PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   COD2YOU (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=71047)

Renesis 07.06.2007. 21:03

idem ja gore...

Milentije 07.06.2007. 21:06

Eto i mene.

croi1 07.06.2007. 21:06

ja vec cekam

Milentije 07.06.2007. 21:13

Citiraj:

Autor croi1 (Post 740602)
ja vec cekam

Primjetio sam :D

Ajde ljudi dolazite gore da se malo napucavamo.
Ako nazovete odmah potpuno besplatno cete dobiti i pakovanje od 25 free killova.

Vido 07.06.2007. 21:25

Citiraj:

Autor Zmaj000 (Post 740588)
Nije bolje da ostane krekan i nece ostat krekan,zasad je tako dok se malo nesrede neke stvari.

Ne kužim, kao da nekome puno smeta što je krekan. Nemaju svi ljudi novca za kupovinu original igara. Zašto oni isto ne bi mogli uživati? Ionako ovi koji su napravili igru dobiju svoju lovu.

Ja mislim da treba ostati originalan

snake 1 07.06.2007. 21:42

I Ja mislim da bi server trebao ostati creckan. Ali vidim da vas to ne zanima.

Renesis 07.06.2007. 21:54

previse se raspravljalo da bi se sada predomislili ;)

evo ja sada bio, malo pucao, i gibam spavat. bio je i buljo. lijepo je bilo :D

Milentije 07.06.2007. 22:00

Citiraj:

Autor Renesis (Post 740651)
previse se raspravljalo da bi se sada predomislili ;)

evo ja sada bio, malo pucao, i gibam spavat. bio je i buljo. lijepo je bilo :D

Maaaaaaaaaaaaaaaaaaarš :D

Bilo je tebi kad si se samo izležavo ko bolesnik neki, a i auto-balance je poslije uradio svoje. Zasto je stavio tebe i bulju u isti tim samo on zna.

Bilo je fino kako god, trebali bi vise io cesce dolaziti.

buljo 07.06.2007. 22:07

Milentije a gle zadnji sam došao i zato me prebacio tamo server, al više sam htio pucat po renu :D

P.S. Jel moram reć koji mi je prvi kill na renu bio (hint: nije se kretao) :D

Milentije 07.06.2007. 22:13

Jedino mi ne ide u glavu u cemu je fora sakriti se u kantu za mlijeko ili u neki fenjer, pa odatle puca snipom po jadnom protivniku.:nono::D

Ko odrzava ovaj server i kakva je konekcija do i od servera (nekako su nam pingovi visoki)?

BTW Plz sto duze da server ostane ovakav kakv je sada (điđimiđi i to).:chears:

Renesis 07.06.2007. 22:14

pa jesam bio svaba ili ne :D

a kaze milentije da ja kempam, on amer i skinem ga na vrhu njegove kuce koja je pola metra od spawna mu :p

tomasini_ 07.06.2007. 22:20

Sve sam napravio po uputama, i kad me pokušava ubacit unutra, pukne mi da trebam ovako nešto: cod2you/z_ps_097.iwd. Kako riješiti ovaj problem?

Milentije 07.06.2007. 22:22

Multiplayer options-->Allow downloading-->No

Kakav broj postova (666)

Željac 07.06.2007. 22:32

sta je ovo ljudi tek pol 11 a nikog na serveru...

:beer:

Milentije 07.06.2007. 22:35

Citiraj:

Autor Željac (Post 740691)
sta je ovo ljudi tek pol 11 a nikog na serveru...

:beer:

Proslo. Zavrsili smo prije pola sata (oko 22:00) bilo nas je 6-8. Tesko da ce veceras vise biti.

tomasini_ 07.06.2007. 22:59

Citiraj:

Autor Milentije (Post 740680)
Multiplayer options-->Allow downloading-->No

Kakav broj postova (666)

Halo, čujemo li se?, sve sam napravio po uputama.

nino 07.06.2007. 23:11

Citiraj:

Autor tomasini_ (Post 740714)
Halo, čujemo li se?, sve sam napravio po uputama.

Hmmm, gledaj ja sam nakon 4 mjeseca na brodu, danas instalirao cod2, upgrade na 1.3, skinuo onaj mod sa 1 stranice ovog threada i jedino me PB kickao :D dok ga nisam updetao. Stavio ASE i spojio se bez problema, bas je bilo ljudi pa sam i odigrao koju. Da ponovis sve? :stoopid:

zippo 07.06.2007. 23:24

Citiraj:

Autor snake 1 (Post 740644)
I Ja mislim da bi server trebao ostati creckan. Ali vidim da vas to ne zanima.

Mi znamo da dosta ljudi jos nema originalni key ili ga ne moze nabaviti iz raznoraznih razloga (necu ulaziti u njih)
Medjutim nasa je zelja da se server otvori za sve, hrvatske (podrazumjevam vas sa PCe prvenstveno a i sire) i strane igrace ako ih bude bilo.
Iz tog razloga server se mora postaviti u originalni mod (PB, key i te sitnice :D) To istovremeno olaksava administriranje i odrzavanje servera, i omogucava da lakse kontroliramo da sve bude u redu (po zakonu :D). Tu prvenstveno mislim na chitere i usijane glave koji vrijedjaju kada im ne ide. Prema takvima nece biti milosti. Svi ostali koji se pridrzavaju par osnovnih pravila nece imati nikakvih problema, jer time zelimo omoguciti da svoje slobodno vrijeme provedete igrajuci i zabavljajuci se a ne nervirajuci se.
Postoje nacini kojima se varalicama zaprijecuje pristup legalnim serverima i zelimo ih iskoristiti.

A i na kraju krajeva zelimo izaci iz "ilegale" da mozemo normalno raditi i odrzavati server i forum. Trebat cemo naci i sponzore pa ako nam neko moze pomoci u tom smislu neka mi se javi.
Sponzore trebamo jer zelimo prosiriti server i otvoriti CTF server. Ima dosta ljubitelja tog nacina medju nama (i medju vama, nadam se) pa ce nam trebati sva moguca podrska
Napominjem za sada je server jos takav a prije prelaska na original bit cete obavijesteni tu

C2Y team

tomasini_ 07.06.2007. 23:24

nino5 rekao:
" Hmmm, gledaj ja sam nakon 4 mjeseca na brodu, danas instalirao cod2, upgrade na 1.3, skinuo onaj mod sa 1 stranice ovog threada i jedino me PB kickao :D dok ga nisam updetao. Stavio ASE i spojio se bez problema, bas je bilo ljudi pa sam i odigrao koju. Da ponovis sve? :stoopid: "

Ljudi ja vas ne razumijem. Stvarno....

Zmaj000 08.06.2007. 00:09

tomasini ,problem je u tome da trebas staviti alowdownload na NO,drugog preblema nema. I mozes tupiti da si stavio na NO kad znam da nis pogotovo ako te izbaci ponovo a istim razlogom. Ili promjeni u cnf ili promjeni u MP.

Vido 08.06.2007. 08:11

Bilo je odlično sinoć. Igrao sam nekih sat vremena (stara me potjerala sa kompa :)) i napravio 3-4 killa :goood:
Milentije, ti si mi bio prvi kill i nemaš pojma koliko si me usrećio :D

Do sada imam 10ak killova :n00b: (zašto nema smajlića koji nosi tablu sa natpisom njub?)

Samo neka server ostane ovakav što duže. Nemorate se nigdje žuriti. Take it easy :D

Ste razmišlali o serveru za WolfET? On je free i mali pa ga svatko može skinuti, a i zabavan je. Još stavite partizani mod i kolji švabe :Machineg: :CoolRamb:

zippo 08.06.2007. 08:44

Citiraj:

Autor Vido (Post 740830)

Ste razmišlali o serveru za WolfET? On je free i mali pa ga svatko može skinuti, a i zabavan je. Još stavite partizani mod i kolji švabe :Machineg: :CoolRamb:

:stoopid:

Je li ti palo na pamet da bi to trebalo i platiti ? Baci oko na koji post gore pa vidi sto sam napisao
Mi bi voljeli puno toga napraviti ali sve zavisi od suske. Koliko para, toliko muzike :D
Orjentirani smo samo na CoD2 i eventualno na njegove nastavke (ako budu dovoljno dobri i interesantni igracima)

atha 08.06.2007. 09:32

Tomasini, nema drugog rjesenja osim gasenja allow downloada. Ako ti nesto pokusava skidati i dalje nakon sto si ugasio tu opciju, nesto ti ne stima sa igrom. Ako radi svima, mora i tebi.

Sto se tice pingova i laga, takav je server. Ne pase ni meni, pa me cesto vidis kako dodjem i odem ako laga.

A Miletnije, kemperi kazes. :D Renesis je takav, oduvijek. :D

Vido 08.06.2007. 10:23

Citiraj:

Autor zippo61 (Post 740840)
:stoopid:

Je li ti palo na pamet da bi to trebalo i platiti ? Baci oko na koji post gore pa vidi sto sam napisao
Mi bi voljeli puno toga napraviti ali sve zavisi od suske. Koliko para, toliko muzike :D
Orjentirani smo samo na CoD2 i eventualno na njegove nastavke (ako budu dovoljno dobri i interesantni igracima)

Sorry, nikad ne razmišljam o parama. :lol2:

Ako ikad dobijem na lutriji koji miliončić ću da vam doniram (iskreno).

zippo 08.06.2007. 10:39

Citiraj:

Autor Vido (Post 740890)
Sorry, nikad ne razmišljam o parama. :lol2:

Ako ikad dobijem na lutriji koji miliončić ću da vam doniram (iskreno).

Budem ja to rijesio sad kad dobijem na 7/39 :D:D:D

subtex 08.06.2007. 10:55

Jel ima bilo kakav način da smanjim ping, jučer ping cijelo vrijeme od 88-110, da ga bar spustim na kojih 60-70.

atha 08.06.2007. 11:50

Ukljuci Dx7 mode, pogasi pozadinske programe tipa icq, msn, skype i slicno i provjeri onda. Ako nece nize, morati ces rijesavati problem sa providerom DSL usluge.

Renesis 08.06.2007. 15:30

mislim da treba podrzat projekt i izgurat...

šta se tiče W:ET-a, i sada stoji brdo hrvatskih(!) servera prazno.
www.mrcine.org zaigraju svako malo w:et, pa pitaj tamo ;)

Gabre 08.06.2007. 15:57

oće tko sad na server??!

AJMOO

idem gore za 10sec

edit:

kako mrzimovakve stvari...
odem sad gore na server, kad dočeka me trzanje... i vidim ja igra je u AUTO modu renderiranja slike, tj. dx9.. A jučer sam stavio na dx7!

drugo, krenem ja bazat po mapi, kad maxpacekts upozorenje... i izbaci me van... a JUČER sam stavio na packets na 60...

i defaultne mi kontrole bile opet... KOJI VRAG?

Virus7 08.06.2007. 17:07

da ti nije config read only?

Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:08.