![]() |
Zato jer se moraš prebacit u prošlom obračunskom razdoblju za sljedeće, dakle za 6 mj se moraš prebacit do kraja 5 mj.
Jer od 1.6 da se prebaciš to vrijedi tek od 7 mj. :) |
Citiraj:
|
To i mene zanima
|
Nazalost, metronet veza mi je slaba veza. :D Ali kolovoz je mjesec kada ce se tek poceti pomalo siriti po Rijeci, ne ocekujte onda uskoro i Grobnik...
|
Citiraj:
|
Evo, prebacil sam se i ja :chears:
|
Idem i ja pa di puklo da puklo :D:goood:
|
Odmah u glavu uzet pet megabita i flet pa nek se skida
|
ja sam odusto.
mozda sedmi bude flat :D kad se smire stvari i dodju prvi dojmovi :P |
Citiraj:
|
Stari plaća pola i ja pola a već mi je plaćao flet 366 kn vjerovatno se opekao kad sam mu za pišljivih 17 giga napucao 700 kn pa smo dogovorili tu cijenu, a sad kad radim može se račun podjelit
|
Ovo pisem preko mob pa ne mogu citirati tekst, odgovor XAN-u - ne prijatelju, nisam ih ja testirao, nego drugi korisnici, procackaj malo po drugim forumima da se uvjeris...
|
Sad sam zvao sluzbu za korisnike i informacija je stnposto potvrdjena...Dakle, od 01.06. Flat jeftiniji 60 kuna...Za sesti mjesec znaci prijave jos samo veceras, ko promijeni paket sutra flat mu ide od 01.07. Uzivajte !
|
Jučer sam stavio FLAT i danas mi se pojavilo ovo kod promjene paketa.
Za Vaš trenutni MAXadsl paket ne možete on-line zatražiti promjenu paketa. Dal je tako i kod ostalih? |
Citiraj:
|
Pa šta nemožete online promjenit paket
|
Pa da, jer koliko znam ... samo se jedanput moze mjesecno mijenjati paket ... posto si ga promijenio ... ne mozes opet...
pise i ovo: MAXadsl Start (vrijedi do 31.05.2007) sto znaci da je promijenjen... |
Pa piše da se do kraja dana može predomisliti, a to je prošlo :smoke: Ja se neću predomisliti:D:p
|
Citiraj:
|
Ne mogu sada, jer surfam mob, pa nemam tu opciju, ali si 50% pogodio, ma nije to nesto strasno, svi su oni ok, ali je po meni t-com najstabilniji, ali to je samo moje misljenje tako da ne mora biti tocno i s tobom se u globalu slazem, svaki provider ponekad zasteka, neko vise, neko manje...Pozz...
|
Cek samo malo.... jel mi se produžuje ugovor ako prijeđem na flat i koliko mjeseci??? jer mi dolazi metronet u 9. pa da me ne za***e t com kao s ovom akcijom 2 miseca flata a ugovor 18 mjesecui produžen....
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Neću ni ja ali ipak kaj ak nas zeznu pa dignu 60kn gore :D |
Evo i ja se prebacio.Doduše, imam i kod Optime FlatMAX i kod Voljatela VOLJAflat, ali se ne spajam na njih, pa ne dolaze ni računi.I sada na T-Com, ipak su oni vlasnici većine infrastrukture...a imam i s njima ugovor na 2 godine zbog WLAN routera...
|
Citiraj:
optima traffic je imala gadnih problema vm mreže je imao još gadniji problema ali sve ostale kolko ja vidi svi hvale, i govore samo o jednakoj ili boljoj vezi u usporedbi sa t-comom... naravno, ima i tu iznimaka... a ovo da t-com ima najstabilniju vezu, mogu se djelomično složiti... evo, meni npr. nikad nije srala veza i uvijek je bila stabilna, al može se nać na netu masa ljudi kojima Internet svako malo puca, telefon im krči, maxTV šteka... tak da sve ovisi od slucaja do slucaja... |
Vjerovatno je offtopic al da ne otvaram bezveze drugu temu... 31.5., oko 10 sati ujutro podnija sam zahtjev za prelazak na flat. Međutim, sada, 1.6. u oko 0.15h, na korisnickim stranicama mi pise da sam na 5gb-a. Jel to normalno ili?
|
Tak i meni :stoopid: Prije je bilo ono bla bla promjenili ste, treba proć jedan dan itd, i sad poslije 00.00 mi piše normalno da sam na 5GB i dal hoću promjenit na flat, ak oć onda mi tek od 01.07 vrijedi... ja sam bio se prebacivao s starta na 5GB, al se ne sjećam točno kak je to zgledalo...:stoopid:
|
i meni je 5GB i dalje. a i cijene su iste na službenoj stranici. damn.
|
ja prebacio jucer i danas lijepo pise flat :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:39. |