![]() |
Stiglo je vec prekjucer, otac mi javlja : stigla ti je neka plava trakica iz sibenika :wtf2: je to :D
Jedan stari logitech sa pogubljenim nogicama sad veselo klizi :goood: |
jos nije doslo.... tuga i bol :D
|
poslan PM
ako ima još :) |
SUPER JE, imam 20% manje dethova u cod-u:goood:
|
Evo da s vama podijelim svoj nacin primjene trake
Dakle uzmete ono malo uredsko cudo za busenje papira i glumite da je traka papir :) i tako dobijete savršene okrugle padove.. (preporucam da skinete poklopac za papir s donje strane da vidite sta busite, ja san u pocetku napravija 2-3 polumjeseca :) ) mutne slike s mobitela al da skontate o cemu govorin.. http://img110.imageshack.us/img110/5548/trake1xs4.jpg Evo ih na mx518 http://img116.imageshack.us/img116/5056/trake2vk1.jpg |
pozz...
imao bih pitanje.. imam Logitech MX1000 što mi preporučujete za klizače (jedan mi je otpao) ... da li ovo što se raspravljalo u topicu ili ima još što zanimljivo ... budući vidim da se ovo (iz topica) naručivalo posebno pa me zanima... hvala! |
Citiraj:
Nevidim zašto nebi naručio ove,košta te 20kn a prema pročitanome su odlične. |
Čestitam,upravo si bumpao mjesec i po staru temu :D
|
Citiraj:
|
Bumpao je nedavno taj thread gdje prodaje,pa pretpostavljam da je.
Koliko ovo odokativno smanji trenje miš/podloga?Malo su dobile nožice na onom G5 što si mi prodao :D,pa možda ovo nije naodmet.Za koliko mišonja ima toga cirka? |
Ovisno o veličini nožica, za G5 bi bilo jedno 3 za 2 mjenjanja pošto on ima veće "cape".
Imam još max 10 komada, vjerojatno i manje, pa koga zanima nek se javi prije. Cjenik je: 1 - 25kn 2+1 gratis - 50kn 3+2 gratis - 75kn (poštarina uključena). |
Bok,
ja bi uzeo samo ne znam koliko mi treba ??? Kupio sam MX 518 prije tjedan dana i već sam primjetio da na stolu ostaje crno od nožica. Ajde mi ti preporuči pa ta trgujemo!!! Poz |
Ljudi, javite mi se na PM u vezi ovoga ako vas zanima, ne trebate pisati ovdje. :)
EDIT: Da obavjestim sve koga zanima: - ostala je još samo jedna traka :) |
Evo da bumpam ovu temu jer me je dosad kontaktiralo nekoliko ljudi.
Mogao bih ponovno nabaviti ove trake pa me samo zanima da li još ima zainteresiranih :) |
zainteresiran.
To poštom dolazi? Koliko novaca + poštarina? |
zainteresiran ali vidim dugo nije bio nikakav replay. jesi nabavio mozda u medjuvremenu ili ti ostalo u zalihi?
|
uzeo bi
|
Evo da obavijestim kako mi stiže nova pošiljka, još kvalitetnijeg materijala. :)
Koštat će 30kn za po traci od 15-20ak cm, primam predilježbe, koga zanima nek pošalje adresu pa mu pošaljem koliko želi. |
Javi kad dode, meni netribas ni slat, ja dosetam do tebe.
|
zapisi mene :)
|
Ok, svi zainteresirani neka mi se jave na PM ili mail.
Što se tiče slanja/plaćanja to je najbolje obaviti kao plaćanje na račun a slanje poštom po uplati (kao pismo). |
Naručeno.
Prethodna tura je izdržala preko godinu i pol dana. Popustilo je ljepilo, dok je skliska površina ostala gotovo ista. Preporuke!:) |
Stiglo je!
Evo da samo obavjestim svekoliko pučanstvo kako su stigle teflonske trake.
Vrlo su fleksibilne te ih je puno lakše oblikovati oko postojećih nožica nego prijašnje, a i made in Japan su :D |
Meni stigle, naljepio preko postojecih nozica na MX518 (ona prva serija sa 5 malih), klizi 15-20% bolje i ne moram se brinut da ce mi ispast ove logitechove nozice :chears:
A i da ove sad naljepljene potraju 6 mjeseci samo, imam za jos 4-5 puta barem :beer: |
Stigle i meni. Oprao sam i osušio postolje miša te zaljepio komadiće trake preko postojećih nožica. Ljepilo je snažno uhvatilo, miš lebdi po izglancanom stolu.
EDIT: morao sam malo smanjiti sensitivity u igri (Red Orchestra):D :goood: |
Mar jel može kakva slika nožica.
U kakvom obliku dolaze, marketing malo da me malo vrbuješ. Hvala unaprijed. |
evo i meni stigle :)
samo da pitam, one staru su bile u traci pa sam ih moga izrizat kako mi je pasalo, jeste vi ove kratili, rezali ili ste ih samo ovako zalipili na postojece nozice? |
jel imas jos koje viska? vidim da kasnim na narucivanje... :)
|
Poderale su se nožice na mx518, pa bi trebao neke za zamjenu. Ako može naručujem jedne....
|
Vračanje teme u život nakon 2 i pol godine :D ... evo, miš me je počeo zajebavat pa me zanima da li ima još gdje za nabavit ove teflonske trake?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:26. |