![]() |
da, i ova Šoljan (ak se ne varam) je rekla da će na početku godine brzine gore...pa valjda ona zna :D
|
Ja ću pričekati kojih 10-ak dana poslije nove, da vidim kako su brzine VM mreža, pošto su rekli da se poslije 01.01. stablilizira situacija, a i najviše me zanimaju brzine torrenta.Ako sve bude OK, prelazim.Zato, ekipa koja je prešla na VM Mreže očekujem vaš feedback...;)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
U Bugu je bio intervju s nekim "menađerom" za t-com adsl.
Naime on kaže da je dosad bilo dizanje brzina i povećanje paketa ciklično svako toliko, a koliko se sjećam zadnje su se povećali paketi, tako da je realno očekivati povećanje brzine. |
Ako nisi primjetio, torrent ne radi uopće.....
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ljudi, jel mi može sad netko ovo objasniti?
Istekao mi je ugovor s t-comom. Jel se mogu ja sada prebacit kod t-coma na najniži paket (to mi je omogućeno u korisničkom sučelju) i potpisat ugovor s vm-mrezama na godinu dana, a onda kad mi se sprdne prestat koristit vm-mreze, a da ne plaćam njihov promet, nego promet onoga kod koga ću se prikačiti??? :D Nadam se da ste me razumjeli. :) |
Citiraj:
Velika je navala na VM Mreže i treba vremena da sve to uspije se posložiti...već nekoliko puta sam rekao da je u početku i T-Com imao problema,a i sada im se znaju "zalomiti".Ljudi, malo strpljenja... |
Citiraj:
A sto se tice povecanja paketa, vjerojatno ce biti kao i zadnji put, prvo brzine a onda paketi kroz neko vrijeme jer ostali ISPi ne predstavljaju preveliku prijednju jos, a lakse je povecati brzine prema van nego dati vise prometa jer ce zagusenje ostati jednako dok bi i sa postojecim brzinama i flat-om zagusenje naraslo do neslucenih granica. Ako uzmemo u obzir koliko ima korisnika samo u Osijeku primjerice (znaci grad od 100000 stanovnika) koji imaju dsl, da se svi oni u isto vrijeme spoje i pocnu downloadati filmove nastalo bi zagusenje, e pa sad, kako bi izgledalo da pocne Zagreb isto to raditi?! Brzina bi pala na 10-ak kBps. |
Citiraj:
|
Tako je to u velik gradovima. Optiku imate a kod mene trebaju vuci 5 km do centrale.
|
i kaj. od pojeftinjenja niš?
|
Ja sam cuo za dvije verzije. Jedna da krece 5.1. a druga 15.1. Sada kome je vjerovat i oce li biti pojeftinjenje paketa ili dizanje brzina.
|
nadajmo se ovoj 15.1.
|
mozemo se samo nadat... cekali smo 1.1, sad cekamo 15.1, pa 1.2 ... itd itd.. damn naziji..
|
pa zadnjih mjesec dana se prica o 15.1 kao datumu ... nadam se da ce to biti tocno... mislim... meni totalno svejedno... tj, nije ali ja nemam alternative ili iskon dsl ili t-com dsl ... vm, optima/amis to kod mene sve nula bodova....
|
Citiraj:
Cekamo pdf. |
a ko to uopće čuje? ko širi dezinformacije? sam te-kom? :grrr:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
na sveto nigdarjevo..
|
Citiraj:
Trebamo ih napumtat mailovima..i to svi s istom porukom..pa da vidiš loma u t-comu :grrr: |
mislim...lol... svako malo se pojavi netko tko je pričao s nekim iz t-coma (obično s monterom ili portirom) te kako ima točnu informaciju i 100% provjerenu (portiru je naime rekla čistaćica) da kreće opasno sniženje cijena 15.12.
Onda se skontalo da niš od toga pa se pojavio netko s nekom božićnom akcijom, pa onda ovo s 15.01., pa do kada tako? ja imam provjerenu informaciju da kreće 15.03. :D A sad malo provjereno provjerenih informacija: Dakle sv i znamo da će se nešto dogoditi ali ne znamo kada. Običaj je u t-comu da se takve informaciju dobiju DANAS a akcija počinje SUTRA, tako da neko nagađanje datuma, cijena i sl pada u vodu i nemojte trošiti živce na to. Kada se bude znalo nešto konkretno znat će te i vi. Ono što se treba dogoditi je povečanje brzina te pad cjen a prometa, a sve skupa se treba ujediniti u nekakvu triplepay opciju koja bi trebala izgledati kao kod Vodatela. Pitanje je samo kako će se to sve skupa implementirati. I za kraj..... Zašto bi se T-comu žurilo sa smanjivanjem cijena kad alternativni davatelji koji koriste vlastitu infrastrukturu nisu do sada spojili niti 100 korisnika, a vidimo kakve beeove imaju i VM mreže... |
ma svima nam je već dosta čekanja,ali iskreno tcom ne mora ništa raditi dok kon****nciji pucaju veze toliko i dok im torrenti i p2p ne radi,tako da kada vm sredi probleme negdje će onda tcom nešto mjenjati
|
Ev, iz T-com službe za korisnike (njihovi teamleaderi pričaju o tome, jel) od 1.2. 1mbit flat 138 kn, a za 99kn 1 mbit s 5gb paketom. Sad, sve mi se čini da će ovaj mjesec biti jako dug dok dočekamo da vidimo jel opet bila neka patka ili ne. Ali kako god bilo, čim mi se neka konkurencija pojavi kao dostupna, prelazim
|
Citiraj:
|
Iskreno meni bi puno vise odgovaralo da dignu brzine posto flat kod vm mreza je jeftiniji i imam ljepsi osjecaj posto neoram svu lovu tcomu davat
|
Citiraj:
@Coredownloader Da su meni VM-mreže dostupne sigurno bih razmišljao isto kao i ti, ali ipak većini ljudi nisu dostupni i ipak većina priželjkuje smanjenje cijena flata. Naravno, nakon toga ćemo priželjkivati veće brzine :D |
eto nazva sam sluzbu za korisnike,javio se neki feminizirani smrkavac, uglavnom on nema nikakvih informacija o povecanju brzine, prometa, jadnik cak ni nezna kako se stavi kasada modem u router nacin rada, objasnio je da je to uredjaj namjenjen bridge nacinu rada (iako na uredjaju pise adsl router:) isuse, di nalaze ove likove ? siroce je bio bas kulturan pa mi ga se nije dalo sprdat...
bas me zanima, jeli itko uspio dobit neku korisnu informaciju od sluzbe za korisnike, tj jeli imaju oni pojma o bilo cemu ? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:54. |