PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Case Modding (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=55)
-   -   Dremel - mini how-to (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=616)

mann 27.08.2004. 00:25

Citiraj:

Originally posted by brzi181
Neda mi se citat cila diskusija pa cu uletit ka padobranac. Iman chieftec dragon big i tia bi stavit plexsi na livu stranicu. E sad me zanima jel se moze rezat sa brusilicom i ima li ko kakva iskustva sa tin(kakva?)
Ahaha jesi lud. Na lijevu a??? Bilo bi bolje na onu sto ti je okrenuta na sjever... :D :D :D ( U prijevodu a koja je to lijeva strana??? )

Ja imam isto kuciste. Lim tvrd ko sam vrag. Dosta tesko za pilit i busit. Dali se moze sa brusilicom? Pa moze zasto ne ali frende samo ravno jer onaj disk je 125mm (barem ja neznam za manji). Pa ti napravi krug s njim... Mada ti to ne preporucam no.

brzi181 04.10.2004. 23:49

Citiraj:

Originally posted by Hr_ri
Ahaha jesi lud. Na lijevu a??? Bilo bi bolje na onu sto ti je okrenuta na sjever... :D :D :D ( U prijevodu a koja je to lijeva strana??? )

Ja imam isto kuciste. Lim tvrd ko sam vrag. Dosta tesko za pilit i busit. Dali se moze sa brusilicom? Pa moze zasto ne ali frende samo ravno jer onaj disk je 125mm (barem ja neznam za manji). Pa ti napravi krug s njim... Mada ti to ne preporucam no.

kad gledas kuciste sa prednje strane pa ljeva stranica:D . BTW izreza san stanicu sa brusilicon a ka sta si reka lim je jebeno tvrd. Evo kako0 je ispalo

dario-RUS 05.10.2004. 00:43

Citiraj:

kad gledas kuciste sa prednje strane pa ljeva stranica:D . BTW izreza san stanicu sa brusilicon a ka sta si reka lim je jebeno tvrd. Evo kako0 je ispalo

Slikam kapu, super je svaka cast!!!
Bas si me pogodio u zicu, ja imam isto kuciste i tako nesto mi se mota po glavi, napravio si ga bas kako sam ga ja zamisljao!
Sad cu morati zamisliti nesto drugo:rolleyes: ne bi bila fora da te kopiram, a tako je dobro da mi stvarno dodje, ali bi se to kosilo s mojim nacelima

mann 05.10.2004. 09:10

Citiraj:

Malo je frka sto si ful ful blizu bravice isao. Jesi vec lijepio plexi. Kontam da ti nece biti bas jednostavno...

Ja sam na doljnjem djelu napravio prozor recimo standardan a gore imam biohazard. Moram nabavit fotoaparat da slikam...

brzi181 05.10.2004. 12:37

Citiraj:

Originally posted by Hr_ri
Malo je frka sto si ful ful blizu bravice isao. Jesi vec lijepio plexi. Kontam da ti nece biti bas jednostavno...

Ja sam na doljnjem djelu napravio prozor recimo standardan a gore imam biohazard. Moram nabavit fotoaparat da slikam...

P bilo je jednostavno samo sam skrojio plexi po mjeri i to je to. Samo je bilo malo zajebano rezat plexi jel je lako puca. BTW plkxi san zalipija silikonon ali je onda malo ispada pa san ga zalipija super lipilon :D :D

evo slike sa plexiglason vec namontoranim.

Sam Fischer 30.12.2004. 18:07

1 privitaka
Evo i ja sam nekaj zbrenal...
Ajmo u smijeh!!!!!

Towar 30.12.2004. 18:42

Citiraj:

Originally posted by Sam Fischer
Evo i ja sam nekaj zbrenal...
Ajmo u smijeh!!!!!

NHF ali stvarno ti je gadno. Ali ima jednostavan način kako to možeš popravit. Uzmi komad vodiča, malo debljeg. Stavi ga na stol i povuci skalpelom po njemu da se raspori. I onda ga samo nanesi na te gadne rubove šta si izriza. Najbolje ti je uzet super lipilo da ti ne pada :beer:

Sam Fischer 31.12.2004. 00:47

Ma hvala na savjetu, al tu ću rupu proširivat za 120 mm vent (malo pažljivije :D :D :D ), tak da se ovo neće ni vidjet.

ćiber_manija 03.01.2005. 14:27

Iscrtaj si na stranici krug pa lagano zarežeš tek tolko da ima neki utor skroz u krug pa da ti poslije lijepše rezati i ravnije

Fleks 06.01.2005. 01:08

@Sam: Stavi neku gumu okolo da se ne vidi. :beer: Ja sam prvo vježbo na komadu pleha tjedan dana, ali zato sat pilim ko pila:rolleyes: .

Sam Fischer 06.01.2005. 15:10

Ma taj aluminij je debel ko ku*ac.
Ne znam zakaj je tak debel.
Nije lako pilat, a ja sam to samo radio s bušilicom, zato kaj nisam imao nastavak za ubodnu(za al).
Uzo bušilicu i u krug.:smoke:
Budala.

Tratinčica Joe 07.01.2005. 15:29

Ma najbolje ti je dati frendu da ti to napravi, onda mu platiš par pelinkovca, i na kraju se oboje napijete. isprobano :beer:

Sam Fischer 08.02.2005. 17:33

Hehe...
Jebeš ti hlađenja za x kuna...Malo mašte i igranja i temp su doleeeee...
Kak sam uspio zmontirat neki vent na grafu i odostraga da još puše po procu + 2x 80 mm blowhole...I to je to.:)
Free Image Hosting at <a href=www.ImageShack.us" />

Fleks 08.02.2005. 19:50

Citiraj:

Originally posted by Sam Fischer
Hehe...
Jebeš ti hlađenja za x kuna...Malo mašte i igranja i temp su doleeeee...
Kak sam uspio zmontirat neki vent na grafu i odostraga da još puše po procu + 2x 80 mm blowhole...I to je to.:)
Free Image Hosting at <a href=www.ImageShack.us" />

Kaj ti i đizus ste nekej u rodu ili vam je samo grunf idol. LoL.

Sam Fischer 08.02.2005. 20:33

Citiraj:

Originally posted by Fleks
Kaj ti i đizus ste nekej u rodu ili vam je samo grunf idol. LoL.
Hm...
Pojasni malo, baš ne kužim tko je taj grunf. :confused:

BmwMPower 12.02.2005. 02:31

Citiraj:

Originally posted by Tratinčica Joe
Ma najbolje ti je dati frendu da ti to napravi, onda mu platiš par pelinkovca, i na kraju se oboje napijete. isprobano :beer:
Ti se napiješ od par pelina??? Ajd dobro...

Emissary 28.03.2005. 19:50

Na koju se dremelicu misli kad se kaže dremel?
Postoje Multi Pro 395-0/15 i Multi Pro 395-1/40, da ne spominjem neke professional i cordless.

nara 29.03.2005. 09:33

Citiraj:

Originally posted by Emissary
Na koju se dremelicu misli kad se kaže dremel?
Postoje Multi Pro 395-0/15 i Multi Pro 395-1/40, da ne spominjem neke professional i cordless.

Svejedno, jer ces sa bilo kojom odraditi posao... Ja kad kazem
dremel uopce ne mislim na original, vec na Proxonovu kopiju
od 200kn. Za detalje pogledaj na http://www.dremel.com/.
:beer:

Emissary 29.03.2005. 14:38

Citiraj:

Originally posted by nara
Za detalje pogledaj na http://www.dremel.com/.
:beer:

Pa o tome ja i govorim. :beer:

nara 29.03.2005. 15:34

Citiraj:

Originally posted by Emissary
Pa o tome ja i govorim. :beer:
Ako bolje proucis navedenu stranicu primjetit ces da je glavna
razlika izmedju Multi Pro 395-0/15 i Multi Pro 395-1/40 modela
u broju nastavaka koji dolaze sa njim (15 vs 40 :D )
Ako proucis specke od cordless, primjetit ces da je njegova
karakteristika da radi bez zice tj. na bateriju, a pro dolazi sa
povratnim regulatorom koji osigurava konstantni broj okretaja
bez obzira na opterecenje...

Emissary 29.03.2005. 18:18

Hvala :beer:

Fleks 29.03.2005. 18:31

E gdje ima za kupit finih pilica za ubodnu pilu za metal i za pleksi. Ali ono baš HIGH END.

ćiber_manija 30.03.2005. 10:13

U svakoj, u svakoj malo boljoj željezari
Ak niš drugo imaš u chipoteki

nylaia 26.06.2005. 11:07

A gdje ima za kupiti nastavaka za dremel (tocnije einhel kopiju dremela) , naime unistio sam sve rezne ploce koje su dosle s njim u kompletu, a nigdje ne mogu naci nove za kupit, a i brusne ploce su mi na izmaku...???

bude 26.06.2005. 14:47

Citiraj:

Originally posted by nylaia
A gdje ima za kupiti nastavaka za dremel (tocnije einhel kopiju dremela) , naime unistio sam sve rezne ploce koje su dosle s njim u kompletu, a nigdje ne mogu naci nove za kupit, a i brusne ploce su mi na izmaku...???
U baumax-u imas. 10 plocica je 22 kn, 50 plocica oko 50 kn..

nylaia 26.06.2005. 15:34

Hvala na pomoci!

Tommek 12.12.2005. 09:31

Evo u neckermannu (kataloška prodaja) imate za kupit dremel za 129kn pod imenom "univerzalni alat":D

23101988 31.01.2006. 14:22

stalak

jel zan neko kako i od čega napraviti stalak za busilicu malu
ne kupovno

G0RKI 16.02.2006. 11:27

Re: stalak

Citiraj:

jel zan neko kako i od čega napraviti stalak za busilicu malu
ne kupovno

Zna. Od željeznih cijevi manjega profila okruglog ili pravokutnog presjeka i pocinacnog lima. :)

Emissary 02.05.2006. 15:30

A je li zna ko di nabavit jeftini dremel a da posluži čemu?

Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:27.