![]() |
Zar lika jos uvijek netko nije polomio? :)
|
OMG di je ovo sve otišlo
|
dobro da ne volim entuzijaste :goood: :)
|
Citiraj:
Em robu dobiješ odma na ruke, em je vjerovatno i jeftinije i veći izbor, izuzevši vinjetu i gorivo :) Citiraj:
Stari moj, ovo je predobra ideja! :care: Ako bude takvo šta ja sam prvi na spisku :) Stvarno bi se trebalo o tome razmisliti |
Pa imas temu negdje o kupovini i prikupljanju narudzbi ako netko ide kod Slovenaca :D
|
Citiraj:
|
Ma na sprovodu je, sta ga sad smarate -.-
|
Citiraj:
|
Ja da sam na njegovom mjestu,zatvorio bih tu trgovinu i preselio negdje daleko,dalekooo...:kafa:
|
Citiraj:
http://www.inspektorat.hr/DirhWeb/Pa...osPrijava.aspx |
ma nema kruha kod njih jer su oni vece lopine nego taj smjesan lik.. nema druge nego otici do njega pa popricat malo :)
|
Citiraj:
|
gadi mi se samo kad cujem rijec inspektorat jer kad ih trebas nema ih niti za cuti i tamo dobro prolazis jedino ako imas poznanstva kao i svugdje ;)
|
Citiraj:
|
prijatelju moj na jednom forumu se dogodila prijevara preko 20 tisuca kuna i ganjaju se godinu dana sa pandurima i sudom a lik si gladi jaja i pravi se mutav..
dalje ti necu pricati kad su decki sjeli u aute i otisli u posjetu.. nema druge jer zivimo u drzavi gdje radi tko sta hoce i kad hoce ali to je sad neka druga tema ... |
hahaha, u ovoj državi ćeš sigurno istjerat pravdu pozivanjem na inspektorat...:lol2::roller:
................................................................................................... |
I onda kad zatvorim ovakve teme jer ste otišli u debeli spam, da ne ističem već i političke govore, opet će PCE "potplaćen" od hardveraja ili tko je već u igri u dotičnom topicu?
Naslov teme je vrlo jasan i određen, stoga se držite njega. |
Što se tiče utjerivanja dugova kroz fizički kontakt, meni se za 628 kn od Pule do Samobora (i natrag) ne isplati, čak i ako je g. Tubić dovoljno lud da ovih dana boravi na svojoj adresi, a ne u nekoj šupi. No, ako se netko odlučio na takav potez, rado ću objaviti njegovu priču na www.hardveraj.bloger.hr
Pišite na bloger-hardveraj@usa.net |
Citiraj:
|
Aaaa sad mi je jasno zasto je covjek bio na sprovodu, kad mi je trebao osobno dostaviti maticnu dok sam bio u zagrebu. Jos ja njemu sucut izrazavam ovo ono. Al zbilja je bilo uvjerljivo, tuzan je bio, al zbilja. Sad me samo skaklja garancija od maticne :S i jos od polovice kompa. Taman kad sam narucivao, pomislih, konacno jedan pravi shop u hrvata kad ono banana, a valjda je nacionali trend da sve zavrsi, manje vise, u banani. Covjek je jako slavno dosao na forum, ideja mu je bila vise nego podrzana od strane forumasa. Vecina je jedva cekala da se to otvori ( kao i sam ). Dobivali smo velika obecanja o robi, narudzbama ( poznato mi to nesto u svezi izbora ), i onda kad je sve gotovo obecanja se nemogu ispuniti. Ja mislim da je gospon Tubić, vrlo castan i posten covjek, ali ne za trgovca vec za politicara, odlicno bi se nasao u toj ulozi posto vec ima iskustva u obecanjima, prevarama i lazima ...
|
Citiraj:
Ako je uvoznik iz hr onda mozes preko njih ostvariti jamstvo... Ako ne.. eh... mozda mozes kod proizvodjaca (kao sto je logitech i slicno)... |
Može i kod lokalnog distributera. Ak se ne varam Gigabyte je u pitanju pa su to elko i microline
|
Citiraj:
Nosio sam vec ljudima sa foruma svasta. PM imate svi. |
Citiraj:
Kad Flex navrati do obale ima par litara mora na moj račun :D |
Citiraj:
Da li je netko bio u "dućanu" g. Tubića? Di je to u Samoboru? Čuo sam da je čovjek prije "hardveraja" radio u Formelu. Očito je tamo ispeko zanat. Nebi bilo loše pitat u kakvom im je tamo sjećanju ostao. :lol2: |
KRATKI UPDATE - g. Tubić mi je jučer vratio novce u cijelosti. Gdje je bio problem i zašto me zavlačio tjednima, te si priuštio cijelu hrpu negativne reklame zbog sitnih 628 kn... ne mogu objasniti.
|
Pa cekao je nove n-ovce - uplate - avanse .......
|
Ljudi, ovak. Kak funkcionira situacija sad kad trebam reklamirat konfiguraciju kupljenu tamo? Jel moguce da ja gubim svu garanciju na sve? Pa dodje mi da se objesim ak je tako. :stoopid:
|
Gara na kompletnu konfu je 1g. (mislim da je kod njega bilo čak i 3g.). Nakon toga ti važi gara za svaku komponentu posebno.
|
mislim da garancija na komponente vrijedi samo ako su komponente navedene na računu
ako je navedeno samo ime konfe bez popisa komponenata onda niš od pojedinačne garancije |
Komp nema ni pola godine. Tako da cak i da nemam na komponente garanciju, trebao bi imati na komp. Ali kako cu to organizirati ako se frajer vise ne javlja ni za prodaju, kud ce onda za servis.
|
Ako imas navedene komponente i trajanje jamstva te jamstveni list od pojedinih uvoznika/servisa itd nosi njima direktno.
Npr maticna kupljena u admu, ali je uvoznik i serviser vemil i maticna ima njihovu naljepnicu/servisni list - u slucaju servisa i da ubrzas stvari mozes zaobici adm i direktno u vemil. |
Principjelno ti ni racun netreba, nego samo Serijski broj na komponenti, jer svi sad provjeravaju samo serijski broj, da nebi ekipa uvaljala sprzenu komponentu sa novim racunom.
Tako da ako ista krepa, vidi tko je sluzbeni uvoznik/distributer i vozi njima. |
Munjara - nemoj strašit ljude sa Ve-Milom. :D
|
Citiraj:
Bome treba i račun i garancija jer je bilo primjera da je npr čovjek imao uredno račun sa serijskim brojem, a nije imao jamstveni list (koji je u obliku one zute naljepnice na kutiji...) pa je imao problema pri ostvarivanju garancije, posebno ako je vise distributera... Dakle čuvati svu papirologiju. |
|
bas me zanima dali drzavu zakida za porez kao kupce za placene proizvode... :fiju:
|
A i puno je ''povoljniji'' u odnosu na primjerice ADM:
cijenaADM <-> cijenaHARDVERAJ Valjda je ta razlika zbog jako kvalitetne usluge :D |
Da dobis monitor od 5000kn nakon 3mj,tako da je ta razlika u cijeni ko mali ulog,koj naraste nakon 3mj :D.
|
vrlo vjerovatno netko još čeka taj "5k monitor" kojeg je već uplatio pred 6-7 mjeseci... :kafa:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:23. |