PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Kućišta i napajanja (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=57)
-   -   Novi onlajn šop u Hrvata (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=95429)

Old Iggy 29.01.2008. 21:44

Citiraj:

Autor Bubba (Post 939057)
Da, recimo, s 10 brend nju ESDI diskova za RAID 2 na p0rn serveru u supi... :p

E, ako to slozis svaka cast. :D

BTW, najavi se jedan dan.

Bubba 29.01.2008. 22:21

Citiraj:

Autor Old Iggy (Post 939066)
E, ako to slozis svaka cast. :D

Sumnjas u mene i moju sposobnost da slozim najobicniji RAID 2 sa 39 diskova + 3 HSP? :D

No salu na stranu, ti likovi koji su radili Connection Machines (CM2 Data Vault je valjda jedina RAID 2 implementacija) su uber bolesni bili - mreze single-bit procesora, RAID 2 (hej, koliko moras biti perverzan da zelis imati 39 diskova u syncu za seek, rotate i R/W?) i slicno...

Citiraj:

BTW, najavi se jedan dan.
Cem, cim se onaj prdonja vrati iz Rijeke a mene pusti gripa, kolera, kuga, sifilis ili stogod da imam... ;)

Beshtya 05.02.2008. 01:51

evo samo da se javim malo...nije me bilo zadnjih dana jerbo dogovaram neke finalne stvarčice...samo da znate da najkasnije od početka 3. mj, možete sve iz EK waterblocksa nabavljati u lijepoj našoj kod mene po istim odn. nekim nižim cijenama-sa mojom dostavom iznad 1000 kn ;)...hvala Njunjo na tipu ;)...uskoro ide i Noctua (Xilence je dogovoren otprije), početi ću sa Noiseblocker i Nexus ventovima itd...na grafuljama Sapphire, XFX i e-VGA će cijene biti alarmantno dobre...obaviještavati ću Vas sve i dalje kako napreduje sve skupa...nadam se da ćemo uskoro i preko šopa žlabrati više ;)

Runlevel5 05.02.2008. 01:59

Hej!

Jel ima gdje kakva lista onlineshopova koji su dobro opremljeni, imaju dobre cijene i nema problema oko garancija....
Please.
Još toliko nepoznam shopove u Hrvatskoj

NJUNJO_HR 05.02.2008. 02:24

Šteta kaj te nije prije bilo sa dućanom Beshtya. Mi smo u dvije narudžbe ostavili oko
1.5k €. E sad oko te dvije naruđbe ja sam vremena i vremena potrošil.
Ali eto nekaj novo sam probal i naučil. Da na carini te svaki put more nekaj novo zaribati i
svaki put sam imal nove troškove. Nažalost nikog na carini nismo znali pa smo prešli kak smo prešli.
Da treba puno dogovora i dopisivanja da se potvrdi dal ima svih dijelova.
Dal je svako dobro naručil, dal sam ja dobro sastavil i napisal sve. Na kraju sam svejedno
na par mjesta zabrljal. To mi je punno vremena uzelo. Istina i odlazak po robu je uzeo
obično cijeli dan. Naravno i samo distribucija.

Meni je drago da si uspio dogovoriti sa EKW-om nekaj jer to znači bolje dane za vodeno
hlađenje u hrvata. A i ja mogu onda maknuti 3. gumb u sigu :).
Čim ti se dućan otvori ja već imam par sitnica za uzeti. Mislio sam ponovno dizati temu
iz siga u trećem gumbu, ali budem čekal otvorenje jer nisu tak hitne stvari.
Tvoj dućan nam bude uveliko olakšal kupovinu kvalitetnijih djelova za vodeno.

Pozdrav i puno uspjeha.

Rino123 05.02.2008. 05:21

I koja je na kraju web adresa tog shopa jer bi kroz koji tjedan, kad skupim pare, uzeo 2 ek bloka za 8800gt i neki sleeve kit?

TomRi 05.02.2008. 09:24

Citiraj:

Autor Rino123 (Post 943607)
I koja je na kraju web adresa tog shopa jer bi kroz koji tjedan, kad skupim pare, uzeo 2 ek bloka za 8800gt i neki sleeve kit?

nema još,
strpi se, napisao je covjek. :chears:

Citiraj:

Autor Beshtya (Post 943575)
samo da znate da najkasnije od početka 3. mj, možete sve iz EK waterblocksa nabavljati u lijepoj našoj kod mene....

Old Iggy 05.02.2008. 10:00

Citiraj:

Autor Beshtya (Post 943575)
evo samo da se javim malo...nije me bilo zadnjih dana jerbo dogovaram neke finalne stvarčice...samo da znate da najkasnije od početka 3. mj, možete sve iz EK waterblocksa nabavljati u lijepoj našoj kod mene po istim odn. nekim nižim cijenama-sa mojom dostavom iznad 1000 kn ;)...hvala Njunjo na tipu ;)...uskoro ide i Noctua (Xilence je dogovoren otprije), početi ću sa Noiseblocker i Nexus ventovima itd...na grafuljama Sapphire, XFX i e-VGA će cijene biti alarmantno dobre...obaviještavati ću Vas sve i dalje kako napreduje sve skupa...nadam se da ćemo uskoro i preko šopa žlabrati više ;)

Ajd provjeri s dobavljacima da li imaju stvari tipa Qlogic, Emulex, SFP-ove i slicno.

FreeStyler 05.02.2008. 20:18

Opa bravo,bas nam treba jedan dobar novi online shop sa dobrim brandovima :)
Sretno!

Beshtya 05.02.2008. 23:06

Citiraj:

Autor Old Iggy (Post 943695)
Ajd provjeri s dobavljacima da li imaju stvari tipa Qlogic, Emulex, SFP-ove i slicno.

ovi sa kojima planiram raditi su svi proizvođači odn. ne rade ništa ovog tipa da bi oni za mene nabavljali jer prodaju isključivo svoju robu...ali obzirom da mislim postaviti i sekciju server i sve za servere, može se naručivati jer kontakte imam pa nije bed ;)

Old Iggy 06.02.2008. 13:39

Citiraj:

Autor Beshtya (Post 944385)
ovi sa kojima planiram raditi su svi proizvođači odn. ne rade ništa ovog tipa da bi oni za mene nabavljali jer prodaju isključivo svoju robu...ali obzirom da mislim postaviti i sekciju server i sve za servere, može se naručivati jer kontakte imam pa nije bed ;)

De ti baci jednu dobru objavu kad pocnes raditi. :D

Beshtya 06.02.2008. 15:17

Citiraj:

Autor Old Iggy (Post 944821)
De ti baci jednu dobru objavu kad pocnes raditi. :D

ofkorz ;)

ovdje ću objaviti link čim startam (čim čim prije tim tim bolje :)

na samom linku će biti kompletna ponuda (i sa lagera i po narudžbi-baš ona full egzotika ;)

Z-man 06.02.2008. 15:26

zvuči predobro, jedva čekam da vidim šta će sve bit :chears:

Old Iggy 06.02.2008. 16:16

Citiraj:

Autor Beshtya (Post 944917)
ofkorz ;)

ovdje ću objaviti link čim startam (čim čim prije tim tim bolje :)

na samom linku će biti kompletna ponuda (i sa lagera i po narudžbi-baš ona full egzotika ;)

Za ovakve kao ja stavi link na "And Now for Something Completely Different!"... :D

Pezzaa 06.02.2008. 16:38

Jupiiii samo da ispostujes onu dostavu za BIH i imate ces jos jednog sigurnog kupca :)

Beshtya 06.02.2008. 19:50

Citiraj:

Autor Pezzaa (Post 944999)
Jupiiii samo da ispostujes onu dostavu za BIH i imate ces jos jednog sigurnog kupca :)

ma to stoji...jedino što me zanima u vezi toga da li bi ti kupovao kao firma ili kao krajnji kupac?

Milentije 07.02.2008. 10:48

Citiraj:

Autor Beshtya (Post 945139)
ma to stoji...jedino što me zanima u vezi toga da li bi ti kupovao kao firma ili kao krajnji kupac?

Kakva bi bila razlika?
Ja bih na primjer uzimao kao krajnji korisnik, ali ako se nađe neka dobra oprema, koje kod nas nema, možda bi jedna firma bila zainteresovana da nabavi, ali opet zavisi od uslova sa tvoje strane.

Beshtya 07.02.2008. 13:39

Citiraj:

Autor Milentije (Post 945545)
Kakva bi bila razlika?
Ja bih na primjer uzimao kao krajnji korisnik, ali ako se nađe neka dobra oprema, koje kod nas nema, možda bi jedna firma bila zainteresovana da nabavi, ali opet zavisi od uslova sa tvoje strane.

zato i pitam...firme kao reselleri bi ipak imali neke bolje uvjete u smislu cijena-ipak nisu isti rabati za krajnje kupce i daljnju prodaju...a pogotovo ako dogovorimo neko zastupstvo za BiH ;) možemo se na PM o detaljima dogovoriti.

karlito 07.02.2008. 13:57

bolje ti kupuj kao firma, kad ćeš se probit i postat slavan svi će znat za tvoju firmu i lako ćeš se moći širit i povećavat asortiman proizvoda, a onda budu i svi znali ko si ti kao krajnji korisnik....;)

nego u kojoj si sad fazi, kad bi shop mogao prošljakat ???

Pezzaa 07.02.2008. 14:17

Citiraj:

Autor Beshtya (Post 945139)

ja bi kupovao kao krajnji kupac, jel ti to igra veliku ulogu?? Mislim kod nas je asortiman hardwera ocajan a o egzotici da ne govorim, tak da bi ovo bio odlican potez... btw kako stvari stoje sa garancijo i reklamacijom?? pozz

Njusskallo 07.02.2008. 14:35

hehe lijepa ideja, držim fige

Kakvo bi bilo stanje sa servisiranjem? Da se prijavim odma za posao :D

Beshtya 07.02.2008. 19:04

Citiraj:

Autor Pezzaa (Post 945679)
ja bi kupovao kao krajnji kupac, jel ti to igra veliku ulogu?? Mislim kod nas je asortiman hardwera ocajan a o egzotici da ne govorim, tak da bi ovo bio odlican potez... btw kako stvari stoje sa garancijo i reklamacijom?? pozz

reklamacije ćeš morati rješavati sa mnom direktno-no ukoliko ostvarim neki kontakt u Bosni za zastupstvo (radim na tome ali ne obećajem) onda ćeš moći sve reklamacije rješavati u Bosni. Inače garancije će sve do jedne biti proizvođačke-znači 1,2,3 ili 5 godina (nažalost po zakonu ne mogu davati više od 5 godina iako npr. Noctua daje na ventove 6 godina :( no valjda ćete mijenjati ventove svakih 5 godina :)

Pezzaa 07.02.2008. 19:18

ok, nadam se da nikada nece biti ni potrebe za reklamacijom :) veselim se otvorenju... pozz i sretno.

Beshtya 07.02.2008. 20:19

evo da ne tražim quote otprije-reklamacije će se rješavati promptno obzirom da ću na svakoj narudžbi uzimati extra robe 2-3% (iskustvo sa reklamacijama me naučilo da je bolje tako jer ću ja sa proizvođačem ionako kasnije to financijski rješiti kroz credit note ili robu ;)...tako da će sve reklamacije biti rješavane brzo :)

Beshtya 07.02.2008. 20:46

Citiraj:

Autor karlito (Post 945671)
bolje ti kupuj kao firma, kad ćeš se probit i postat slavan svi će znat za tvoju firmu i lako ćeš se moći širit i povećavat asortiman proizvoda, a onda budu i svi znali ko si ti kao krajnji korisnik....;)

nego u kojoj si sad fazi, kad bi shop mogao prošljakat ???

evo sam web šop i t-com integracija payway sustava su pri kraju samo čekamo PBZ da realiziramo do kraja kartično plaćanje-sve kartice idu preko njih jer su daleko najjači u tome kod nas ali se i čeka :)...vjerujte nitko sretniji od mene kad proradi ;)

Buger 07.02.2008. 21:54

ok, bravo

a na što bi se odnosila reklamacija kod ventilatora, to mi nije jasno ? (prestane se okretati :D)

inače, kad nabaviš robu ili ako ju već imaš mogao bi baciti koji osvrt na Noctua i Nexus ventove :)

Beshtya 07.02.2008. 23:36

Citiraj:

Autor Bugger (Post 945999)
ok, bravo

a na što bi se odnosila reklamacija kod ventilatora, to mi nije jasno ? (prestane se okretati :D)

inače, kad nabaviš robu ili ako ju već imaš mogao bi baciti koji osvrt na Noctua i Nexus ventove :)

pa vidi ako vent prestane vrtiti znači da je riknuo i mijenjamo ga :) (osim ako nisi na njega mazao Zdenka sir ili gurao prste ili je vidljivo da si na njemu testirao novi komplet Unior šerafcigera ;)
Noctua ide u ponudi, za Nexus nisam presiguran jerbo je skupo iz Nizozemske uzimati samo ventove a kolika će ponuda na šopu biti brijem da neće biti ni potrebno njih imati-ali na kraju krajeva budemo od Frana iz Cool Pc orga uzimali 2 modela ;)

karlito 08.02.2008. 00:18

ajd zbilja ti želim puno sreće i uspijeha u poslovanju, jer očigledno je da se lagano počinješ ušaltavat u biznis i da jedva čekaš da proradi, a vidim i našo si potencijalne kupce, nemreš propast da očeš....;)

NJUNJO_HR 08.02.2008. 01:53

jedna zgoda koje se mojem bratu desila za Zalmanovom ružom koja ima 9cm vent.
Pojačaval je na onom fanmatu brzinu i otpalo/odljepilo/puklo mu je jedno krilo ventilatora.

I on se obratil zalmanu kaj da radi i rekli mu da nosi u dućan u kojem je kupil, da ih oni budu
kontaktirali da mu zamjene za novi. dućan je bil ve-mil i to još u doba dok je ve mil bil tam
iznad Remize kod Končara.

al eto da neko ne misli da se i takvo sranje nemre desiti :) sa ventom

Beshtya 08.02.2008. 10:56

Citiraj:

Autor NJUNJO_HR (Post 946161)
jedna zgoda koje se mojem bratu desila za Zalmanovom ružom koja ima 9cm vent.
Pojačaval je na onom fanmatu brzinu i otpalo/odljepilo/puklo mu je jedno krilo ventilatora.

I on se obratil zalmanu kaj da radi i rekli mu da nosi u dućan u kojem je kupil, da ih oni budu
kontaktirali da mu zamjene za novi. dućan je bil ve-mil i to još u doba dok je ve mil bil tam
iznad Remize kod Končara.

al eto da neko ne misli da se i takvo sranje nemre desiti :) sa ventom

kod svakog proizvođača se to može dogoditi ;)

Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:58.