![]() |
ajme, bože mili...pa taj lik je za M&D definitivno...:fiju:
bas me zanima kolko on ima prijatelja osim svoje 7900gtx :D |
Citiraj:
moja opaska je imal drugi smisao , nisi je najbolje shavtio , probaj ponovno procitati :) jedino zasto sam dao te godine kao primjer je da recimo mozda bi to moglo biti neko opravdanje ovom Bogu i batini sa 7900gtx koji u ovim topicima na newsima laprda na kvadrat a dao bi ruku u vatru da nikad nije ni otvorio kuciste ili slozio komp i sve svoje neznanje bazira na Mongolskom prirucniku za elektroniku i informatiku :D a za sebe mogu reci da sa 15 godina sam znao samo za 2 stvari - Sega i Plejka 1 koja je bila izasla tada i nisam pricao uopce ni o tome ni o kompovima vec sam se samo zabavljao na tome . |
Citiraj:
hahaaaaaa... KRALJ !!!!!!!!!:chears: |
da router ali ekipa priča kak ovaj ima 26g .... tak da sam stvarno zabrinut ..... -not-
|
Ja sam sad počeo sumnjat da je to neka teška zaj****cija.........jer ovo je več strašno :D
|
bilo je zanimljivo neko vrijeme (kao i svako trollanje) ali sada su vec normalni ljudi na newsima se spustili na njegovu razinu. ja sam se rano tamo iskljucio iz rasprave jer nisam par dana gledao u komp uopce pa nisam vidio da tamo spominje blizu i daljnju rodbinu meni i fleru a bilo mi glupo nakon 5 dana odgovarati. sad mi i nije zao, ovako daleko cak niti ja ne idem :)
inace agenti s terena mi javljaju da decko ima oko 13 godina i da je i u drustvu takav....barem je bio, sada ga vise nitko ne je... pa je zato i nasao na newsima nove zrtve. nije ni cudo, takve bi moderatori bilo gdje drugdje zatukli odmah na pocetku |
Ovo nije smješno, nego žalosno.
A zašto izbjegavam newse ? Upravo radi toga, poligon za ovakve debile... |
Citiraj:
Citiraj:
|
A sad nam dark vižn ima i smrtnog neprijatelja, max pejna koji mu je jako blizak po razmisljanju, detaljnije na newsima. Ja vise nemogu od smjeha...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:49. |