio da ti se posalje pm i nisi nista odgovorio jos uvijek, a od tada si pisao u 5-6 novih tema |
Pa i onako treba 3 mjeseca proć od registracije....
Citiraj:
|
Jel postoji nekakva malena i teška podloga za mišonju? Poželjne dimenzije su max 150 mm u širinu i do 230 mm u visinu ili obratno. Debljina što manje to bolje. Platno preferiram, ali nije nužno.
Najbitnija mi je težina i da ima dobar grip. IDEALNO BI BILO DA JE U BOJI PRAŠINE! :-) |
imaš qck mini, 250x210x2mm. Ima dobar grip, i težinu istu ko i sve podloge koje koriste tu spužvastu gumu ispod. Ima vjerojatno i manjih, onih običnih uredskih, al to trebaš sam pogledat, da nije ona lagana spužva ispod koja se kliže zajedno s mišom.
|
Qck Heavy
Naručio danas. Dodje 34 eura (250kn ukupno - uključena i dostava, sa unesenim kodom od 15% popusta) sa dostavom za 3-5 dana u Hrvatsku. Imam frenda koji profesionalno igra jednu fps igru i rekao mi je da je najbolja podloga ikad napravljena, a probao ih je masu, tako da dalje nisam ni tražio :chears: Ako će netko kupovati steelseries proizvode upišite kod(15% popusta): steelseries15 |
Osobni izbor QCK jer radi sa svim miševima bez problema!
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:28. |