PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Ode i Toše (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=83960)

Codiac 17.10.2007. 00:49

Citiraj:

Autor n00b_be_gone (Post 842674)
Evo da i ja malo prokomentiram situaciju ... Bubba i vizaž su fino napisali ...

jel netko napisao super naslov RIP Z.B. kad mi je teta umrla? Zena je napravila tisuce, ako ne i vise pizza. Nahranila "pola" zagreba. Jedna od najboljih pizzerija u gradu. Nitko? Zasto?

Jel mozda netko napisao isti ovakav topic kada je umro jedan od najboljih hrvatskih lijecnika - radioligije? ne? zasto? Doprinos u II svj. ratu? spasavanje zivota? bez njega mozda ne bi bilo vasih djedova, tata i na kraju vas? Nitko nije napisao nista?

A? nitko? zasto?

tose, ***i ga, ne sjedaj vise takvim kretenima u auto ...

Pozdravi:

Atha, Jelc, tor :goood:

vidim i ti si jedan od bisera...

prvo zasto TI nisi otvorio topic? mogao si ... al opet neam pojma tko ti je teta dok sam tosea vidjao po televiziji i novinama...

jel netko napisao rip vucko jer je bio dobar pas i bez njega susjedove kokosi nebi zivjele tako sretno i dugo...

al recenica radi koje sam morao komentirati ovaj post jednostavno u ovome morbidnome topicu mi je na granici okretanja po podu... boldana je...

@bozzomfeeder sto se tice njegove glazbe kakva je takva je nekome je dobra nekome je ono sto ti slusas lose al ovo nije ni mjesto ni vrijeme da ti ili itko drugi izrazava svoje glazbene ukuse...

n00b_be_gone 17.10.2007. 00:56

Citiraj:

Autor Codiac (Post 842706)
vidim i ti si jedan od bisera...

Fala Vam na komplimentu

Citiraj:

prvo zasto TI nisi otvorio topic? mogao si ... al opet neam pojma tko ti je teta dok sam tosea vidjao po televiziji i novinama...

Nikad ne bi zelio javno eksponirati svoju familiju. Cemu? To je privatna stvar. Onome kome je zbilja STALO taj ce se javiti telegramom ili nesto tomu slicno.
A i mozda si i vidio da je doticna zena umrla dok si jeo pizzu al se nisi dao smesti? :zdero2:

Citiraj:

jel netko napisao rip vucko jer je bio dobar pas i bez njega susjedove kokosi nebi zivjele tako sretno i dugo...

Nemam pojma? Jel je?

Citiraj:

al recenica radi koje sam morao komentirati ovaj post jednostavno u ovome morbidnome topicu mi je na granici okretanja po podu... boldana je...

Al je istinita, zar ne?

Visage 17.10.2007. 01:05

Citiraj:

Autor micek_kc (Post 842689)
:respekt:@visage stvarno si otisao preduboko sa time da kada bi pogazio ovoga onoga sto bi se dogodilo...dalje nemam sto reci

Meni vidis nikako nije jasno ovo populisticko generaliziranje. Ovdje smo imali za konsekvencu da je nesreca u dogadjanju iz vec jasnih razloga - od kojih postivanje brzine i sigurnosti zasignurno nije bila slucaj - imala rezultat uzimanje zivota onih koji su bili kreatori te nesrece.

Kao sto je upravo Slavo gore napisao krajnja "zaustavna" i usporavajuca tocka, mogao je upravo biti autobus pun dijece ili vozilo do vrha popunjene obitelji. Dakle u ovoj prici je nesreca neminovna samo sto cu ja postaviti i realno pitanje kojeg se nitko nece libiti : Jel bi bilo vrednije da je ostalo na ovom ili da su povukli i jos 10 iii vise ljudi sa sobom?

nino 17.10.2007. 01:08

Vidim da su se neki regali na forum samo da bi ovo komentirali. Zalosno.

Codiac 17.10.2007. 01:09

ne visage u krivu si ... da je TOSE vozio i da je ON skrivio nesrecu ja bi rekao snaslo ga je sto je trazio...

ali ON je spavao na suvozacevom mjestu dakle definitivno nije odgovoran za sudar tako da ti teza nestoji .

@noob
A i mozda si i vidio da je doticna zena umrla dok si jeo pizzu al se nisi dao smesti
nepratim te tj sto tebe zapravo muci ?

SlavoS 17.10.2007. 02:42

@ Codiac
ne potpuno krivo, Tose ga je zaposlio/dao na mu na upravljanje ili stogot vec...
odgovoran je ili u najmanju ruku suodgovoran
ovaj slucaj je po meni poput "Ledenika" , samo na srecu nije bilo drugih zrtava

tor 17.10.2007. 07:08

R.I.P za kulturu razgovora i zdravog razuma...

Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:03.