![]() |
Citiraj:
Ja imam isto kuciste. Lim tvrd ko sam vrag. Dosta tesko za pilit i busit. Dali se moze sa brusilicom? Pa moze zasto ne ali frende samo ravno jer onaj disk je 125mm (barem ja neznam za manji). Pa ti napravi krug s njim... Mada ti to ne preporucam no. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Slikam kapu, super je svaka cast!!! Bas si me pogodio u zicu, ja imam isto kuciste i tako nesto mi se mota po glavi, napravio si ga bas kako sam ga ja zamisljao! Sad cu morati zamisliti nesto drugo:rolleyes: ne bi bila fora da te kopiram, a tako je dobro da mi stvarno dodje, ali bi se to kosilo s mojim nacelima |
Citiraj:
Ja sam na doljnjem djelu napravio prozor recimo standardan a gore imam biohazard. Moram nabavit fotoaparat da slikam... |
Citiraj:
evo slike sa plexiglason vec namontoranim. |
1 privitaka
Evo i ja sam nekaj zbrenal...
Ajmo u smijeh!!!!! |
Citiraj:
|
Ma hvala na savjetu, al tu ću rupu proširivat za 120 mm vent (malo pažljivije :D :D :D ), tak da se ovo neće ni vidjet.
|
Iscrtaj si na stranici krug pa lagano zarežeš tek tolko da ima neki utor skroz u krug pa da ti poslije lijepše rezati i ravnije
|
@Sam: Stavi neku gumu okolo da se ne vidi. :beer: Ja sam prvo vježbo na komadu pleha tjedan dana, ali zato sat pilim ko pila:rolleyes: .
|
Ma taj aluminij je debel ko ku*ac.
Ne znam zakaj je tak debel. Nije lako pilat, a ja sam to samo radio s bušilicom, zato kaj nisam imao nastavak za ubodnu(za al). Uzo bušilicu i u krug.:smoke: Budala. |
Ma najbolje ti je dati frendu da ti to napravi, onda mu platiš par pelinkovca, i na kraju se oboje napijete. isprobano :beer:
|
Hehe...
Jebeš ti hlađenja za x kuna...Malo mašte i igranja i temp su doleeeee... Kak sam uspio zmontirat neki vent na grafu i odostraga da još puše po procu + 2x 80 mm blowhole...I to je to.:) ![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Pojasni malo, baš ne kužim tko je taj grunf. :confused: |
Citiraj:
|
Na koju se dremelicu misli kad se kaže dremel?
Postoje Multi Pro 395-0/15 i Multi Pro 395-1/40, da ne spominjem neke professional i cordless. |
Citiraj:
dremel uopce ne mislim na original, vec na Proxonovu kopiju od 200kn. Za detalje pogledaj na http://www.dremel.com/. :beer: |
Citiraj:
|
Citiraj:
razlika izmedju Multi Pro 395-0/15 i Multi Pro 395-1/40 modela u broju nastavaka koji dolaze sa njim (15 vs 40 :D ) Ako proucis specke od cordless, primjetit ces da je njegova karakteristika da radi bez zice tj. na bateriju, a pro dolazi sa povratnim regulatorom koji osigurava konstantni broj okretaja bez obzira na opterecenje... |
Hvala :beer:
|
E gdje ima za kupit finih pilica za ubodnu pilu za metal i za pleksi. Ali ono baš HIGH END.
|
U svakoj, u svakoj malo boljoj željezari
Ak niš drugo imaš u chipoteki |
A gdje ima za kupiti nastavaka za dremel (tocnije einhel kopiju dremela) , naime unistio sam sve rezne ploce koje su dosle s njim u kompletu, a nigdje ne mogu naci nove za kupit, a i brusne ploce su mi na izmaku...???
|
Citiraj:
|
Hvala na pomoci!
|
Evo u neckermannu (kataloška prodaja) imate za kupit dremel za 129kn pod imenom "univerzalni alat":D
|
stalak
jel zan neko kako i od čega napraviti stalak za busilicu malu
ne kupovno |
Re: stalak
Citiraj:
|
A je li zna ko di nabavit jeftini dremel a da posluži čemu?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:27. |