![]() |
neko reko HoMM3, slazem se samo bi dodo jos i HoMM5
|
UT (ne 2kX)
jos i sad igram na netu i nikad ne dosadi, na compu je otkad postoji :)) |
Warcraft III
|
Half life serijali i svi star trek serijali :) ,und COD serijali ..
|
posto nisam igrao hl jedinicu kada je izasla kada sam je dobio ona je vec bila kita ali jako mi se svida i noviji nastavci hl-a tj HL2 i episode one.
super je i warcraft 3, dakako diablo 2, a starcraft me isto zaobisao voljeo bi da naprave nastavke za diablo starcraft i warcraft to bi sve bilo gust i to jako veliki gust. uglavnom igrao ja i ut i to kada je izasao i bio u 4. osnovne (sada sam 1. srednje) prvi u skoli u deathmatch-u. ali ovi noviji nastavci mi se bas ne svidaju. meni je jako draga i igrica metal fatigue to je jedna strategija koja mi se jako svidjela. naravno oblivion itd. ima ih puno jako dobrih i meni jako dragih ali se nemogu trenutno sijetiti. edit naravno i AOE te nemojte zaboraviti C&C. super onaj pop u AOE 1 ajoooo ajooo ajooo whoololo :D |
najbolje online igra mi je definitivno Americas Army.
a offline... UT i Moha |
batllefield 2 dalje nema
|
tesko se odlucit izmedu Fallout serijala i Baldurs Gate serijala......
|
Citiraj:
|
Mafia definitivno najbolja....preso sam ju 5-6 puta...
Tiberian Sun.....ajoooj kad se tog sjetim... |
Citiraj:
Counter- Strike ;) anyone često cijele dane gotovo svaki dan napucavam.. nikada nije dosta. premalen hardwerski zahtjev i slabo troši promet zavisno o postavku rate. |
Final fantasy 8 , tu igru sam sanjo , zivio za nju , jeo za nju , pio za nju .....proso ju swe imo na 99 lvl , max izvuko iz cijele igre , wisio oko 600 sati sweukupno na njoj , josh na plejki 1 ,, joj kad se sjetim suza krene
|
Meni ista stvar sa Final Fantasy VII, samo sam čekao da završim to djubre da se vratim u normalan život :O A tek Fallout 2... Pored ovih, COD2 i Half Life 2.
|
Warcraft III: The Frozen Throne
Call of Duty svi dijelovi (1, UO, 2) |
Zelda na super nintendu,a za pc...baldur2 i half life..plus svi dodaci..blue shift..opp.force..:cool:
|
Defender of the Crown :)
|
fallout II , fallout I
joj jedva cekam trojku da izade... |
C64-Elite
PC-Fallout/Baldurs Gate S time da je bilo jos milijun naslova koji su prava mala remek djela koja su promjenila cijelu igracu industriju (dune, wing commander, shogun, doom, wolf, duke, gp, CM-danasnji Football manager, sve od Sid Meiera,W. Wrighta, P. Molynuxa...mogao bi tako danima nabrajati ;) ) |
|
lula 3d: evil : ,ko što je netko spominjao deus ex,scorched earth,pogotvo deus ex,možda i meni najbolja fps/rpg pucačina uz far cry.
|
GTA serijal...naravno... :)
Ili po naški... (Z)Grabi Taj Auto |
Citiraj:
To ti puno znaci ako je kupio acc od gosu playera :D |
uff najbolja...
warcraft serijal...diablo..ma zapravo sve od blizzarda:D e i da moj fav..iz prijasnjih dana Descent |
Citiraj:
Davno sam počeo igrati na battle.net-u... Igraš ti? |
Starcraft, without a doubt :smoke:
|
Max Payne i Half-Life serijali, CoD1, Deus Ex, Age of Empires, Pirates! (Amiga)...
|
eto vidim da svi imamo iste igre,na kompu su to bile Red Alert 1,Football Manageri svi i UT jedinica.To sam stalno imao (sad jednio nemam RA jel ga nemrem halat :( )
na plejki2 ne prode dan da ne bacim neki PES/WE.igram ih jos od ISS98.isto tako svi FF-ovi,osim X,nju jos nitko nema od frendova :( slozio bih se sa kolegom tetkom zuletom,sedmica je bila igra.eh morat cu je ponovo bacit,ono sephiroth ultima i te spike :) |
definitivno Half Life i Warcraft serijali...
|
1. Mafia - prošo sam ju bar 5 puta
2. Gothic II - odlicni svijet i još bolja radnja 3. Splinter Cell 4. Diablo II 5........ |
Vidim rijetko tko stavlja Baldur2...ne sviđa vam se ili?Teška? :cool:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:21. |