![]() |
Citiraj:
|
Gdje ste vi kupili AC:B ?
Ja sada pokušao na Direct2Drive ali uveli su neki novi sistem provjere CC s pozivom na kućni broj, a to mi nije prošlo pa sam poslao support tiket. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nego jel zna itko di se save-ovi nalaze? |
Citiraj:
Jedino se može onima koji su integrirani u igru ako uopće postoje. |
Kupio igru, i naravno neradi :D kaže mi ubisoft launcher da mi internet neradi.
extra :) blaženi pirati ... a na forumima nitko nezna kako popraviti to... svi upućuju na dodavanje proxya, kakvih proxya ako mi net neide preko proxya =/ EDIT: sredio, u hosts fileu u 'C:\Windows\System32\drivers\etc' pobrisao sve ispod # ::1 localhost stavio read only na file i radi odlicno ;) Ingame nick: Lucy-Stabby |
Igra je završena.
Nisam nešto WoW ali sigurno dobar nastavak, poneke nadogradnje drugog dijela koje me nisu otavile zagtečenim. Mislim sve u svemu igra je OK jer je i drugi dio bio super. |
meni je nekako bolji drugi dio dosta. ovdje se nemogu ufurat bas.
kolko treba za prec igru? |
Malo me buni ona sinkronizacija tj. kad piše koliko je igre pređeno, da li to baš prati radnju tj. da je 100% kraj igre ili utjeće i koliko si sinkronizirano prešao neki chapter?
|
Ja sam prešao glavnu radnju sa nekoliko side misija i imao sam 55% sync. Tak da ostale misije isto utječu na sync.
|
JA danas kupio igru i probam multiplayer i nikako da nekog nađem, ni ja ni moj frend.
|
Ubisoftovi game serveru su u krcu i citav taj konzolaski sistem spajanja.
Pisu po forumima da je tako bilo i kad je za konzole izaslo, pa se sredilo eventualno. nemogu se ni ja spojiti na niti jedan server, citavo jutro pokusajem p.s. zna li netko koje proxije t-com blokira ? |
Ništa nije preostalo nego čekat dok se to ne sredi, ljudi ima ali ako matchmaker nemoze mene i frenda ili bilo koga drugoga nakon 30min spojiti onda stvarno neznam. Ako igra izlazi 3 mjeseca kasnije nego na konzolama čovjek bi reko dace se udostojit ispravit bugove.
|
Sry na double post, ali zasluzuje bump
Evo našo sam rješenje(na ub forumu) za multiplayer probleme. Uglavnom samo napraviti sve ovako: Video s time da zamjenite port u videu sa portom: 1000 i to napravite i za udp i tpc . Evo ja i frend sad napravili i savršeno radi matchevi se nalaze unutar 1min, čak i sistem grupe to joinanja radi. |
Sinoć ga dobio i stavio nabrzinu. Samo san odigra prve 2 misije. Jednom riječju perverzija. Igra leti na FullHD (max sve) @ HD6870. 1 je bila odlična, 2 velik pomak u odnosu na 1, a ovo je još brutalnije.
Jedva čekan da danas uvatin vrimena i da se bacim na igru :) |
evo preso ju malorpije. sta rec nego debelo ispod dvojke :S
|
Citiraj:
Ma dvojka je meni puno bolja po radnji ova mi dođe ko planinarenje, non stop se penješ nekuda, pa dosadi. Bilo bi im bolje da su se koncentrirali na misije. |
da. i rim nije toliko vizualno primamljiv kao venecija i firenza.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Drugi dio je bio genijalan i praktički, ništa mu nije falilo, a i Brotherhood je fantastičan..
|
Citiraj:
Previse oruzja....i u dvojci je aresnal bio ogroman i bilo je prelagano ubijati protivnike, a sad i da ne spominjem. Opkoli me 15-tak strazara, i sve ih pobijem a da me ni ne dotaknu. Samostrel mi je uber-cool igracka ali pogotovo sad sa njim sve je jos lakse. Regrutiranje assassina za guild - cemu zapravo? Visak. Cool forica, ali koja je svrha? Dodati neke pod fol RPG elemente, ili strateske pak? Upgradeas ih, saljes na misije, ovo - ono, a cemu? Da ti pomognu ubijat, sto je ionako vec prelagano? Tocno se vidi da su dodali hrpu novih stvari samo zato jer se to od jednog nastavka ocekuje, i te stvarcice su tu zbog "blink-blink" efekta i da natjera ljude da kazu vaaaaau, ali nemaju nikakvu opravdanu svrhu za postojanje zapravo. Ali unatoc svemu, igra je i dalje mrak. |
Bili ja mogao vrtiti tu igru bez trzanja na 1280x960 rezoluciji bez svih detalja ?
Jer ne zelim da igram igru u kojoj ne mogu uzivati zbog kompa. |
Citiraj:
Mogao biš igrat, čini mi se sasvim solidno na toj rezi i na nekim umjerenim detaljima.. Ako si mogao igrat prijašnje nastavke (?), moći ćeš i ovaj, istina da je Rim do sad prostorno najveći, ali nebiš trebao imat problema.. |
Citiraj:
|
Ma negdje sam procitao da je minimum 8800 gt ili 4770 pa zato pitam.
|
Polako igram, vise obavljam druge stvari nego glavnu pricu ali me interesira kad cu moc koristit svoju grupu assassina?
|
Grupa assassina spoiler:
|
ili ga nisam još našo/odključo ili nema leonarda u igri??
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ljudi imam jedan problem...kada malo duze igram igra mi se zamrzne i moram je preko Task Menagera rusit, a nakon takva 2-3 rusenja izbaci mi bluescreen famozni i ispise dxgmms1.sys. Jedino sto znam da je to vezano uz DirectX ali nije mi jasno jer je to tek odnedavno pocelo...Grafa je XFX 9800GT sa najzadnjim driverima i updateom za DirectX (sa Microsoftove stranice)
|
Citiraj:
|
Imam taj patch v1.01...
|
Citiraj:
Btw, sto se tice tog update-a, sutra cu ga potrazit, ima li ga za skinut pa instalirat kao svaki normalan patch? I da li rade save game nakon njega? (pretpostavljam da rade) Citiraj:
Sutra idem dalje.. Ludnica je, ovaj dio mi je bolji nego drugi, vise igram na šuljanje i te forice.. Dobro je ono osvajanje teritorija odnosno killanje kapetana itd.. Obnova Rima dosta dobro izvedena, arhitekti i to, trebalo se i toga sjetit.. |
Igra je vrhunska samo sto me upravo sada ova kamera koja se cudno izvrne kada skacem toliko nazivcirala....
[EDIT:] Upravo presao, jedva cekam nastavak price :) |
i ja prešo,igro sa logitech chillstremom i dobro se može odigrat snjim samo na ponekim mjestima malo kamera blesava kao u npr u 9.sequencu drvo mi smeta i kroz krošnju drveta vidim samo ikonicu od ezia dok se mačujem sa borgijom, i malo kraj jadan ili ih ima više, moj kraj ubio onu plavokosu žensku
nego kak napravite onaj spoiler klik Evo ovako |
@golfw12
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:31. |