![]() |
Probaj ove postavke za gear box:
SUPRA 1st Gear: 3.99 2nd Gear: 2.156 3rd Gear: 1.509 4th Gear: 1.124 5th Gear: 0.879 6th Gear: 0.637 Final Gear: 4.132 Postavio sam novi osobni rekord --- 8.192s na Pro protiv Vipera :D |
probat ću ...al mi ne želi spremit samo mi piše loading i tako u nedogled.
|
Meni je najbrže vrijeme 9.22 s Hondom s 517 KS i uredno pobijeđujem na Sport.
|
Evo ja sam sada na 509ks sa Hondom i imam kupljene sve komade. A maky vidim ima 570ks, kako pobogu, prosvjetlite me, please.
I malko me prca sport cup, ako stavim bracket prenisko, onda mi oni prerano krenu, pa jane mogu ih dostići, a ako stavim više onda ga kršim non stop. P.S. Ima kakovog utjecaja ulje na motor(snagu). P.P.S. Sa superchargerom sam bio došao sa 360 na 480konja, onda sam kupio turbokit i sve upgradeove i imao sam 460ks. a sad ne mogu preko 509. ima neko savjet. |
Meni je snaga pala s 517 na 360 kad sam umjesto superčarđera stavio turbo. Popizdil sam i izašel iz igre, a kad sam se vratio me iznenadilo kak imam natrag starih 517. Jupiiiiiiiiiiii.
Kaj vas gnjavi taj Super cup? Uredno ih gazim. |
nemogu pobijedit ni asa Suprom od 906hp na sportu a na pro da ne govorim oni voze po 6-7 sekundi a njabrže ispod 8.4s
|
ni ja sam neznan kako tako puno konja iman:D :o
|
@ cijeli tim - ak vam ne smeta još bi se jedan moj frend uključio, pa molim Busy-a da ga primi. Nick mu je nekak ovak Hunt3r Kill...
|
Citiraj:
|
:beer: maky.
Maky - izazvo sam te. |
Citiraj:
|
nije mi se javio nitko sa tim ili slicnim aka?
dvoje ljudi ceka jos za ulazak u tim...a neznam ko su, broznica i yoh_1990? broznica je napisao da mu je nick Renesis ovdje na forumu!?? cek a Rensisa smo primili! e sad to ste dvojica sa razlicitim nickovima ili? Renesis, lupni nes da malo razjasnis situaciju :argue: i tako da mozemo :burn: e da, ovak stoji stanje racuna- imamo 5012$ lovu su uplatili 1.) DrTom-1000$ 2.) vga-killer-1000$ 3.) Busy-1000$ 4.) Freek-12$ (jos 988$) 5.) maky-stt-1000$ 6.) Voodoo2-1000$ 7.) Rensis-0$ i ovaj yoh_1990 je izgleda povukao prijavu jer ga nema vise na popisu... |
evo sad ću uplatit lovu još ne mogu dobit na sportu a vozim 8.0s
|
ok, i kad budes vracao Tomu lovu uplati to odvojeno tocan iznos kolko mu moras dat tak da to mogu lakse prebacit...
e ja ti ovak imam taktiku i uvijek dobijem na sportu...naso sam si da mi je 9.8 vrijeme koje predjem bez nitra sa hondom vrijem koje mogu skoro stalno postici, nekad a razbijem al to kad bas prefektno odvozim cijelu voznju...e i odem na cup krenem i svima stavim 9.8 i uspijem ih dobit, jedino kod ovog prvog zelenog mi je tesko dobit, al tip napravi cesto breakout tak da dobijem...i to je to za negdje 4-5 utrka osvojim cup i 1000$, a i jos sam izazvao drugu skvadru i stavljao sam head on i 1000$ bet i neke dobio, a neke ne! :rambo: sad sa hondom i nitrom mogu negdje oko 8.5 i mozda malo jos nize... |
Teko je ovog prvog na Sport dobit, al je često prebrz.
Bude mi se frend prijavio vjerojatno sutra. @ Freek - ne znaš vozit. :D |
da neznam vozit ne bi imao Supru..evo baš sam maloprije oprao nekog lika za 700$.
|
daj oće li mi ko reći za brzine namistit
za freeka@ovo ti je novi link http://www.hnkhajduk.com/forum/files/1111111111.jpg |
Ovak je meni:
1. - 3.230 2. - 2.105 3. - 1.458 4. - 1.107 5. - 0.807 6. - 0.590 Final - 4.400 Možda bi i moglo bit bolji, al mi se ne da gnjavit s tim. |
hmm, izgleda da sam skuzio da taj Rensis (nije nis uplatio) i nije sa ovog foruma! nezna se ko je to tak da cu ga kikat...
a Renesis ima nick Brozna :clap: (cemu durkciji nick?) na nittu pa cu te primit! :D e da i posto imamo community (u gornjem desnom uglu) fino tko je na nittu napravi sobu s imenom PC Ekspert ili slicno i tko je online neka dodje tak da mozemo i tam spikat...ako je soba vec napravljena znaci da je neko vec online pa nemojte radi vise soba, prvo provjerite dal je napravljena nasa soba... :D gl&hf ljudi, do your best |
Nek onda bude private sa šifrom.
Ček da freek dojde jel mislim da je to jedan frend iz razreda. |
ma mislim da je svejedno al mozemo imat
soba: PC Ekspert pass: pcekspert al brijem da nam nece ljudi upadat u sobu... a i malo je glupo sto kad odes na race ili garage ili bilo sto drugo, kad se vracas na community natrag u sobu moras ponovo ulazit u nju... |
Vidim da ste otpisali broznica, dobro i evo mene u timu sa Brozna nickom, uplatu ću izvršiti u slijedećih 15min :D
Na sport najlakše pobjedim sa nekih 460-470ks, boost control radi čuda :D |
Evo vam postavke za Hodu Civic
1st Gear: 3.174 3.235 2nd Gear: 2.05 2.005 3rd Gear: 1.487 1.454 4th Gear: 1.176 1.104 5th Gear: 0.966 0.847 6th Gear: 0.731 0.682 Final Gear: 4.539 4.713 da ne bi bilo zabune to su dva setupa pa birajte koji vam više paše |
evo i ja sam počeo pobjeđivat na sportu operem ga za 1/4 staze pa stisnem na kočnicu da smanjim vrijeme....najbrže mi je za sad 8.0s al ić Supra i ispod.
|
Kako se plaća članarina, svaki dan ili tjedno? Ja sam danas svojih 1000 uplatio.
|
Za sad dosta. Provjerite pod teams, organizirali smo jedan turnir
for fun čisto da vidimo kako nam ide. |
evo opet me jebe sport .....
@Dr.Tom jel voziš s punom konjažom na sportu...sad sam stavio na 9.4 sekunde alopet prvoga nemogu dobit ako ne napravi breakout.........sad ću ti dat lovu..kolko je ono bilo 2222$ jel je. |
Kakav vražji turnir?
|
@Freek
Redovito stavim 8.9s na sportu i bez nitra ih dobivam. Da, svota je bila 2222$. @vga killer Pa izazvali smo neki tim, ali ne za pare nego for fun. |
To vidim, al ne vidim sebe u fajtu. :D
|
evo pare sam uplatio...$$$$$$$$
dakle još nisu prihvatili zahtjev???????? na sportu jel voziš punim gasom cijelu stazu?? |
Ma da, ali od outgoing bi trebao biti jer smo mi izazvali taj tim.
Ono prije su nas izazvali tako da nismo svi na popisu. Ne, pred kraj kad stignem tipa ga pustim, ali ne kočim. |
Novi rekord u startu: 0,5 s :D
Lud sam. :rolleyes: |
to mi se dogodilo već par puta 0.5s.
|
Meni 0.504s, a Busy 0.506s.
|
@ Freek - jel ti konačno ide na Sport?
|
Meni je isto par puta bilo 0.5, ali obično je 0.509. Ja sport vozim sa 340ks, 11.75s bracket, i dobivam ako ne iz prve onda iz druge. Sada skupljam za novi auto.
|
Citiraj:
|
Ja se niti ne trudim dobit onog prvog neg ga pustim da napravi brejkaut.
|
ma ja onom ostalom dvojicom pometem pod ...nego ovaj nekad baš i nije raspoložen za brejkaout:fuming: :fuming:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:35. |