![]() |
Stari moj To se zove brzi komp
|
Citiraj:
Pripazi malo, bilo je ljudi koji su je tak skurili... |
Citiraj:
ZAKAJ? |
KELLE?
jesi uspio sto sa nabrijavanjem proca? do koliko ti sad ide?:rambo: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Eh da bar ide preko 3.2, sad kad dobijem neke sitne pare pa ču kupit neko novo napajanje, a s ovim se više neću ni trudit.
Vec mi je pun ... prebacivanja ccmos jumpera. |
nemoj kupovat napajanje, probaj posuditi od nekog frenda pa testiraj:rambo: :rambo:
evo moj rezultat u sandri kad je FSB 290 MHz :rambo: |
1 privitaka
zaboravio sam napisat...
|
Citiraj:
Na koliko ti radi memorija Bio sam jučer u Ljubljani i kupio si memoriju TwinMOS Twister PC4000 2*256. Probao bi ju da si nisam skurio matičnu par sati prije toga. Čakam reklamaciju još par dana :( Danas si idem po 2.4C Masni, nadam se najboljem |
koliko si platio memoriju, kn?dal si jo probao oc, kak daleko ide?
|
ak mene pitas, memoriju sam platil oko 1600 kn
probo sam ju nabrijat i najviše kaj je išla je bilo oko 470 MHz, i to na prvo na 2.0-3-3-6, a uspio sam i sa 2.0-3-2-6 mislim da je to gornja granica, da nece preko 480 MHz mozda sa jos nekim dodatnim hlađenjem jos par MHz i to je to Lorde, jesi uzo proc? |
Citiraj:
|
kaj ga nema u linksu??
sad sam pogledo i piše da je raspoloživ, isporuka odmah?? i to samo 1350kn!!!:rambo: :rambo: |
Bio sam kod njih. Prošao sam sve trgovine. Nema nigdje
|
trebal si uzet prije bozica, brijem od gpremca:beer: , 2.4c kad je prodaval
dobro je reko, ak je to bio on, da poslije nove niko nebu imal intela, pogotovo 2.4c :beer: al zato ih ima u austriji koliko hoces, bio frend prije 2 tjedna:rambo: :rambo: |
Da sam pekar,
Da sam pekar, Koji noću radi. Da sam pekar, Da sam pekar, Bili bi me htjela. Onda nisam imao niti u planu to kupit |
Masni, upravo sam kupio 2.4C nije željeni serijski, ali šta se može. Sad još čekam srijedu da mi dođe ploča sa garancije :(
|
SVAKA ČAST!!!!!:rambo: :rambo:
sad ce bit veselo, kad se proc zavrti na 4000MHz!!:rambo: |
Bio bi ja sretan kad bi radio na 3700, mem 5:4@494 CAS 2.5
To mi je u planu za početak |
Citiraj:
Imam ver. 3.88.2, jednom sam dobio cak 4822/1927 ! Inace, malo sam razocaran s plocom jer ne mogu bootat s 240 FSB. Nadam se da je to samo do BIOS-a. Naprebacivao sam se ccmos jumpera, a bih jos i vise da nisam experimentirao s ClockGen-om. S njime sam uspio dobiti FSB 241 1:1 i 270 5:4. Ovo u sigu je trenutni rezultat nakon sto sam isprobavao sve i svasta, mijenjao voltaze i procesoru, podesavao graficku koja je na 300/600 rusila cak i Aquamark u demo modu, makar sam bez problema igrao Call of Duty... |
Citiraj:
|
Citiraj:
ja se samo nadam da kad ubodem vodeno, moj proc ce ici do 4000 MHz:rambo: :rambo: ovak sam ga na suho natjero preko 3600 MHz |
Citiraj:
mozda ti je hlađenje loše, mozda ti je to limit proca, mozda imas lose napajanje... |
Sutra probavam s novim napajanjem od frenda, a samo se nadam da nije problem u matičnoj koju sam kupio u hgspot-u,
jer je nemaju nigdje u Rijeci. I nadam se da neće biti ono "jao što nisam uzeo asus p4c800". Može li mi ko reći u čemu je razlika između p4c800 i p4c800 - e? |
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:32. |