![]() |
Citiraj:
onda na A64 i 6600GT sam je jos jeno 3,4x prošo :D |
Napravit će to dečki kako treba, ako bude kao jedinica bit će odlično. Ja sam je bez ikakvih problema igrao na Thunderbirdu 1200 Mhz i Gforce2 MX400 32mb i 640mb sdram.
|
Citiraj:
|
kada izlazi ovo?
|
|
Kako sad proljeće?? Al su odgodili jesen 2009 koja se u više navrata spominjala kao krajnji rok?
|
mislim da bi trebala u prvoj polovici 10. mjeseca izaci.barem je tako najavljeno
|
igra je ponovo odgođena, neće izać ove godine i točka, kao što je gore postano izlazi negdje u proljeće:(
|
Citiraj:
|
|
Imam filing da igra nebude ni sjena od jedinice:D
|
Citiraj:
|
http://www.youtube.com/watch?v=RpwM2...layer_embedded
malo gameplay-a jel se to sa krovova autiju praši snijeg? nije neki gameplay faktor, al ak su se to sjetili ubacit, onda si mogu mislit na kakve su sve ostale detalje mislili. Il je to samo blur nekakav pa mi se čini.... Bilo kako bilo, izgleda super, fizika vožnje mi se isto čini OK, auto ne "pluta", fino priklizava, ne pretjerano.....bit će to nice. Samo da imaju milosti sa minimalnim HW zahtjevima.... |
Citiraj:
|
evo sada gledam,sve igre kupe hide system od gears of war...nego,svidja mi se ono realno otkidanje zida prilikom pucanja sa malo jacim pucaljkam,zatim eksplozije su super te ljudi su realno docarani s obzirom na (ne)prilike koje su tada vladale...;)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ipak u zadnje vrijeme i nije bilo baš igara, kao što su te old shool i jednostavno se veselim Mafiji 2 :zdero: |
Ma jebeš kočenje, najmanji problem:D Meni je puno draže vidit da se auto ponaša koliko toliko realno (ipak ne možemo tražit standarde simulaciju ovdje) nego da se auto ponaša nikako, a da su tragovi uredni.
Šta se tiče buga, više mi je zasmetalo ono kad sa strojnicom skinu auto, a čovjek 15cm od auta i dalje uredno živi i pruža otpor:D Al dobro, to sve skupa su nebitni sitnice. Drago mi je vidit i princip korištenja zaklona koji me nekako najviše podsjeća na Brothers in Arms igru, a koji je tamo, po meni rješen fenomenalno:) |
Vidim da se opet s..e po realnosti igre.
Kad će te više naučit, nije igra ni dobra grafika ni relana fizika. Koji kua imam od Mafije II ako je naprave ko krizu ili onaj drek od Obliviona koji nije ni do koljena svom prethodniku. Nek ostave i grafiku i sve kako je samo nek naprave IGRU... |
Jel probao ko betu?... ima na netu za skinut 5GB
|
Citiraj:
|
legalno je, nalazi se na torrentima, al nisam skinou i probao pa zato pitam
|
ma koa beta...sve fejkovi po torrentima
|
A kada su oni stavili da igra izlazi sluzbeno u prodaju,...trebala je ovo ljeto pa nista :(
|
Citiraj:
http://forums.2kgames.com/forums/showthread.php?t=43321 |
Znači da je igra odgođena jer je bila najavljena za kraj siječnja odnosno veljače zaboravio sam koji je datum bio u igri.
|
Ma odgođena je već 10 puta...nek je naprave više il odustane od nje, ovo odgađanje po n-ti put se zgadilo više i najvećim fanovima koji su dosad trpili kašnjenje razmišljajući bolje da kasni nego bude poluproizvod....
|
Neka ona kasni koliko treba pa da sloziju sve te bugove ili kako je postalo sada klasicno da novije igrice ne vole ATIeve graficke.
|
Ja se samo nadam da cu moci uzivati u II kao u I....Mafia je imala ono nesto sto ti ne da se odvojis od kompa, danas su takve igre rijetkost...
|
">
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:37. |