![]() |
lol. lacy. lol... haha... ovaaaj... napiši mi pliz PM KAKO se radi firefox.bat, KAKO u njega to upišem, što mi sve ono znači kada u cmd-u napišem start/? (jer čak sam u to i ušla :p)... i tako, da tu ne OT-čarim sa svojim boljčicama... : stoopid
|
Citiraj:
Dok je jos svjez (ima default ime) upises firefox.bat pita te da li si sigurna sto naravno jesi. Onda desni klik na njega opet i izaberes edit i tamo upises onaj red: Start /max "ladybug" "C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" Samo da znas da sam specijalno zbog tebe koristio Windows Explorer (Win+E)! :) Inace koristim totalcommander. Ja sam taj start koristio za promjenu priority-a a ovo sam probao bas sa total commanderom i radi, nadam ce da ce i sa FF. Jedino jos da naidjem do tebe ;) |
:)
Čak sam i skužila, al nije radilo. Btw. ne znam zašto moram napisati Ladybug, nije mi to ime accounta na kompu ni išta, probala sam staviti i Ivanchica, ime acounta, te sam promijenila path jer mi je Ffox instaliran na F-u, no ništa... kad dabl kliknem na firefox.bat fajl otvara mi cmd prozor koji se odmah sam zatvori, a onda otvara browser prozore u ustaljenom, minimized obliku. Ma, super. Mind of her own, ovaj moj komp... Jbg, ipak si bezveze išao koristit Win :) EDIT: e, sad sam skužila da mi otvara maximized prozor, ali tek nakon što kliknem na njega, pa on otvori run prozor na sekundu, pa tek onda otvori browser. U redu mi piše: Start /max "Ivanchica" "F:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" WooHoo |
To ladybug sam stavio fore radi:) inace je to ime koje pise u otvorenom cmd prozoru, ali obzirom da on samo otvara drugi program onda se ne vidi a ipak se mora napisati nesto.
Probaj otici u cmd, pa sa cd u folder gdje je FF i tamo napisati start /max firefox |
U properties shortcuta stavi da se pokreće u maximized modu...
|
Ah da, to je jednostavnije, a neka barem je nesto naucila :D
|
Bog vas blagoslovio dečki! To je bilo to, domy ;) Hvala svejedno Lacy, i to kaj kažeš, sad sam jedan korak dublje u igri sa Run-om haha :D Sweet.
|
jel se moze namjestit da mi odredeni file ype sprema u odredeni folder , i tak za par vrsta fajlova ? kuzite kaj mislim .. da nemoram stalnop rebacivat kad recimo skinem neki filmic i sad moram to u my videos ..
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Rise from death :D
Da li ima neka finta u Firefoxu da npr. označim neki link koji je napisan na nekoj web stranici i umjesto da ga kopiram, pa u adress bar, pa enter itd. nego onak fino neki Ctrl(+Alt)+nekaj, pa da mi se otvori u novom tabu? |
Stisni srednjom tipkom miša na njega... : lol2 :
|
To je zapravo točkić :) Ali možda to nije link možda samo piše adresa.
|
Citiraj:
@Domy To znam, pa nisam baš tak... hm... :D |
|
Sad će se Domy pojest živ : lol2 :
|
Mangupi jedni... :D
|
9 tabova otvorenih (nikad ni vise niti manje) otvaram novi, prazan tab i firefox se svaki put srusi...ima netko slicna iskustva? sve si mislim da je to zbog tab overflow scrollbara
osim toga nikakvih problema... |
Kad listam PCE forum nakon dužeg vremena, znam imat i preko 30 tabova u 5 redova, nikad se nije srušio, ali zato svaki otprilike peti pokušaj uploadanja na ImageShack završi rušenjem i to samo na ImageShack, ostalo je OK. To mi još nije jasno zašto jer mi se događalo i na svim starijim verzijama Firefoxa, drugoj ploči itd.
|
Jel netko imao još od vas problem da mu FF nije htio nakon nekog vremena save-at slike sa neta? Ono kada ideš "save image as..." ? Velim mu da to tutne na desktop (ili di god drugdje) i neće, nema slike :(
Glupi program, da program glupi, da glupi :D...pak bu me iznerviral i bum prešel na Operu... |
Pa jesi li ga deinstalirao i počistio kak sam ti rekao i ponovo instalirao?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:06. |