![]() |
Citiraj:
|
po meni definitivno poboljsanje , puno dinamicnije sve, vise kontrole nad dodavanjima sto opet omogucuje brze i ljepe akcije, naravno da bi moglo i bolje ali barem se nista nije pretjerano pogorsalo kao u nekima od proslih verzija :p
|
Citiraj:
Baš me zanima kako to Agger može uhvatiti Walcotta koji ima 10 metara prednosti... moš mislit. nekako mi se čini da to nisu ispravili. Obrambeni idu manje u blok kad pucaš i ne događa se više kao u 2010. da kad pucaš, da igra nacrta obrambenog ili da lopta ide namjerno u njega. |
Slažem se s ovim za obrambene. Nekako sumnjam da Ćorluka može uhvatiti Benzema (R.MADRID). :)
|
ako se to bude ponavljalo i ovdje, onda ću se fakat vratiti na PES 6. jerbo je to tragikomično. ;)
|
Valjda budu to sredili. Još samo da srede AI obrane i malo dignu golmane jer stvarno znaju primiti "glup gol". :)
|
Citiraj:
no, obećali su sasma novi engine i gameplay i možda su načulili uši dok je ovaj demo vani, šta se ljudima sviđa, a šta ne, pa će to valjda dodati i u igru. |
koliko ja znam, demo pesa je uvijek bio ''isječak gotove igre''
znači full igra će biti identična (samo transfere srede, ali to nema veze s gameplayom) |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
kod mene u 2010. je Casillas u ligi prvaka dobio gol, tako da je obranio loptu na crti koja je pogodila stativu. on je legao na loptu. kad se dizao sa loptom u rukama, unio ju je u gol. :D |
|
Nice...
Ja sam si super ako uopće pogodim loptu kako sam loš u izvođenju slobodnjaka :D |
Citiraj:
ps. u 2010 je ubijena igra i to al zato ova licenca od čepionsa je kul ono kad svira uvodna muzika i to... |
U petak smo odigrali valjda zadnji PES 2010 turnir.
Poredak: 1. Chelsea (ja :p) 2. Inter 3. M.City 4. Barcelona 5. M.United Naravno bilo je razgovora o PES 2011 i svi su ga nahvalili osim par boljki. 1. Zaleđa. Sudac mi je svirao zaleđe jer je mojem igraču ostala PETA u zaleđu što ne apsurdno jer ako idemo prema simulaciji to u stvarnosti sudac nikad ne bi vidio. 2. Apsolutno je blesavo da jedan Ivica Olić ne može pobjeći nekom Australskom stoperu. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
To su sad otišli u drugu krajnost jer je prošle godine bilo vike oko toga da su Messi i Ronaldo bogovi koji se šeću po protivničkim šesnaestercima. Sad u paralelnom trku Messi nije ništa brži od Demichelisa npr, jedina je prednost to što s Messijem možeš radit slalom i tako slomit defenzivce.
|
Citiraj:
Nisam još skontao dali je izašao ili ne, ali ajde da vidimo što će biti. Ja derem Pes9 na laptopu na 640:480 dve sony-eve đoje prek konvertera(mada mi je draža tipkalica) jedno vrijeme sam htio uletit na nekakav turnir da pokažem dečkima kako se igra, ali sada dobre pola godine nisam igrao Pes...pa ono. Ali mogli bi mi nekakav PCE turnament riješit :goood: |
Ljudi, za one koji još ne znaju sutra pes izlazi u prodaju na području EU. Jedva čekam da stigne!!!!
|
O da igrat će se :D nemogu dočekat...Još kad bi bilo turnira u OS-u bilo bi super!
|
Jel zna netko kolka bi cijena trebala bit za PES11 ??? nece bit valjda 500 kn :care: realno 350 kn :D
|
Citiraj:
edit: Uuuu, bome je istina, igrica je vani i može se već sad kupit....eh da napokon zaigram opet ML nakon pes-a 2009 |
Kada ovo uopće izlazi? Gledao sam na IGNu piše da u australiji izlazi october 4, a u svim ostalim dijelovima svijeta november 11 ili tako nešto, sve u svemu nema nikakvog smisla... Ima li netko točnu informaciju?
|
Po wikiju http://en.wikipedia.org/wiki/Pro_Evolution_Soccer_2011 danas u EU
|
Proba sam i nisam još spreman, valjda se treba naviknut.
Ma nema meni do 2008,eventualno 2009 |
Citiraj:
http://www.gamespot.com/pc/sports/pr...?mode=versions |
Evo instaliro igru i kada sam vidio da ne možeš maknit imena igrača (svoje mogu , ali od kompa ne ) maknio igru sa kompa. Nek im mama igra tako:lol2: - neki igrači imaju ogromna imena i onda kada dobije loptu to izgleda totalno nakaradno.PES bi kao trebo biti simulacija , pa ne kužim šta im je ovo trebalo. O glupoj novoj kameri neću ni pričat.Mogli su barem stavit neke opcije da možeš igrat bez tih imena , ali neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!! Prošle godine je bilo ono glupavo sunce od kojeg nisi vidio pola ekrana , a ove imamo SPEŠL imena i SUPER SPEŠL NJU KAMERA...yuuuuuuuuhu:goood:
|
Probao i ja. Odigrao nekoliko tekmi no nikako da mi sjedne, jednostavno sam očaran novom FIFA-om. :D
Citiraj:
|
Citiraj:
Podsijeća na jedan final fantasy koji sam igrao davno na ps2 haha, dobra im je baza i sa onim no name, various artist, kineskim trenerima, kao i sa nekim legendranim igračima iz kine koji se još nisu ni rodili a imaju skill ko dva čecha, ali sve u svemu izgleda bolje nego do sada, jedino mi je malo grafika lošija nego prošle godine ali izgleda da kod pes nikad ne možeš imat sve. Zato je tu fifa 11 ;) haha Sve u svemu izgleda dobro, bolja je kontrola lopte, i nema onih lomljenja nogu i umjetničkog klizanja igrača koji su ograničeni na samo jednoj nozi, i kod napada više igrača se priključuje, vezni red ide napred i krila tako da na kraju imaš dobar broj igrača u napadu a ne kao u pes 2010 da kreneš sa jednom špicom na 4 obrambena a ostatak momčadi se zabije u tvoj šesnaesterac i imaju sjednicu tko bi trebao ići u napad Ukupni dojam: nije loše (Fifa je bolja) |
Official. Igra je smeće. Čak je veće smeće nego 2010. Opet spori i tromi obrambeni brži od vrhunskih ko metak brzih napadača. Umor je nevjerovatan, igrači u 50.toj minuti plaze po terenu... ma katastrofa. Uninstall i to sa Revo Uninstallerom da nebi kaj ostalo. Vračam se na PES 6 i more patcheva jer ovo je katastrofa.
|
I ja sam odigral par utakmica koje nikako nisu dovoljne da se veli u cjelini kakav je PES.
Očito su shvatili kaj su fulali na 10tki i tu su si dali truda, jer ovo već lići donekle na nogomet. Ovo kaj pričate za igrače, da su obrambeni isto brzi ko i napadači...neznam kaj da velim. Nije istina, jer ako se da lopta u for ili se izbaci igrač sa fintom on ostaje iza i samo vaša nespretnost u upravljanju može rezultirati da vas stigne... Dodavanja su riješi odlično, finte jako dobro, a taktički dio savršeno. Može se narihtati sve i kak ti srce želi. A sve više vidim da PES ne valja onome ko je naučen dati loptu u for ili nabiti napadaču i da utrči u gol...toga tu više nema ili je jako rijetko. Ko nezna i bolje da izbriše PES, neg da tu kuka ka nemre gol zabit ili da su njegovi igrači sporiji od suprotne strane :D:D mislim svakavih izlika ima kad si loš u nečemu. U ovom PES-u dosta ovisi o spretnosti sa individualnim dijelom i fintama, kak sam i rekel a to nije lako. Al tražim i zasad nisam našel nekaj po čemu bi bil LOŠ, no odigral sam samo 15-20 tekmi :D |
Citiraj:
@Drug Brko - ma daj mi molim te reci kako su do sada bili brži spori i tromi obrambeni od ultrabrzih napadača?? Koji to i od koga to? Meni to izgleda baš ovako kao što je Danc00 rekao- neznanje i nespretnost i navika na pes1 i njemu slične - pukni trokutom u dugi for, brzi napadač je sam i bum gol, a od nogometa i nogometne igre 0 bodova. Napisat da je igra smeće, a riješeno je 90% peezdarija koje nisu valjale u odnosu na 2010, ma mislim, ono:hitthewal:. Naučit prvo igrat pa onda sudit. Dođi do novske/jasenovca malo na pes party pa ti pokažem kak se pretrčava koji god hoćeš obrambeni, u kojem god hoćeš pes-u - 2009, 2010, 2011:chears: Svi su instalirani uvijek i sa zadnjim patchevima/transferima dostupnima, ili gacp patch ili pesedit, kako za koji. Baš je jučer frend iz zg došao na pes party sav nabrijan, ono, kao igrao je tamo mjesecima sa svojim frendovima, rastura ih i tako te spike, pa se nije baš tako veselo proveo, samo je pitao kako su moji obrambeni tako spori:fiju: Mislim, ono, za sve vas koji tu sustavno pljujete po najboljoj nogometnoj simulaciji svih ovih godina, pro evolution soccer se treba ZNATI igrati i UŽIVATI u kreiranju akcija. (kome god šta nije jasno, škola pes-a je vikendom in my city:D) |
Citiraj:
slazem se s svime gore napisanim... krenuti cu redom jer sam prvo imao na kompu demo verzije obje igre i tu mi je pes odmah bio drazi jer jednostavno dugo vec igram pes i covjek se jednostavno navikne, tako da mozda sam ga tu favorizirao subjektivno, no evo slijedi nastavak... prvo sam se docepao fife prije dva dana, full verzije... i podesio sve sta se da, stavio sam na prvu tezinu ispod najteze, stvarno je lijepo vidjeti koje sve lige postoje odmah u startu, i krenuo sam s igranjem. sam izgled igraca mi je za razliku od pes-a losiji, jer u pesu od lica igraca, do njihovog izgledao dok igras na terenu izgleda puno bolje, vjernije, realnije... nadalje u samoj igri a odigrao sam jedno 15 utakmica po 10 minuta nisam imao ni jedno krivo dodavanje, u smislu da sam loptu puknuo van igralista (naravno da sam imao presjecenih pasova od strane protivnika), sudjenje je izvedeno korektno, obrambeni igraci nisu brzi od napadackih, tako da sam par puta kada sam igrao s barcom bio oci u oci s golmanom, ako je loptu u for dobio messi, ista stvar i s realom, ako je lopta bila upucena ronaldu itd... no ono sto me donekle zasmetalo je u prosjeku 3-4 gola koliko sam zabijao po tekmi, e sad iskreno ne mislim da sam toliko dobar, nego mislim da su neke stvari vise "podesene" veselju i sreci igraca, nego simuliranju samog nogaca a igrao sam s repkama, i raznim klubovima, tako da nije da sam samarao samo s bracom ili realom... svidja mi se kako su odradili managerski dio, makar sam mozda tamo proveo premalo vremena, ali ono sto sam do sada vidio bilo mi je ok. ono sto mi se nesvidja je kako igrac stoji kod izvodjenja kornera, jer je stvarno iritantno napravljeno... pes je dosao jucer, i mogu reci da je to bilo kao kad sretnete nekog frenda kojeg znate cijeli zivot, jednostavno na "prvu loptu znas da je to to". lica i izgled igraca po meni odradjeni odlicno, barem sto se tice vecih klubova. igrivost mi je stvarno dva koplja ispred fife, dakle isto tezina prva ispod najace, u prosjeku bi to urodilo golom, max dva... bilo je i izgubljenih tekmi, i nerjesenih... e sad mozda to netko ne voli, ali meni je to ok, da imam osjecaj izazova, greske u dodavanju ucestale, ako se ne skoncentriras, igram na gamepad pa tu svatko moze doci na svoje odabirom gljive ili strelica, a i prebacivanja s jednog na drugo u letu je odlicno, jer ako vec nisi na gljivi precizan za cijelu tekmu, mozda si dovoljno dobar za izvest pokoju fintu. obrambeni igraci uistinu nemogu uloviti brzog napadaca, osim ako setas travnjakom gore dolje, tj nedjes u nekoj vise manje ravnini prema golu, ali to je i logicno. ono sto mi se u pes ne svidja su "akrobacije" koje tvoj igrac izvodi nakon sto mu protivnik oduzme loptu, salto padovi itd... razni barovi, imena igraca itd se mogu iskljuciti, ali to naravno ovisi kolko dugo igras pes i kolko si dobar, jer pocetniku ili nekomo tko ima problema s izvodjenima slobodnjaka ili kornera nece biti lose da uhvati grip uz pomoc barova... pes mozda nema sve licence koje ima fifa i to mu je u startu hendikep, ali ima toliko deckiju i timova diljem svijeta koje to odradjuju savrseno, tako da to nije nesto sto se nemoze rijesiti, pogotova uz danasnje brzine neta i flate ratove... sve svemu, fifa je bolja naspram prije, ali i pes je bolji nego prije, po meni imajuci ove dvije igre u ponudi, svatko ce naci nesto za sebe, druga stvar imajuci dobru konkurenciju nitko se nece "uspavati" i krenuti ka zapakiravanju istog proizvoda u novu kutiju na godinu... stoga budimo sretni i zahvalni na borbi za trziste koja je prisutna svugdje i svagdje, jer mi kao potrosaci smo realo samo na dobitku sto se toga tice... |
Ja kao dugogodišnji igrač pes-a sam stvarno razočaran. Evo nakon 20-ak tekmi protivnički AI mi stvarno ne predstavlja nikakav otpor i nije mi više gušt. Popravili su dosta stvari iz prošle verzije (bolji sudac i pass igra te sporiji tempo) no ima tu još gro nedostataka. Jedino je dobro kaj igra nije zahtijevna pa će moji frendovi (računalni laici s slabim mašinama) njega igrati jer im je FIFA prezahtjevna i tu uvijek dolazi gajba pive i ja na prvom mjestu. :)
|
Napisao sam cijeli tekst kao reply, ali reko...jesam i ja budala :D
Ugl., Pes nije simulacija, već igra kao svaka druga kojoj je namjena opuštanje moždanih vijuga nakon reketarenja na poslu i sl. 2.stvar, od ISS1 do Pes9 ja imam gotovo jednaki gušt u igranju. Gotovo da nema razlike kada igram ultra legendarni ISS2 i Pes9(osim grafike ofc.). Meni je to sve ista špreha, ista zabava ista igra i gubiranje. Neke stvari zapnu, ali da cu proglasit igru podbačajem neznam, mozda jesam 2008icu ili 2010icu, ali opet meni to sve isti hek. Nijedna obrana meni nije davala problema zadnjih 10 godina, ali to si kasnije pripisujemuzasnom refleksu i nadnaravnim pokemon moćima kojima igram. Znači, svi vi kojima je prelagano, samo si zamislite da ste direktori svemira u PES-u i nastavite igrat ako vam je volja. Ako ne, igrajte FIFU gdje je sve "teško" i gdje je sve savršeno. Ja se bojim iskreno na turnir nekakav otići jer cu završiti na vijestima koliko sam dobar :D Pes je zakon i kako kaže jopis, treba ju znat igrat i to je sve. @Burko - 6ica mi je ostala u dobrom sjećanju definitivno, ali evo 9ku igram dosta vec, neda mi se vraćan natrag opet hehe |
moj kratki osvrt na novi PES... iz prve, dojam nakon demo-a: jesu li to dvije različite "igre"? (nemojte me pitati zašto)...:D a sad konkretno. Kamera je banana i nikako se ne mogu na nju priviknuti, druga stvar je zabit gol, imam filing ko da mi je ovo prva nogometna igra..:beer: engleski sukomentator je fail, imaš dojam ko da mu je Borat posudio glas. Da skratim, nekako mi se čini da se Konami ove godine više posvetio detaljima "u pozadini" i "oko stadiona", iako su vidljivi pomaci naspram 2010. neke stvari fakat bodu u oči, nažalost.
|
Opet su usra** zaleđa. Slučajno dodam loptu protivničkom igraču na totalno drugi dio igrališta, a Bale mi je ostao u zaleđu opet na totalno suprotnom dijelu igrališta i svira zaleđe. Ok to tehnički je zaleđe ali taj igrač (Bale) nije utjecao na igru i ne vidim kako bi se lopta uopće mogla odbiti do njega.
|
U u FIFI nekad znaju biti neka čudna zaleđa, ali su rijetka.
BTW, nadama se da igraš sa Engleskom, jer ak igraš sa Šrotenhemom - buuuuuuuuuuuuuuuuuuu :D :p |
nisu transfere rješili...
btw. čini mi se da je full igra malo brža nego demo, u demo sam speed stavljao na +1 da mi bude ok..tu nemoram i dobro je |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:07. |