PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   nemate love za pljuge/alkohol? ima rjesenja... (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=73795)

>>>KUKY<<< 06.07.2007. 15:51

Mene zanima gdje je taj pleyer za download na stranici? Ne ide mi bas poljski ili koji vec jezik.:D

Razer 06.07.2007. 15:54

Pa ne moraš znati poljski da znaš što znači ''Program'' :D...inače, prvi RS link na početku stranice...

Ovo ostalo su ''doseri''...

I da, samo da napomenem nadam se da koristite doser ''Reset'' između uzastopnog isprobavanja više dosera...

>>>KUKY<<< 06.07.2007. 15:58

Fuck. Ne znam kako mi je to promaklo.lol valjda od previse šileta :smoke: :smoke:

evo vec se skida.:chears:

EvilM@ster 06.07.2007. 16:18

Evo ja jucer probao 5HTP

Citiraj:

Antidepressant (Moderate)
25 Minutes
Do you know your brain makes "happy hormones?" 5HTP is an amino acid that is used in the brain to make the hormone Serotonin, which is your HAPPY Hormone. We designed the 5HTP dose to assist your master hormone gland, the pineal gland that makes Melatonin at night and Serotonin during the day. When these two hormones get out of balance, we feel depressed during the day and cannot sleep well at night. A guaranteed formula for stress. Let our 5HTP dose put things back in the norm. Best taken in the morning when you wake and/or at night before sleep, 5HTP will re-level your hormones and help you feel happy again!
nisam htio za pocetak nista jace jer je trebalo za 6 sati na posao :D nakon nekih 80% sam imao osjecaj da mi se ruke, noge i glava nekako izduzuju, lud osjecaj, ali onako lagano nista intenzivno, i cjelu noc sam imao nekakve hebene nocne more... i to je to... :chears:

Swarm dude 06.07.2007. 16:40

LOL, doza je da budeš hepi a ti dobio noćne more :D

tOta 06.07.2007. 16:58

Isprobao sam French Roast - efekt se osjeti, trznulo me iz poslijepodnevne zelje za spavanjem. Onda Reset i prvih nekoliko minuta sam se gubio na tipkovnici. Večeras prije izlaska - idem dalje :D

Vejita 06.07.2007. 17:09

Dali je itko probo "Hand Of God"

Hand of God
Premium (Unexplainable)
30 Minutes

A dose that has been a lifetime achievement for I-Doser.com, and only held internal to I-Doser Labs for a very good reason: It isn’t meant for public consumption because it is considered just too powerful. It’s like the Holy One reaches from the sky, as you lay with closed eyes, and shows you the world. Only 5 people have ever witnessed the power of this dose, and it was put away in the I-Doser vault for fear of release. Fluttering eyelids, great and almost supernatural clairvoyance, rings of light and great insight, but all this comes with a price. It could also force great fear, an unknowing realization of self, and a breakdown of all senses. Weeping, fear, anger: you need to realize with such insight could come with bad consequences.

EvilM@ster 06.07.2007. 17:09

E a kaj se treba resetirati poslje svake ili :stoopid: :lol2:

smartmaster 06.07.2007. 17:13

Trebalo bi, da nedođe do nezeljenih posledica:D

Razer 06.07.2007. 17:14

Nemoraš resetirati ako uzimaš samo jedan doser, to samo ako ideš više komada probati, pa iza svakog...

terminator 06.07.2007. 17:41

Citiraj:

Autor tOta (Post 763601)
Isprobao sam French Roast - efekt se osjeti, trznulo me iz poslijepodnevne zelje za spavanjem. Onda Reset i prvih nekoliko minuta sam se gubio na tipkovnici. Večeras prije izlaska - idem dalje :D

upravo to sad slušam, da ne zaspim kad sam pijan :D :no2drug:

Citiraj:

Autor Vejita (Post 763611)
Dali je itko probo "Hand Of God"

Hand of God
Premium (Unexplainable)
30 Minutes

A dose that has been a lifetime achievement for I-Doser.com, and only held internal to I-Doser Labs for a very good reason: It isn’t meant for public consumption because it is considered just too powerful. It’s like the Holy One reaches from the sky, as you lay with closed eyes, and shows you the world. Only 5 people have ever witnessed the power of this dose, and it was put away in the I-Doser vault for fear of release. Fluttering eyelids, great and almost supernatural clairvoyance, rings of light and great insight, but all this comes with a price. It could also force great fear, an unknowing realization of self, and a breakdown of all senses. Weeping, fear, anger: you need to realize with such insight could come with bad consequences.

ovo baš skidam, ja se ne bojim :D:D
al ak neš bude... onda ***iga :D

Problem 06.07.2007. 17:48

Citiraj:

Autor Marklar (Post 763153)
E m4rko problem i milentije..
evo sta :google: kaze za nas problemchich....

Start - control panel - regional and language options i prominite
sve u English (US)
Meni sad radi eto ugodno van drogiranje :chears::lol2:

e prijatelju zahvaljujem :chears:
Koja je najbolja stvar da postaneš lud, tj. najbliže stanje blagoj pijanosti kad ti je sve ravno????

Problem 06.07.2007. 17:55

baš slušam marijuanu - jel normalno da uz muziku se cuje i šum ili to meni nekaj ne dela kak spada?

trpi 06.07.2007. 17:59

mogu mislit kako ste vi kaj kazete da ne djeluje slusali, ziher ko ovaj gore pustili onda malo prosurfali po forumu pa porazgovarali sa nekim ukucanom nekim pa pauzirali malo pa osli do vca...

btw da, normalno je da sumi.

Problem 06.07.2007. 18:05

jos uvjek slušam :D i imam osjecaj da sam se polagano poceo gubiti :)
Idem se sad u miru uslagirati do kraja - javim vam ako ostanem živ :D

Hellsing 06.07.2007. 19:10

ja uzo turu Peyote,mogu rec da sam ok nikaj me nije tresnulo,budem probo nest novo poslje

Dawar 06.07.2007. 19:15

Ja probao kokain, no nisam cuo do kraja al negdje iza polovice jer sam zaspao. I kad sam otvorio oci vrtilo mi se i na trenutak ko da sam osjetio kako mi krv tece zilama :D

buljo 06.07.2007. 19:30

Evo ja sam slušao ono za buđenje, i ne znam dal djeluje, budem probao ujutro tak ću najbolje znat.
:/

tOta 06.07.2007. 19:31

^ Treba tebi nešto jače :D

Crash009 06.07.2007. 19:36

e da sam da znate nemojte me tuzit policiji ak budete tokom dana hodali sa sluskama u usima :D

buljo 06.07.2007. 19:47

Citiraj:

Autor tOta (Post 763708)
^ Treba tebi nešto jače :D

To i ja kažem :D
Valjda me RL stvrdnuo :lol2:

Marklar 06.07.2007. 19:48

bija san skeptican da je sve to placebo efekt jer se uživiš..
al proba san popodne french roast i bome je djelovalo.
e 10.7. iman prijemni za fax jel ima neka doza da mi pomogne malo :D

Razer 06.07.2007. 19:51

Također 10. :D

Ja se ujutro mislim nakrkat s ovim:

Inspire:

Experimental (Moderate)
30 Minutes
This dose was created for users who require inspiration, for whatever reason! If you work in a creative job: be it writing, art, or just needing the ability to creatively think, then you know that being in the mood to be creative is not always an easy thing. The Theta 3-7 Hz level is normally associated with recall, fantasy, imagery, creativity, inspiration, future planning, dreaming, and switching thoughts. Writers block chips away with this dose, ideas flow, and you will have creative thoughts more freely flow with this dose.

Mislim da je to najbliže onom što trebamo :D

SRV 06.07.2007. 19:56

steta sto se ne mogu pokrenut dvije instance (ili barem ja to ne znam) da se kombiniraju droge :D

Razer 06.07.2007. 19:58

:stoopid: otvori jednu sa njihovim playerom i jednu sa drugim playerom pa javi reze :D :D

smartmaster 06.07.2007. 19:58

Citiraj:

Autor SRV (Post 763722)
steta sto se ne mogu pokrenut dvije instance (ili barem ja to ne znam) da se kombiniraju droge :D

Ti si vec onda malo veci ovisnik:D, os da te droge ubiju:lol2:

Razer 06.07.2007. 19:59

Kako je buljo to dobro rekao, možda je čovjeka RL očvrsnio :D :D

smartmaster 06.07.2007. 20:01

Hahaha:lol2:

SRV 06.07.2007. 20:07

Citiraj:

Autor SRV (Post 763722)

pardon, moze. :D

Samo nikakva ovo efekta nema. bezveze. susti, bruji i to je to.

smartmaster 06.07.2007. 20:09

Nekima ima efekta nekima nema ovisi ,a probaj bar do kraja oslusat prije spavanja i skoncentriran na ono sto slusas, pa ujutro javis dojmove ;)

Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:45.