![]() |
Citiraj:
|
33°C :(
|
@Angelus, kaj nije to malo pre niska temperatura? Bu ti krepala jadnica :D Klima se namjesti na max 7 celzija niže od vanjske! Čim ona skine vlagu imaš filing da je fino friško u prostoriji! Ovak joj daš nemoguć zadatak da ohladi prostoriju na pre nisku temperaturu i kompresor konstantno radi, a račun za struju raste :D Stavite si klime na 24 celzija uvrh glave!
|
31 je kod mene. Noćas samo 3 sata spavao, malo sam čangrizav danas
Proc 40, matična 42, disk 43, i grafa nenormalnih 68. |
Citiraj:
kaj velis , na kolko je optimalno stavit klimu da radi , po danu recimo , kad je vani ko ovih dana 33 34 35 ? ak se stavi na premalo , dal ju se moze tolko izmucit(pokusava ohladit uzrak na tu temperaturu ali nemoze jer je vanjski zrak pretopli) da rikne il nesto ? ovu noc sam bio u drugom stanu , stavio klimu na tak 24 stupnja bilo je bas taman za spavat a mislim da se nije mucila. jedino kaj mi je cudno da kad postigne temperaturu vanjska se jedinica ugasi ali unutarnja i dalje upuhuje , dosta slabo ali opet , cuje se? :stoopid: mozes to objasnit?klima je valiant. imam jos jedno pitanje , al moramn slikat klimu pa cu te pitat. :kafa: |
Citiraj:
u uputstiva svake klime imaš, koliko može klima smanjiti temperaturu npr. ako je vani 40C da klima može smanjiti najmanje na 27 i sl. Ja sam si sad stavio na 26 i baš mi je ugodno, kad izađem nije prevelika temperaturna razlika |
eh lepi , ko zna di je meni manual za klimu...
evo slika klime. sta mu dodje ovaj powehealt - nekad svjetli ovak naranđasto , nekad je zelen. nekad svijetli ovaj operate , nekad ne. http://img255.imageshack.us/img255/5...2664fg9.th.jpg |
Samo 34..)) nije strašno...:amen:
|
meni s dva compa upaljena temp je 30 po danu...
|
Kod mene klima konstantno radi već tjedan dana tj. od kada su počele ove tropske vručine.Živim u stanu(još dopodne sunce direktno udara u rolete i dodatno grije) tako da sam bio primoran ugradit klimu jer je bez nje bilo nepodnošljivo.Vanjska temperatura danas oko 17h je bila oko 36,a u stanu oko 27.
|
Citiraj:
ok crveno ti je kompresor sad zavisi od boja ,kod mene kad je crveno i trepti ona kompresor sam sebe ,odmara nakon dužeg rada ,kad je zelen onda radi kompresot ilio vanjska jedinica,mada kod tebe može bot obrnuto ,a druga žaruljica je za napom ,kod mene je uvjek zelena i samo kad je kompresor crven onda trepti tad kompresor sebe dovodi u red ,nešto kao intelegent mašina....mada nemora bit isto kao kod mene |
Citiraj:
kad je žuto svijetli onda je isključen, kad zeleno svijetli onda je uključen na daljinskom imaš tipku "health" za uključivanje ionizatora |
Je li to Haier klima? :D Imam i ja takvu na moru...
|
čitam ovaj topic i razmišljam kolko sam sretan. naime, živim u stanu s debelim zidovima i duplim izo staklima tako da mi temperatura unutra ne ide preko 27, 28 stupnjeva, a uglavnom je oko 25.
prošle godine sam bio podstanar u potkrovlju i to je bio pakao - oko 35 stupnjeva svaki dan kad je bilo vruće... |
Noćas blago osvježenje, barem se moglo lakše spavat, uh... :)
|
Citiraj:
krepat će ti klima:D |
nece krepat klima nego on...ne smije biti tolka temperaturna razlika :)
|
Citiraj:
|
22 stupnja!!!Brrrr
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Kod mene u Gorskom kotaru, Čabar je trenutno u mojoj sobi ugodnih 22°C :)
Baš ugodno... Čujem da je u Osijeku prevruće, a tamo se selim ovaj vikend... Mogao bi ostati još koji tjedan u ovom "hladu" :) |
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
mat ploč 40 cpu 40 aux 41 mašta god to značilo hdd1 42 hdd2 48 |
Ma treba sve stavit pod mineralno ulje, od TVa, pa do Antene, i Mikrovalke, pa da viš koji hlad u kući :p
|
Ja bi htio čestitati svom Sonic Toweru na dobivanju još jednog 12cm fana. I pustio je temp sa 56 na 47, ohhh yes! Imam toplo u sobici...
MAxtor 55C 80gb Segate 42C 500gb |
Juče konačno malo zahladilo kod mene, došo doma s vrućina i odma sav u znoju :( stara po stanu napravila neki mrak s velkim "dekor" krpama :lol2: , sparina užasna. Sve sam odma podrapal s prozora i napravil propuha, mmmm, ljepo rashladilo stan u par minuta.
Se meni to samo činilo il su jučer fakat bile niže temp :stoopid: |
Idući tjedan puno hladnije :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:11. |