![]() |
Onda meni stavi žuti slot protector kit (ako nema zelenog)
|
Citiraj:
EDIT: vidim ja da nece biti nista od te grafe. Opet je nam u linksu, a nema je ni u hg-u. Ja cu si je narucit odnekud vec, ako je nadjem.:D |
može meni jedan accelero S2:D
edit: a kada bi otprilike to bilo naručeno? ne mogu ja dočekati da mi dođe taj hladnjak u ruke:lol2: |
@Tuna i ostali
Kolega Domy ce doci valjda 22 ovog mjeseca u OS. Znaci narudzba par dana nakon toga i vamo tamo i do kraja mjeseca bi sve trebalo biti tu. Stripite se. Ja sam sebi isprinto poluautomatski ostranjivac stresa i uzivam. Malo me glava boli ali ide. PS ako tko treba srusiti kakav zid samo neka javi. |
a kako se to naručuje? mislim vi to naručujete samo za one iz OS ili???
|
Citiraj:
|
nije loša ideja da se taj "group buy" protegne i na stanovnike ZG-a:D
na inicijativu forumaša pc experta:) |
Zasto? Vi u ZG-u ste (relativno) blizu Linksa pa si mozete sami kupiti komponente. Mi u OS to prvenstveno radimo zbog ustede na postarini.
|
Citiraj:
Samo de ti meni reci kad da te planiram. Meni teku pripreme za rodjendan na vikendici (kosi se trava i tako to) pa da ne bi lupio bezveze u grad. Ustravi kad bolje razmislim, ako ti dodjes u grad (nadam se da ce to biti u toku ovog dana) a ja budem na vikendici mozes komotno nastaviti nut za OS. Na 5 km od Doboja u pravcu Dervente (na tvom putu kuci) je vikendica tako da mi mozes pomoci da pokosim travu, pokupim lisce i sl:fiju:. CU :chears: |
|
Vidim da je S1 nestao sa cjenika, a ja sad moram naručiti komponente. Dakle, ostaje ovo:
Ventilator ZALMAN ZM-F3 120mm, 20-34db - 35,69 kn 2 komada > Windfucker Slot protector KIT, UV žuti, VANTEC - 9,00 kn 1 komad > Technix Hladnjak ARCTIC COOLING Accelero S2, za VGA, pasivni - 138,16 kn 1 komad > Tuna Ventilator SHARKOON 80mm, 21dB, System fan L - 18,70 kn 1 komad > Domy 1 komad > Mislav Termalna pasta ARCTIC Ceramique - 21,49 kn 1 komad > Domy 1 komad > Lacy SHARKOON Xurface, 5-in-1 pack 55,51 kn 2 packa > Lacy 1 pack > Fera |
Zvao onaj lik sto prekomene uzima S1 links i rekli mu da ce mozda biti za jedno 15 dana. E sad vrijedi li cekati neznam ni ja sam. Ti si gazda hihi.
OT: evo ja bas kod njaga. Covjek ima malu curicu, pa eto mi pazimo koda na nju. |
A što je s Tunom, uzima li S2 ili ne?
BTW, s onih 200 kn ću platiti ovu robu pa vratim kasnije jer sam sad u stisci s lovom, može? |
Meni još jedan paket SHARKOON Xurface, 5-in-1 pack, znači ukupno 2 paketa ili 10 podloga ili u novcima 111,02 :D
|
OK, sutra ćemo onda održati mali sastanak da mi date lovu. Slobodan sam popodne i iza 21 h pa javite kada vam odgovara.
|
uzima ja S2.
99% da ću ja biti u ponedjeljak i utorak u Os pa ti onda mogu pare donet. |
Citiraj:
Ako moze jos jedan ovakav vent?? |
050.908.117 zalman vent 2x
070.200.005 slot protector 050.909.114 cooler vga 050.912.005 pasta 2x --nema 101.800.035 podloga 3x 050.908.096 vent naruceno |
050.908.096 vent jos jedan narucen,za pastu sam provjerio dolazi iz vana i trebat ce duze da stigne a ja nemam vremena cekati jer mi je hica za ovo sto sam narucio.
|
ja bih http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=070.200.005 ako nisam zakasnio...
|
Zakasnio si, ali nisi puno izgubio jer ih nema u Linksu niti će ih biti u nekoj bližoj budućnosti. ;)
|
@domy_os: el to stiglo i kada da ti pare dam?
|
Stiže sutra ili prekosutra najkasnije. Lovu što prije, to bolje. :)
|
ok. kada si sutra slobodan?
vidit ću ja dali će se dati Momiru ići, pa da se lakše nađemo. :) |
Sutra iza 12 h, ali javite se obavezno prije nego što krenete jer sam isključio zvono pa ćete me morati na mob cimnuti kad budete pred zgradom. :D
|
ok. javim ti ja sve na vrijeme. :)
|
eh eto odma se svi zaletite i do mene da mi date pare i popijemo po rakiju(:
|
Citiraj:
|
ajd dobro onda,podebljajte mi tu kovertu da imam za kruh :D
|
Haha, unutra je taman koliko treba, čak 9 lipa više ima, hihihi. :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:07. |