![]() |
Citiraj:
|
Ja imam problem koji neznam rijesiti. Igra mi radi i sve 5, sa performansama nemam problema ali nemogu imat igru preko cijelog ekrana. Mislim ona je preko cijelog ekrana ali mi ostane alatna traka od windowsa i to moram onda gledat i nemam volju igrat. Jel ima tko kakvo rijesenje. U cfg-u od igre sam stavio fullscren na on, drugih ideja nemam.
|
Citiraj:
|
Da to mi je prvo palo napamet.
|
Citiraj:
|
A da morat cu.
|
nakon malo jebade napokon pokrenuo,prvo 1.7 audio dll,pa 3d nvidia.
http://www.ticmarket.com/metro-2033-...daudio1_7-dll/ |
da, to je i mene patilo. treba skinuti novi DirectX Redistributable February 2010. to sam ja napravio i onda je proradilo...
ova igra hitno treba nekakav patch, jer ovo je totalno neoptimizirano. |
Citiraj:
|
Ima li itko ideju kako da promijenim refresh rate u igri. Idioti su napravili da po defaultu ide na 85 MHz, što moj monitor ne podržava, drugim riječima kod mene je igra totalni mrak.
|
evo isprobao igru na svojoj kanti i mogu reći da na normal detaljima 1400x900 rezi,aniso filt 16x,dx9 igra izgleda odlično i radi na nekih 50-60 frameova zatvorenim prostorima,ali kada je prva borba vani kad one beštije dolaze u velikom broju frame padne do 24:hitthewal:
|
jel moguce nekako smanjit rezu a da mi on sliku razvuce preko cijelog ekrana. jer smanim na 1900 na 1600, a dobijem pixel na pixel i crno sve okolo :D
|
Citiraj:
|
igra je predobra! Prošlo je dosta vremena otkad sam uživao u nekoj igri. :)
Efekti, grafika, ti mali sitni detalji...ma igra je predobra! Preporučujem svakome. Btw, igram na 2048x1152, sve na max, oko 80 fps-a, a vani oko 40-50 fps-a, a šta je najbolje od svega, komp mi taman lipo zagrije sobu. :) |
Meni bi bila odlična da ne pretjeruju sa ovim mutantima.
Živciraju me. Splinter Cell meets Doom 3, tak mi se čini igra. Ima ok stvari ali nekak ne uživam u njoj. |
igro do sad nekih sat vremena. vidio i boljih. nelosha, al nis predobro.
|
da nema glupih mutanata u igrici bila bi mi odlicna, nikad mi oni nisu sjedali u igricama, daj mi real people i rokaj
|
Citiraj:
btw. igra nema multy?:stoopid: |
majke ti, pa meni ovo jedva radi, konfa vrišti dok igram. tek na 1280 bude igrivo, al isto padne fps bolesno, čak i kad smanjim detalje. živcira me što su gfx postavke unaprijed određene, ima samo low-medium-high preset, ne možeš svaku komponentu posebno riktat. motion blur, ambient occlusion i MSAA mi ne trebaju, ali texture na high i sjene na medium mi trebaju, al naravno, nemoguće je napravit takav setup. il je sve popaljeno, il zgašeno.:kafa:
igra mi se čini ok, al morat će pričekat neku bolju grafu, nema smisla ovo. |
Igra je zakon....nesto kao S.T.A.L.K.E.R, ali etp....Call of Pripyat mi nikako nije "sjeo", ali Metro 2033 je zakon! :goood::goood::kafa:
|
Citiraj:
nakon 20 godina staza sa PC igrama, sa rijetko kojim FPS-om sam dozivio takvu atmosferu i unikatan filing, eventualno Stalker SOC, Half-Life1, Quake1, DOOM1, Wolf3D..mozda josh poneka al naravno, o ukusima se ne raspravlja, govorim iz svoje perspektive :) |
Citiraj:
|
kako prodete one yebene balone kad idete u sa millerom (misija je d6) kroz neki hodnik
a oni izlaze iz rupa u podu i zidova dosad je islo glatko i sad sam tu zapeo prosao |
Citiraj:
Sljedeći nivo je još teži. |
Citiraj:
|
ma prosao jedva..
digne mi zivac sto te napada hrpa mutanata i prodes ih bez beda.. a ove 'puzolike-spuzva-bob-balone' ne mozes proci bez razyebavanja zivaca (praxiteni here i come):D |
završio igru. kaj sada.
šta mislite o kraju. naravno stavite mišljenje u spoiler. šta kraj točno znaći? |
Evo upravo ju prosao i mogu reci da mi je bila odlicna (ako zanemarimo trzanja za vrijeme borbe), ali trebali su malo vise dodati RPG elemente tipa sporedne misije, setnje po tim podzemnim gradovima i tunelima jer bas igra od jednog trenutka krene previse linearno.
@kasper_sky |
Meni igra odlicna - super atmosfera i gadgeti.
Trenutno san u knjiznici. Jedino sta mi smeta je sta nikad neznas sta ce ubit ove mutante. Neke ubije jedan metak iz revolvera, a neke moran 10 puta strijelom pogodit - a svi skoro isto izgledaju. |
Citiraj:
Meni je najteži nivo bio protiv ljduskih gadova mislim da se zove bitka ili rat ili sl. gdje su raspoređeni na više nivoa a osim toga je mrak i vrlo su žilavi.... |
Vidim da tu igru usporedujete sa Stalkerom, to nisam igrao pa ne mogu usporediti......
Igrao par sati sad kroz vikend, na burazovoj konfi: AMD Athlon II X4 620 4GB DDR3 XFX HD 5750 (512MB) Na dx11 1680x1050, High, 4xAA ide u prosjeku 30FPS-a, mjereno prema FRAPS-u. Zna varirati od 24-50FPS-a ovisno o lokaciji i broju neprijatelja. Za sad mi je igra ok, grafika mi se svida, atmosfera je odlicna, ali nekak mi djeluje da je igra troma, pogotovo kad treba vecu kolicinu mutantata ubit. Ne svida mi se kad pucam po mutantima, nekad par metaka dosta, al vecinom puno metaka potrosis a bas ih nema za razbacivanje pa puno s nozem idem...... Na nekim mjestima se treba bas namuciti da bi prezivio. Sljedeci tjedan testiram igru na kompu iz mojeg profila ali sa HD 5750 Tek za vikend igram opet, kad dodjem doma. Pozz |
Ma stalker mi se uopce nije svidija. Upalia ga pa izgasia u roku od po ure. Inace, dosta mi je vise tih open world igrica - puno vrimena potrosim na gluposti (jer uvik zelin sve skupit) pa izostane dozivljaj.
|
e pa da si ga igrao malo vise od po ure,mozda bi ti se svidio.
|
Citiraj:
meni baš cool što je municija ograničena pa ti sinko udri nožem iza štoka na čovca s pumperkom!!!! Mučenje je cool - mene namučili ljudski protivnici - zvjerinjak i nije nešto. još samo imam želju skinut onog letećeg gmaza na otvorenim prostorima. Netko se žali da nema otvorenih prostora - onda čekaj igru Tramvaj 2111 a zaboravi Metro 2033 :)))) |
Retardirano je što slučajno možeš ispucati i one vrijedne metke koji su zapravo valuta.
Trebal obi biti neko upozorenje ili poseban način relodanja sa tim mecima. Kad sam vodio Burbona imao sam oko 150 tih metaka/valute, i dođem na onu veliku tržnicu di me Burbon i odveo, hoću nešt kupit kad ono imam 17 metaka :stoopid: Gledam ko je tu lud kad ono skužim da sam relodao te metke, slučajno, uopče neznajući da su se prebacili :hitthewal: Glupost teža. |
Dobro kaj vam kartu nisu naplatili:Dneg meni je igra predobra sad sam na chapter 5,igram laganini jel ne želim preć ko moj frend u jednom danu pa nebum imal kaj za igrat
|
Znade li netko u cemu je problem kod mene, nakon pola sata igre kada trebam nastaviti chapter 1 sve se zamrzne...dakle moram ju ugasiti putem task managera...sa hardwerske strane sigurno nije problem a i softwerski neznam sat bi moglo bit jer sve sto je potrebno instalirano je prema uputama
Hvala |
Evo taman san zavrsia. Kraj je sranje - bas san razocaran.
Posebno me zivcirala ona sekvenca sa halucinacijama. Mislia san da smo to vise prerasli - ko god je prisa F.E.A.R. posta je imun na sve te pokusaje zastrasivanja, osim ako nije ona zla curica u igri :hitthewal: |
meni se svaki put smrzne igra na samom pocetku, kad se dodje do onog djela di ides kupit u armory neke stvari.... sugavica.
inace radi ok, ne sa DX11 i sve max, ali bez tess i dofa. Edit: Previse bugova. Smrzava se ko blesava. Svaki put moram chapter ispocetka, jer znam kad negdje dodjem gdje nesmijem mi se se smrzne, pa sa task m moram ugasit. Gloopo. Isto tako sve hardwareski radi, kao i soft... Ali bas ;Metro sere. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:58. |