![]() |
Jel je ko mical onu pastu s onih ostalih pasivaca?
|
Znam da ovo pitanje ne spada ovdje, ali da li se isplati prodati ovu grafu kaj sada imam iuzeti X1950Pro lili X1950XT.
|
@ Kermit
ma sve ok kuzim ja da postoje rezervacije i to mi je u redu ali ne volim vidit rezervirane stvari na policama i na stanju.... @Deyo238 nisam bas siguran da je to isplativo i da donosi ikakve rezultate... ali neka ostali daju svoje misljenje... |
Citiraj:
|
Evo ja isto uzeo svoj rezervirani :goood: :) S1 u Linksu,i mogu samo reći da je mrcina od hladnjaka,a nije ni težak koliko sam očekivao,bar spram veličine.. :goood:
Inače nisam ga montirao,ali u biti htio sam pitati tj. reći šta i Kermit - jesu li korisnici istog hladnjaka stavljali druge paste ili..?...jer meni ova MX1 izgleda čisto ok;tako da mislim da ću pustiti nju. :) I da,pitanje je bilo dali se oni ježinci za memu drže sa tom pastom tj. dali se "zalijepe"...jer čitao sa negdje da hoće padati sa čipova,pa da ne naprave 'mess u kućištu... :stoopid: :goood: |
Meni su kod S2 jezevi otpadali. Ja ih montirao navece i grafa lezala na stolu do ujutro i sad nepadaju. A za pastu neznam. Iskreno i meni je izgledala dobro i na opip i na pogled, ali sam je ja maknio i stavio ceramiqe. E sad jesam li sa time izgubio ili dobijo neznam ti reci.
|
Evo ja sam sve namontiral i super dela. Al sam se malo zeznul (možda) kad sam s jednog pasivca maknul onu ljepljivu pastu (opće sam zaboravil da se tak bolje drži :hitthewal:) i stavil artic silver i ostavil grafu prek noći da se to primi. Valjda me moja glupost nebu koštala. :)
I jedno pitanje - kak se vi maknuli onaj dugoljasti s onim nekim kopčama-federima? Ja sam ga ostavil kan nikak nije išlo (silom), valjda ima neka efektivnija metoda. |
nebu te nist kostalo ;)
tak sam ja imal mjesec dana improvizirani vrm heatsink zaljepljen :lol2: inace, as5 jako dobro drzi sama po sebi ;) |
e, da...si ti dobil vrm heatsink za x1950pro?
ak nisi dobil, odi se zalit ac, pa pokloni il prodaj nekome ko treba :) ja netrebam, meni su vec poslali :) |
Onu pločicu kakti? Ak je to to, onda jesam :)
|
Naručil sam S1 i Zalmana 120 i male Zalmaniće za memu na grfi i za 10-tak dana napokon bum imao normalno hlađenje:care:
|
inace, s s1 vec dobijes te jezeke za memu na grafi ;)
al ja sam si te jezeke od zalmana za vrm heatsink zalepil :D |
S1 je zakon. Još na njega staviš zalmana od 35 kn i temperature ne mogu preć ni 50 u loadu :D I to na 5v! Na 12v se kreću oko 45. A prije, s def kulerom, temp bi dosezale čak 80, 72-73 minimalno u full loadu.
Uglavnom prezadovoljan sam. Definitivno best buy kombinacija. |
Ma vi umjesto da imate sto manje ventova vi sve vise. Ja imam sad jenog na procu od 120 i vrti se izmedju 800 i 900 okretaja. I imam na napajanju jedan vent i to je to. Grafa se malo ugrije sa S2, ali nista strasno. Znam samo da ju u rukama nema teorije da je drzim, ali CCC nekaze da su velike temp pa me bas brige. Hehe.
|
Citiraj:
tako je Momir. i ja gledam da imam što manje ventilatora.:D jedva čekam da mi dođe accelero S2 pa da se riješim jedne zujalice:care: |
mozda bi i ja uzeo jedan za svoju 7900Gs
ali evo jedno pitanje posto nikad nisam stavljao hladnjak na grafu koliko bi me kostalo kad bih ja njih pito da mi ga montiraju i jel bi to bilo gotovo odmah ili bi ceko 2-3 dana |
Citiraj:
|
Citiraj:
lijepo ih pitaj dal ti mogu namontirati, ako neceju, onda odnesi nekom prijatelju koji se bolje razumije od tebe pa skupa namontirajte ;) inace, upute su uzasno pregledne...;) samo stavis vrm heatsink, jezeke za memoriju (moras ih dobro stisnuti) stavis one kopce na grafu, stavis accelero na grafu i onda lijepo zateži šrafe da drzi na grafi :D nakon toga fiksiras kopče i stavis si neki vent gore :D čas posla :) |
jel bi to sta kostalo i koliko
|
ja sam si to sam namontiral ;)
al pitaj ove u linksu dal ti mogu namontirati...i pitaj ih za cijenu, makar mislim da to nebi trebali naplacivati...ipak bi ga kod njih kupil i oni bi ti trebali pomoci kod instalacije ako ti sam neznas :) edit. ak si kod njih kupil i grafu, pazi da ti ne maknu garanciju, ipak je to hrvatska :kafa: i reci im da ti vrate stock cooler sa svim srafima, neostecen da mozes garanciju dobiti ako ti se grafa pokvari :chears: |
e puno hvala d'beast
grafa je kupljena u Hg spotu |
e ljudi...sad sam dobil jos jedan vrm heatsink module od artic coolinga :D
ma svaka im dala :) ko treba, nek se javi...prednost onima iz vž i onima koji dolaze na spancirfest od petka do nedjelje... meni vise netreba taj heatsink a za dostavu je vasa postarina :) edit: sad bas gledam malo markice i vidim da mi ovaj dio nije poslan iz švice već iz hong konga :D ak ima neko da je filatelist nek mi javi :chears: |
kolika je razlika između s1 i s2?
I jel ide s1 na 7600gt pce? |
Trebalo bi da ide.
http://www.arctic-cooling.com/vga2.php?idx=125 A razlika...neznam,S1 je malo veći,i možda drugi razmak rupa ima...boo... :stoopid: Ako ti odgovara S1,ja još imam ovaj svoj,parkiran "u garaži" i neotvoren,možda ti i on posluži,pa da mi daš neke nofce... :p :) |
s1 je veći, ima 4 heatpipe-a i napravljen za jače kartice... (x19** i 79**)
s2 je manji sa 2 heatpipe-a i za slabije grafe (x16** i 76**) |
hmmm, znači s jedinica je bolja...
al gledam na netu i kažu da ne ide na 7600gt, a onda gledam po forumima da se da nekako strpat uz malo truda. Ozy - imaš pm-ić:D (molim moderatore da se ne naljute:D) |
|
S2
|
Mene vise brine kak zgurat S1 uz HR-05 SLI.
Jest da se doticni da okretat ali mislim da to nece bit dovoljno. :( Malo cu provjerit prije kupovine, da se ne zeznem. Inace, jezice mislim da necu ni stavljat, samo neku 12-cu gore i to ce bit dosta. Sa zalmanom, na 6800LE sam imao sljepljene jezeke sa AC Ceramique, na 7600GT ih nisam ni stavljao jer je bila ista caka ko sa 6600GT (rezanje jezeka, a nije mi se dalo s tim zezat.) Radilo je ok, i memorija je bila mlaka na dodir. (da, prckal sam po grafi dok je radila :)) |
Citiraj:
Vrlo opako zgleda :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:32. |