![]() |
kaj znači da je igra izišla u prodaju?pričamo o demu il cijeloj igri?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
@MisterM :fiju: |
Citiraj:
|
evo igram dotičnu,jako lijepa grafika,,fps 60..konstantno 1680x1050 high vsync upaljen
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
jedino je glupo sta u igri nema profila, tako da sada igra samo brat, i kad je on zavrsi onda cu je malo igrat
|
Citiraj:
|
ja mislio da će tek izaći sad vidion na gamespotu review i vidim da baš ljudi nisu oduševljeni,kažu da je prekratka u sp,a za mp da nema puno servera i da su spori.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
na 1280 mislim da je sve high i ide lijepo nekih 40-50 framova a zna past na 30, ali barem je oku ugodna igra ali nisam zadovoljan, garandica mi sporo puca, morat ce srle napravit neki konfig da se to popravi xD |
Ovako odokativno mi izgleda "realnija" od CoD2.
Oružja su jednako neprecizna (thompson, mp40) ali su i rifleovi malo neprecizniji, što je i za očekivati jer ga nemožeš idealno držati non stop. Nažalost nema "prone" iliti ležeće pozicije koja bi pridonjela preciznosti, a u SP mi se sviđaju oni dodaci na oružja kako se stječe iskustvo s istima. SP mi se više dopada nego onaj u CoD-u jer ima puno alternativnih prolaza i veranja po krovovima. Onaj sustav medalja te tjera da igraš pažljivije/bolje i to je jedna od pozitivnih strana preuzetih s konzola (pogotovo Nintenda). |
vidim igra iskorištava obje jezgre na 100%....
|
Evo ja od frenda nabavio i instalirao.Sada se bacam na igranje.
|
Zašto kad pokrenem instalaciju na autosetup komp se resetira, a kad pokrenem ručno easetup instalira igru ali pri kraju napravi roll back i izbriše folder od igre.
Imam winxp sp1 zadnje drv. za graf. |
Citiraj:
Konfa ? Ne piše ti:fiju: |
Citiraj:
|
imam isti problem. instaliram demo, sve 5 dode do kraja i onda se komp resetir konfa u potpisu, i win xp pro sp1. jel mozda zna tko sta se događa? ne znam ni sam sta da radim.
|
Bio sam danas EA forumu, masa ljudi ima taj problem. Treba SP2 i treba biti uključen Win Firewall kako je rekao Mar. Neki imaju isti problem i nakon stavljanja SP2 na postoječu inst. Xp-a.
|
Citiraj:
|
Imao sam problem sa resetiranjem, imao sam SP2 i autopatcher November 06.
Instalirao sam Autopatcher May 07 sa svim critical i recommended updates i igra radi bez greske (doduse sa "malo nizim detaljima" ali ide glatko bez trzanja:D) |
Imam ja pitanjce, imam 9800XT i kaze da mi graficka nije podrzavan (se to moze ikako zaobic?) a i na popisu nigdje nevidim da pise da je moja graficka nepodrzana. Svaka pomoc je dobrodosla
|
Citiraj:
|
Hm neznam, ja kliknem na igru (dakle pokusam uc) i onda kaze da moja grafulja nije podrzana
http://img67.imageshack.us/img67/7643/9800xtqy1.th.jpg neki prijeldog? |
koju grafu imas?
Treba ti eVGA 7900GTX Superclocked za tu igru, prica se okolo da je najbolja :D |
Tri posta gore pise da imam 9800XT
Ajde ima sigurno neka caka ili nema :( ? p.s. samo budala kupuje novu grafu radi igre ;) |
Tvoja graficka (9800XT) ne podrzava pixel shader-e 3.0. Prema tome, ne postoji mogucnost da igras.:(
|
Evo danas sam završio sam igru. Imam nekak osijećaj da bi se mogla igra završit u dan-dva... kratka mi je nekak..
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:39. |