![]() |
ta graficka je prilicno jaka za te pare...
gg ulov |
Sad sam gledao na jubituu da ima 3 vrste XFX 8800 GT, mnogo lepo
tu skrolajte dolje i imate video za grafičku http://www.tigerdirect.com/applicati...&CMP=OTC-WEBTV |
|
Sad sam skinuo Crysis demo i nešto mi ga sere sa installom, stisnem na ikonu i ništa se ne dešava, samo mi se zabloka folder, puj uzalud sam skidao
|
Citiraj:
o isuse pa ocu li otvorit temu za samo jedno DA ili NE. sorry zbog off topic. |
Citiraj:
BTW:mislim da je 8800GT trenutacno best buy na trzistu...blago se onima koji je imaju :'( |
Citiraj:
znam da cu sad ban dobit, ali moro sam. to djete je kreten. |
Apsolutno se slažem sa svima :D, i 8800GT upada za 1.5 tjedna u mashinu :), svaka čast Dest, na reviewu :)
OT: teGla, dosadan si pomalo sa svojim spamanjem, itd, već smo vidjeli da ti imaš tu konfu i ok je, ne moraš nam više gurat pod nos šta imaš. Kako ljudi s foruma koji imaju SLi-e, i q6600tke nisu tako napadni glede konfi. |
kak vrti ut3?
|
Citiraj:
|
e zanima me koja je cijana(mislim na 8800gt 512mb) i kad bi se trebala grafa pojaviti u svim dučanima u hr????????
|
Citiraj:
|
Sto je najgore stoji mu pitanje za ono kad ce doci u ducane jer je nema ni u jednom
|
links imao treba se narucit... a polako ljudi bit ce toga kud zurba cijena ne moze porast moze samo past... o boze ko da se djeli ta grafa badava..... evo da decku odgv po 2 put ovdje al nema veze 1999kn za gotovinu daljnje info www.links.hr eto
|
U pravu si skroz ali imam priliku rijesiti svoju grafu zato sam je trazio. Ali samo moze cijena padati
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Prvo mi se komp restartao kojih 6 puta sa smecem na ekranu dok igrao WoW.. Onda pokusao izvaditi karticu i vratiti, i gotovo.. neda se vise komp upaliti. Stavim ATI X300 iz drugog kompa radi, vratim, mrtvo :( Ode kojih 600-700kn (garancija iscurila) :( E, sad... ionak sam mislio uzeti GF8800GT, samo sto mi je sad ipak malko hitnije :) |
Pa čemu tolka tuga onda, ukomponirat ćeš si novu 8800GT :)
|
Pa tuga mu je jer ih nema
|
Citiraj:
|
Citiraj:
2) Ipak je oslo kojih 600-tinjak kn u dim :( |
Citiraj:
|
Nece ih sad biti sigurno 7-10 dana
|
Itko iz Zagreba ili Samobora, okolica, ima za posuditi PCI-E grafičku, bilo kakvu, samo da imam sliku na ekranu, da upogonim novi komp više:care:
|
e , a ja se kolebam između te XFX i ASUS
ASUS Extreme N8800GT, 512MB DDR3 - 2.079,00 kn keš i XFX, GeForce PCX 8800GT 600M, 512MB DDR3 - 1.999,00 kn keš ima li neki razlog zašto je XFX bolja od ASUSove il? |
Citiraj:
|
pa nije baš da se ubija ljude za 80kn (iako će penziči uskoro i na to spasti)
|
Citiraj:
svima sry na nejavljanju, izgleda da mi se memorija i maticna ploca ne pasu... jednostavno jedan dan vise nije htjelo butat... uostalom, ide sad jedan thread na hardwerski problemi:( |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:51. |