![]() |
Mene zanima gdje je taj pleyer za download na stranici? Ne ide mi bas poljski ili koji vec jezik.:D
|
Pa ne moraš znati poljski da znaš što znači ''Program'' :D...inače, prvi RS link na početku stranice...
Ovo ostalo su ''doseri''... I da, samo da napomenem nadam se da koristite doser ''Reset'' između uzastopnog isprobavanja više dosera... |
Fuck. Ne znam kako mi je to promaklo.lol valjda od previse šileta :smoke: :smoke:
evo vec se skida.:chears: |
Evo ja jucer probao 5HTP
Citiraj:
|
LOL, doza je da budeš hepi a ti dobio noćne more :D
|
Isprobao sam French Roast - efekt se osjeti, trznulo me iz poslijepodnevne zelje za spavanjem. Onda Reset i prvih nekoliko minuta sam se gubio na tipkovnici. Večeras prije izlaska - idem dalje :D
|
Dali je itko probo "Hand Of God"
Hand of God Premium (Unexplainable) 30 Minutes A dose that has been a lifetime achievement for I-Doser.com, and only held internal to I-Doser Labs for a very good reason: It isn’t meant for public consumption because it is considered just too powerful. It’s like the Holy One reaches from the sky, as you lay with closed eyes, and shows you the world. Only 5 people have ever witnessed the power of this dose, and it was put away in the I-Doser vault for fear of release. Fluttering eyelids, great and almost supernatural clairvoyance, rings of light and great insight, but all this comes with a price. It could also force great fear, an unknowing realization of self, and a breakdown of all senses. Weeping, fear, anger: you need to realize with such insight could come with bad consequences. |
E a kaj se treba resetirati poslje svake ili :stoopid: :lol2:
|
Trebalo bi, da nedođe do nezeljenih posledica:D
|
Nemoraš resetirati ako uzimaš samo jedan doser, to samo ako ideš više komada probati, pa iza svakog...
|
Citiraj:
Citiraj:
al ak neš bude... onda ***iga :D |
Citiraj:
Koja je najbolja stvar da postaneš lud, tj. najbliže stanje blagoj pijanosti kad ti je sve ravno???? |
baš slušam marijuanu - jel normalno da uz muziku se cuje i šum ili to meni nekaj ne dela kak spada?
|
mogu mislit kako ste vi kaj kazete da ne djeluje slusali, ziher ko ovaj gore pustili onda malo prosurfali po forumu pa porazgovarali sa nekim ukucanom nekim pa pauzirali malo pa osli do vca...
btw da, normalno je da sumi. |
jos uvjek slušam :D i imam osjecaj da sam se polagano poceo gubiti :)
Idem se sad u miru uslagirati do kraja - javim vam ako ostanem živ :D |
ja uzo turu Peyote,mogu rec da sam ok nikaj me nije tresnulo,budem probo nest novo poslje
|
Ja probao kokain, no nisam cuo do kraja al negdje iza polovice jer sam zaspao. I kad sam otvorio oci vrtilo mi se i na trenutak ko da sam osjetio kako mi krv tece zilama :D
|
Evo ja sam slušao ono za buđenje, i ne znam dal djeluje, budem probao ujutro tak ću najbolje znat.
:/ |
^ Treba tebi nešto jače :D
|
e da sam da znate nemojte me tuzit policiji ak budete tokom dana hodali sa sluskama u usima :D
|
Citiraj:
Valjda me RL stvrdnuo :lol2: |
bija san skeptican da je sve to placebo efekt jer se uživiš..
al proba san popodne french roast i bome je djelovalo. e 10.7. iman prijemni za fax jel ima neka doza da mi pomogne malo :D |
Također 10. :D
Ja se ujutro mislim nakrkat s ovim: Inspire: Experimental (Moderate) 30 Minutes This dose was created for users who require inspiration, for whatever reason! If you work in a creative job: be it writing, art, or just needing the ability to creatively think, then you know that being in the mood to be creative is not always an easy thing. The Theta 3-7 Hz level is normally associated with recall, fantasy, imagery, creativity, inspiration, future planning, dreaming, and switching thoughts. Writers block chips away with this dose, ideas flow, and you will have creative thoughts more freely flow with this dose. Mislim da je to najbliže onom što trebamo :D |
steta sto se ne mogu pokrenut dvije instance (ili barem ja to ne znam) da se kombiniraju droge :D
|
:stoopid: otvori jednu sa njihovim playerom i jednu sa drugim playerom pa javi reze :D :D
|
Citiraj:
|
Kako je buljo to dobro rekao, možda je čovjeka RL očvrsnio :D :D
|
Hahaha:lol2:
|
Citiraj:
Samo nikakva ovo efekta nema. bezveze. susti, bruji i to je to. |
Nekima ima efekta nekima nema ovisi ,a probaj bar do kraja oslusat prije spavanja i skoncentriran na ono sto slusas, pa ujutro javis dojmove ;)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:45. |