![]() |
nije to kapacitet ja sam sposoban za potrebe tima ici do krajnjih granica ljudske i psihicke izdrzljivosti spreman sam se zrtvovati i jesti kad nisam gladan tako da bi drugi mogli uzivati u mome drustvu i znanju
|
Citiraj:
Ovaj put nemoj 4 jela pojest prije dolaska :D |
Citiraj:
:lol2: svaka čast.. jeo je on prije dolaska pa zato nije pojeo i košaricu od kruha i moje mobitele, inače bi to bilo u opasnosti..:dobartek: vidimo se..:chears::zdero::beer: |
prijatelju, ti me podsjecas na one prozirne harpije mislim kad bi popio fantu da bi pozutio koliko si mrsav
|
:lol2: pa nisam toliko mršav..
nego, ima li tko broj mob-a od Michel1 jer sam mu dao onu moju MiniSD karticu i do sada je kod njega a meni se mob. raspada od tada jer su mi svi plugini na kartici.. sad mi je već hitno jer svaki dan resetiram mob. 10 puta a ne javlja se na PM:wtf2: |
mozda je stavio tvoju minisd karticu u laptop pa mu je ekran postao kvantna singluarnost i povukao ga u paralelni svemir, ali to je samo moje misljenje
|
Citiraj:
Citiraj:
uglavnom, poslao sam ti mail pa eto, koliko mi je poznato to mu je broj :) :beer: |
:stoopid: sramim se.. sad si me sjetio da sam imao broj.. ajme glupana.. :fiju::hitthewal:
|
e moj dubo :nono:
nego sta je s onom vasom okladom o mrsavljenju :D |
ee mršavljenje, postajete ko žene...
|
ono je bilo da će on izgubiti 3 puta više kila od mene.. no, problem je što on ima 140 kila a ja samo 80.. kad bi ja pao na 60 izgledao bi kao Biafranac a on bi morao pasti samo na 80.. i izgledao bi normalno.. iako.. mogao bi ja to i prihvatiti.. nema on muda da izgubi 15 kila ako ja izgubim 5.. koji je ono rok i iznos bio ?
|
Mjesec dana ako se nevaram:D:roller:
|
Citiraj:
vremensko trajanje minimalno mjesec dana. ako si za vise moze nagradni fond. svatko ulaze po minimalno 3600kn. ako si za vise moze. vaganje ispred min. 5 svjedoka. prije samog vaganja oklada mora biti sklopljena. kad se otkrije koliko tko ima kila oklada traje. koliko ti smrsavis ja moram puta 3. ako nesmrsavis nista ja nemoram nista pobjedujem. jesi za? ( da ja padnem na 80kg izgledao bi mrtvo to je anoreksija ) |
A vidi DU ekipe sto se sastala :D
Nego, radi li jos ona Ragusea u Burbonu? Šta sam gore pice na bon pojeo :D |
radi ali za bonove mogao si bolje proci u Rivi na gruskoj obali, buduci da je to drzava subvencionirala jedino je tamo gazda bi toliko pametan da shvati sta vise hrane da vise ce zaradit... :)
|
Citiraj:
:D |
nema picarda otkad mu je gospar rekao uvjete igre :lol2:
nego ocemo mi opet u 7ipo ispred Skale? (ovaj put jedemo nesto jestivije i zasitnije :D) |
Citiraj:
|
samo gledaj kako če picard u petak osvanut s 5-6 mobitela, da dobije na kilaži...
EDIT:a gospar s burekom u ruci... |
Citiraj:
Bolje rec 2-3 bureka EDIT:Meni odgovara 7:30 |
ma jok.. odustajem.. ti imaš više masti da izgoriš..:zdero2: ja imam 3 kila preko optimalne težine za moju visinu.. ako smršavim 5 kila bit ću stvarno mršav.. mada bi mi bio gušt vidjeti tebe kako mršaviš 15.. morat ćeš naći neki drugi poticaj da mršaviš od mog novčanika i želuca..:fiju:
|
Citiraj:
to si koristio tablice partizanskog zbora iz 1935 kad se jeo luk za rucak a dorucak i vecera je bila zlica snijega. Citiraj:
dodatak: zna se da bi granata, bullet i optik stavili na mene jelda momci :) |
naravno... ipak si mi ti uzor :goood:
|
lijepo je biti uzor mladim intelektualcima u danasnje vrijeme kad religija i droga vlada njihovim krhkim umovima
|
Citiraj:
|
Postali ste gori nego one zderonje
Citiraj:
I de ti je alkohol:D |
hackeri nepiju alkohol, zamagljuje im um
|
Citiraj:
nego kad i gdje, nisam dosao zadnji put nadam se da cu ovaj put uspjet doci |
Petak u 7:30 u scale, pise ti povise slabo citas:D
|
blizi se petak a nemamo pojma tko ce sve doc
Code:
ako sam nekog jos zaboravio ili ako netko nebi trebo bit na listi tj nemoze neka kaze ;) PETAK 19:30 ipred SKALE! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:52. |