PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   1.HNL 2007/08 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=75109)

Ph03n1x 23.09.2007. 21:10

Još uvijek se smijem ovoj tekmi...definitivno najveće iznenađenje prve HNL ove sezone.

Citat s net.hr

Citiraj:

Ovom su utakmicom maksimirski nogometaši prekinuli niz od 28 uzastopnih pobjeda u domaćem prvenstvu, čime su propustili priliku postati svjetski rekorderi. Samo im je jedna utakmica nedostajala kako bi izjednačili rekord lisabonske Benfice iz 1973. Portugalci su tada povezali 29 uzastopnih prvenstvenih pobjeda, što je i danas svjetski rekord.
:D a joj...

Jelc 23.09.2007. 21:29

Ha-ha:D:D:D

Možda nam je i trebalo nekaj takvoga.
Još jučer se Ivanković preseravao po telki kako mu je sad najvažnije srušit rekord Benfice od 29 utakmica...evo mu sad rekord....

Delta S4 23.09.2007. 21:44

Šta je to bilo u Varaždinu? Opet neko grupno klađenje? :D

tutix 23.09.2007. 21:47

Pa i ovo je rekord. Odigrat 28 utakmica zaredom s pobjedom, bit zamalo svjetski rekorder i onda spušit od momčadi koja ima 0 bodova u 8 utakmica. Respect.

Vuco 23.09.2007. 23:07

Citiraj:

Autor Delta S4 (Post 821886)
Šta je to bilo u Varaždinu? Opet neko grupno klađenje? :D

Ne bi vjerovao, ali valjda od pet osoba sam čuo da će Varteksu krenut protiv Dinama :stoopid:

U našoj ligi je sve moguće...:smoke:

Roberto 23.09.2007. 23:28

Mislim da tu ipak nije bilo namještaljke, prije ''zakon velikih brojeva''. I Dinamova i Varteksova serija morale su negdje stati. Varteks je prosječna momčad, ali nikako nije najlošija u HNL kao što je tablica pokazivala - bilo je samo pitanje trenutka kada će im krenuti. A s druge strane je došao prepotentni Dinamo, očekujući izjednačenje svjetskog rekorda uzastopnih pobjeda, a nakon još jednog euro-debakla. Kaj reć', poklopilo se :)
Samo kad bi Ivanković napokon shvatio da mu ne valja koncepcija. Ako ga Mamić i otfikari opet će naći nekog poslušnika kome će on i buraz krojit sastav...

BladeRunner 24.09.2007. 00:43

Da da ,sedam golova,koeficijent 28 recimo..
Pobjeda varteksa... koeficijent 9 recimo...
100 eura uplata=
pun kua love....
Moje mišljenje je da je 30% našeg prvenstva namješteno...
samo da ne bude svađa sad....

Roberto 24.09.2007. 10:29

Citiraj:

Autor BladeRunner (Post 822114)
Da da ,sedam golova,koeficijent 28 recimo..
Pobjeda varteksa... koeficijent 9 recimo...
100 eura uplata=
pun kua love....
Moje mišljenje je da je 30% našeg prvenstva namješteno...
samo da ne bude svađa sad....

Zakaj bi bilo svađi?
Slažem se da je u našem prvenstvu puno namještaljki (mislim da je to svima jasno, a zna se da toga ima i u najrenomiranijim ligama), ali po svemu sudeći jučerašnju utakmicu je bilo jako teško namjestiti na onaj način na koji su se stvari odigravale...

Jelc 24.09.2007. 11:00

Sad, mislim da bi se baš ovakva reza malo teže namjestila.
Izjednačenje minutu prije kraja, pa tri minute sudačke nadoknade i gol za pobjedu u trećoj minuti nadoknade???

giga 24.09.2007. 11:05

Citiraj:

Autor Roberto (Post 822248)
Zakaj bi bilo svađi?
Slažem se da je u našem prvenstvu puno namještaljki (mislim da je to svima jasno, a zna se da toga ima i u najrenomiranijim ligama), ali po svemu sudeći jučerašnju utakmicu je bilo jako teško namjestiti na onaj način na koji su se stvari odigravale...

Slazem se. Tesko da je bas to bila namjestaljka s obzirom kada su padali golovi. Ne vidim smisao toga rekorda,to bas nista ne govori o nekom klubu vec o ligi u kojoj igra. Naravno da Benfica drzi rekord ili bi to mogao jednom GLasgow ili Celtic ili dinamo ,svi kklubovi koji su najaci u ligi vec dugi niz godina a imaju slabu ligu.

RAK 24.09.2007. 11:09

Citiraj:

Autor Jelc (Post 822276)
Sad, mislim da bi se baš ovakva reza malo teže namjestila.
Izjednačenje minutu prije kraja, pa tri minute sudačke nadoknade i gol za pobjedu u trećoj minuti nadoknade???

Točno.

Sve je stvar poznate taktike naših domaćih trenera. Nema tu kruha dok im se god taktika zvala Stihija. To je igranje na sreću a ne nogomet. Baš zbog toga nije Dinamo niti bolje proći u Europi. Ajax nije imao osobito dobru igru i tako neće daleko u Europi, ali Dinamo nema igrački kadar koji može parirati Ajaxu.

Jedina 2 kluba koji mogu igrati takvom taktikom su Real madrid i Barcelona. ostali se moraju služiti mozgom trenera.

undo 25.09.2007. 03:03

tekma protiv vartexa je bila prezalosna za gledat,a i vartex je mogao i uvjerljivije slaviti,i na onakvo nezalagnje igraca mogu samo reci - picke!

stvar koja mi smeta je ono forsiranje 4-2-3-1 di mi igramo s dva defenzivca i 2 kretena kao centralna stopera koja u zadnjoj liniji kad nema nikoga nemogu spojiti 2 dodavanja !?! pa kupovanje izraubanih igraca,glumljenje nekakvih ozljeda prije prodaje i transfera pojedinih igraca,pa onda prodaja najvaznijeg igraca nakon odradjenih priprema i dok igrac govori da nezeli ic prije nove godine da zeli s ekipom probat napraviti nekaj u europi zbog dinama oni ga prodaju prek noci,pa onda forsiranje u prvi sastav nekih igraca koji nezasluzuju sveti dres ni u snu!!! ja kuzim da se tekma moze zgubiti ali se barem oznoji za sveti dres i pogini za njega kao sto mi ginemo na tribini za dinamo koji je nama svetinja,imam upalu grla po tjedan dana nakon svake tekme,a on se nemoze koncetrirat na igru ***enih 90 minuta....mi na stadionu uvijek odradimo navijanje na najvisem nivou bili mi vodili ili gubili pjesma se cuje konstantno glasno i dajemo im takvu podrsku da jednostavno nemozes podbaciti,neka podbaci 1 ali kud svih 11 podbaci na terenu....poslije tekme protiv ajaxa jos se vise od pol sata navijalo,e za to se zivi...takvu navijacku tribinu nema niko i oni nemogu barem zbog nas dati 100% na terenu kao sto mi za njih ginemo...

undo 25.09.2007. 03:17

i svaka cast torcidi,izgleda da je uspjela napokon napraviti reda u upravi...

ZED 25.09.2007. 08:56

Citiraj:

Autor undo (Post 823281)
i svaka cast torcidi,izgleda da je uspjela napokon napraviti reda u upravi...

Je moš mislit da je grgić ošo zbog torcide...
Isto ko i mamić prije par godina:care:

Thoroughbred B 25.09.2007. 09:19

Citiraj:

Autor ZED (Post 823325)
Je moš mislit da je grgić ošo zbog torcide...
Isto ko i mamić prije par godina:care:

Ako se mene pita,on je mogao samo birat kako će s fotelje hajduka...izabrao je blaži oblik,našla bi se budala koja bi ga upucala bez brige...i on je toga svjestan...

Jelc 29.09.2007. 22:11

Gotovo je i ovo kolo.
Maminjo je koliko vidim opet u formi:D, Ajduk je izgubio, Dinamo uspio pobjediti Rijeku.

Šibenik-Hajduk 1:0
Dinamo-Rijeka 1:0
Zadar-Varteks 2:0
Inter Zaprešić-Slaven Belupo 1:0
Cibalia-Zagreb 3:1
Osijek-Međimurje 4:0

Moram priznati da nisam očekivao da će Slaven popušiti...

Vuco 30.09.2007. 03:03

Ova danas tekma Dinama i Rijeke mi je bilo sve muka gledat. Užas na kaj je to ličilo.
Da, Inter je iznenadio doma ili je Belupo još pod utjecajem poraza od Dinama.

Nego, ne znam je li itko čitao zadnji članak "Iz Maksimirske šume" di ovaj poziva da se stave mladi u ekipu, koji su još kao kadeti i mlađi osvajali svjetske turnire. Vele mi frendovi da je Hudorović stvarno talent i pol. Pa onda nek igra, kad već, naravno Dinamo neće u Europi igrat (sad bi Maminjo vjerojatno i mene na k stavio :D)

Router 30.09.2007. 10:35

Citiraj:

Autor Vuco (Post 827986)
Ova danas tekma Dinama i Rijeke mi je bilo sve muka gledat. Užas na kaj je to ličilo.
Da, Inter je iznenadio doma ili je Belupo još pod utjecajem poraza od Dinama.

Nego, ne znam je li itko čitao zadnji članak "Iz Maksimirske šume" di ovaj poziva da se stave mladi u ekipu, koji su još kao kadeti i mlađi osvajali svjetske turnire. Vele mi frendovi da je Hudorović stvarno talent i pol. Pa onda nek igra, kad već, naravno Dinamo neće u Europi igrat (sad bi Maminjo vjerojatno i mene na k stavio :D)

Hudorovic je odlican , gledao sam ga par puta i ima nesto u njemu .

A tekma sinoc tuga , drago mi je sto bar 3 boda su pala pa da se mirno ide u Split , jedino Rijeka nije bila ko protiv Hajduka , ne znam jer nisu igrali doma ili malo zatvorenija taktika , steta sto se nisu i oni razmahali pa da imamo sto za gledati . Sigurno na Kantridi kad dodje Dinamo ce biti prava tekma.

giga 03.10.2007. 17:50

Citiraj:

Autor Vuco (Post 827986)
(sad bi Maminjo vjerojatno i mene na k stavio :D)

I ja, i ja....mogu i ja s tobom...da nas bude vise. :chears:Ili jedan po jedan,ali tada nikada nema kraja,red je veliki...:D
BTW Kakav kreten to je strasno!

Vejita 03.10.2007. 18:24

Ma Mamić je car

giga 05.10.2007. 13:00

Da je ali ne za ovu funkciju koju obnasa...mogao bi u krcmi raditi i dobro zaraditi....
BTW
http://dnevnik.hr/naslovnica/vijesti...7324_74696.php

Vejita 05.10.2007. 13:19

Haha samo u gacama osto ma lik je car.

s.u.l.e.l.u.s 05.10.2007. 23:46

Citiraj:

Autor Vejita (Post 832466)
Haha samo u gacama osto ma lik je car.

Nije car,nego pcihički poremećena jarančina...
Ali BBB Dušmani,Srbi i muslimani,:lol2::lol2:umro sam kada je to izjavio.

Nać ću sutra link na izjavu pa ću stavit.

Vejita 05.10.2007. 23:52

Sada sam bas vidio di se dere i rikavam.

s.u.l.e.l.u.s 06.10.2007. 00:09

Citiraj:

Autor Vejita (Post 832942)
Sada sam bas vidio di se dere i rikavam.

To je to:lol2::lol2:

giga 06.10.2007. 09:28

Nema se sta reci...a onaj mu jos nosi casu,a drugi kao govori ma pusti,dosta mu je...a Mikic se u pozadini smije...
Ali kakav poser,pun sebe izade van, a BBB mu vice "Mamicu cigane",hehehehe

Jelc 06.10.2007. 14:38

11-to kolo:

Međimurje-Šibenik

Zagreb-Osijek

Slaven Belupo-Cibalia

Varteks-Inter Zaprešić

Rijeka-Zadar

Hajduk-Dinamo

Jelc 07.10.2007. 22:00

I na kraju:

Međimurje-Šibenik 2:2

Zagreb-Osijek 0:2

Slaven Belupo-Cibalia 2:2

Varteks-Inter Zaprešić 1:2

Rijeka-Zadar 2:0

Ajduk-Dinamo 1:2:)

nino 07.10.2007. 22:06

Cekao sam te, nije mi se dali trazit thread :D. Tekma po meni nikakva, nista spektakularno, faul za faulom, gori Hajduk nisam vidio, a imam godina. Ne kuzim sta igraci Hajduka imaju plakat na kraju, realno gledajuci Dinamo je bio bolji.

Jelc 27.10.2007. 12:28

Danas:

Zagreb-Šibenik
Međimurje-Slaven Belupo
Osijek-Varteks
Cibalia-Rijeka
Inter Zaprešić-Hajduk
Zadar-Dinamo

Kup-Dinamo se jedva provukao, Rijeka popljugala od Segeste 3:0...

Parovi četvrtfinala Hrvatskog kupa (7. i 28. studenog):

Slaven Belupo - Dinamo
Hajduk - Inter
Segesta - Zagreb
Varteks - Cibalia

Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:42.