![]() |
ma slike su ti danas... --> Photoshop ;) tako da ne vjerujem tome...
|
potvrđeno, to je FAKE
"but i have a really bad feeling about this and i think its fake but i'll let u know cos i'm stuck at 90.2% like 6 other ppl on another forum but dont give up hope there's a guy there who claims its the real deal but he doesnt provide evidence." i malo poslije "sry guys this is apparently a fake, images were photoshopped, dont cry, real beta should be out anytime soon, (Heart broken)" |
ništa, ja sam stopirao download, eventualno ako netko s FLATom hoće provjeriti situaciju pa neka javi
|
ma probao ja skidat (imam FLAT) i onak ko i drugi zaustavit i ponovno pokrenut - i hopla :D 90.1%.... ;) tak da ništa od toga...
|
ma...kad ovo izadje uopce nece bit nesto...da je prije par mejseci kao sto je bilo prvotno najavljivano...
|
ma ako će performanse igre biti ovakve kakve su prema prvim testovima, onda neka je neizdaju barem još 1 godinu, mislim 8800GTX SLI na 1024x768 30FPS bez HDRa i ostalih điđa
|
jedno glupo pitanje: na cemu se to testira onda da sve tako glatko leti na ultra detaljima???
|
testira se valjda na duploj zahpic-ovoj konfi :)
i sumnjam da su to bili ultra detalji kad igra ne radi dobro ni na 8800gtx |
ma, trebala je grafika ostati na razini far cry-a i svi bi bili sretni zadovoljni ( jer nebi znali da bolje može biti ) :)
|
Citiraj:
|
ni me vise briga na cem se testira nego kad ce izac napokon? zna li neko
ak ce odugovlacit sa izlaskom mislim da ce im se obit o glavu, pa vec 2mj. nikakve pucaljke :( (osim ak se stalker moze nazvat njome) |
ima samo par stavrno dobrih pucačina tj koje se mogu igrati više puta
jedna od njih je definitivno far cry neka odugovlaće ako će zbog toga crysis biti bolji |
vjerojatno pokušavaju optimizirati igru, pa tko će je igrati ako je na 1024x768 sa 2x8800GTX avg framerate 30 fps ili čekaju da se izda poštena grafička kartica
|
ak ce trebat 2x8800gtx onda ju nemoraju ni izdat, bar ne sljedece dvije godine
|
Citiraj:
I BTW, velika vecina (da ne kazem svi) filmica koja je izasla u javnost, pogotovo u zadnje vrijeme, snimljena je dok se igra vrtila na DX9 hardveru... |
Ups...nisam imao pojma za ovu igru,slucajno vidio post pa procitao sve...ovo izgleda je... dobro...tip se sulja iza male palmice,list se pomice i opet se vraca natraga....fascinantno....
jos sam pod dojmom...vise brijem na gameplay i atmosferu,ali vidim da cu morati poceti i na grafiku... |
Imam video gdje gospodin Yerli lijepo kaze kod demonstracije da se stvar vrti
na jednoj 8800GTX i to na wide-u, znaci barem 1680x1050 u 60 fps-a sve na max detaljima i DX10. Nesto sam nacuo da igra vjerojatno izlazi u 9 mj.! Zvuci nerealno, ali toliko videa i svega vec duugo vremena...bio bi red da docekamo i taj dan. :chears: |
Citiraj:
- niti ne piše da su minimalni zahjevi - isto tako da je beta bila prava bila bi zahtjevnija od full verzije je je full verzija bolje optimizirana a ako će dobro raditi na 7600 onda su dobre vijesti istina da su skoro svi filmići na DX9, ali se definitivno nisu vrtjeli na 7600GT |
Crysis je dobio datum izlaska, 11. 9.:chears:
|
Citiraj:
|
Evo upravo sam gledao neke video uratke na [rrl=www.youtube.com]JU-BI-TO[/url] kako izgleda.
Vrhunska grafika ali me zabrinjava konfa. Inače tamo je pisalo QX6700 + 2XGF8800GTX |
Exclusive Crysis Hands-On at IGN!
|
Grafika je bolesna. Jedva čekam :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
A to da ce raditi dobro na 7600GT... hm.. ne znam koliko je dobro 35FPS na low-med detaljima i to sve na rezi 1024x768 bez AA i AF :) Ali u svakom slucaju, vec duze vrijeme se radi vecinom na optimizaciji igre i engine-a tako da bi se trebala vrtiti zadovoljavajuće na grafama koje su u prošloj generaciji spadale u high end. Isto tako, ako se dobro sjećam, spominjali su da je X1900 serija značajno moćnija od GF7900 serije i da može brže vrtit igru (tipa možeš uključiti 4xAF ili nešto AA sa istim detaljima kao na ekvivalentnoj GF grafi) |
e živo me zanima kak bu to podnjela 8800 serija
govorim o GTS |
Citiraj:
High-very high, naravno u razumnim rezolucijama. Tebi bu to išlo jako fino:goood: |
Ako bude kao Lostplanet kojeg moram vrtit na 40fps u dx9 na nekim midi postavkama jer je u dx10 lijepi slideshow, nece biti bajno...:(
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:22. |