![]() |
Citiraj:
Dalje.... @Babaloo - Ma nebum ti ja nikaj fuckal! :fiju: Pogotovo ne na RS-u :D |
uff... slab ti je opis tak da ja stavljam samo di su trube/saxi...
Probaj Hacienda meets Magic Grooves - Get Down Superfunk ovo je hrvatska stvar btw... |
Ne nije ni ta :D
|
nikako nisi u mogucnosti snimiti dio pa poslati ovdje?
btw. di si to cuo opce? |
Na plavom radiju...
cca. 3 puta mjesecno |
Citiraj:
|
Ma TOOOOOOOO covjece! :respekt:
E - j.e.b.ote umalo nisam ispalio na zivce s tim sranjem! :chears: E ono.... svaka ti dala :care: |
http://www.youtube.com/watch?v=KhfN4BMRXT8
jel znate koja je to pjesma u pozadini? |
The Roots - Guns Are Drawn
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
btw jedna pre***ena stvar se vrti po mobitelima... baš ono pre pre dobro neki techno trance dance kaj već uglavnom čuo sam to već negdje... ja reko daj ime pjesme kad ono piše gahgi00, gahgioo il tak neš.. uglavnom jel ima možda neko na mobu i zna pravo ime pjesme ili može prebacit na komp i stavit na rapidshare pa da ostali čuju možda neko zna... aj pliz pjesma je stvarno super uber no1.... |
eo nabavih... zna možda neko ime...briem da je neš od sasha, tak se on neš dere na francuskom u pjesmama:stoopid:
pre zakon stvar:goood: http://rapidshare.com/files/24496444/KaHGI00.mp3.html |
našoooo:goood:
666 - alarma fala svima:smoke: :lol2: |
Trebam help, na kraju igre zvane Splinter Cell :D, kada idu creditsi, koja to stvar stvira, brijem da se zove Name of The Game, ali neznam izvodjaca :) ??
|
ako je name of the game, onda ti je to "the crystal method"
|
Koja je ono pjesma kaj ide u reklami za pepsi? Oni di su 4 odvojena videa pa na svakom radi nekaj drugo.
|
Citiraj:
|
Fala, super je stvar.
|
Citiraj:
|
Daklem ovako molim pomoć već sam preslušavala sve žive i nežive mikseve a nikako naći jedan koji sam slušala 2003. na nekom partiju i koji mi je neprežaljena ljubav.
Stvar se zove np: Funky Green Dogs - Fired Up Miks je neki plain, sa snareovima nekim plemenskim, i to je to, ništa electronice house điđa miđa. Onak, nisma ekspert u tom polju mjuze pa molim pomoć! Thx! :) |
Citiraj:
|
Hej! Hvala, al nijeto taj miks. Jedino kaj se sjećam je da je bio na dvostrukom origigi cd-u tamne boje :( Al kako kažem bio je više manje acapella, samo je imo te moćne snareove koji su odzvanjivali po pjesmi. :( Hvala na trudu anyway ;) Ak ju nađem, napišem tu pa da se i vi divite kako je dobra stvar lol.
Edit: Našla sam je. Ne piše da je ikakav remix, samo traje 8 minuta, za razliku od ostalih. Jao predobra je, vraćam se u srednju školu na partijane sad sma sva zaljubljena idem opet plesati pod suncem :goood: |
...
Citiraj:
|
ovako neznam ime pjesme trebam hitno uglavnom spominje se MORENA onak. to je dance tip pjesme, ono kaj se pušta po klubovima ak ikaj pomaže. brijem da nije na eng, vec na spanjolskom il nekaj uglavnom ludi neki beat dancerski zna netko?
|
Citiraj:
|
Možda neki mix od Zucchera "Baila"?
|
Jel zna možda ko kako se zove stvar od DJ Tiesta šta je bila u coca-colinoj reklami prije možda 6 mjeseci...:stoopid:
|
Citiraj:
|
Koja je ovo stvar?
u pjesmi spominje nešto kao 'Za mene si zlatno sunce', 'Za mene si jedina', 'Zvijezdo moja od svih sjajnija'...
Puštaju ju često na radiju (Banovina). Inače, za tu pjesmu se govori da je zakasnila s prijavom na Doru. Ako je netko ima, molio bih na mail ili link... ili ako tko bar zna kako se tocno zove pjesma i tko ju izvodi :) Hvala unaprijed! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:34. |