![]() |
Citiraj:
|
jos samo jedan mali OT. DQ6 ili P5B Deluxe???????????????????
jos jednom hvala na odgovoru |
Citiraj:
|
Ja bi isao na P5B Deluxe...
edit: Tbred me prestigao :) |
neznam iz razloga jer je BIOS jos uvijek s***an koje su prednosti P5B nad DQ6 (ako ima kakvih)????
|
dajte ljudi zanima me radi se o buducoj konfi za koju cu biti fizicki i emocionalno jako vezan u buducnosti.
|
Citiraj:
s tim da mozes (za dzep) bolje proci sa ds4/p5b koje su takoder odlicne, a puno jeftinije |
napokon neki covjek sa dobrom dusomda odgovori!!!!!! :D
jos samo jedno pitanje. cuo sam da gigabyte ima problema sa nekim memorijama pa me zanima da li P5B ima istih problema radi se o goodram pro 800mhz. i da koju memu da uzmem???? necu vise postavljati pitanja dosta je: bonker : |
iz iskustva ti mogu potvrdit da gigabyte ne radi bas pretjerano dobro s nekim D9 memorijama (u koje spada i goodram pro)...zapravo radi bez problema na stock taktovima, ali kod oc-a se svadaju..tak da ovisi dal ces overclockat ili ne
za p5b nemogu reci pouzdano jer ju nisam isprobao |
***iga ja sam isto panj kada ne pazim na odgovore.....
uglavnom posto sam cuo da se goodram pro 800 OC-a dobro mislio sam uzeti njega ali mi je receno da se on i DQ6 kolju. pa razmisljam o P5B Deluxe. ako ne njega onda ide varijanta DQ6 kingmax 667.prokomentiraj ako moze.. hvala na odgovoru. |
Velim, za P5B nemogu sa sigurnoscu reci dali ce i kako ce raditi s tom memorijom, ali za gigabyte znam da je dosta izbirljiva...
|
jos nesto u obzir dolazi, P5W. na to (odabrano od te trojke) ce ici E6600!!!!
jos oko meme nisam siguran ni oko maticne to me najvise ***e!!!!! a proc je garant gore navedeni a grafa X1900XT ili XTX. vjerovatnije XT. ovo ostalo isto znam ali mi se trenutno neda pisati.: hitthewa sve me zanima da je dobro kvalitetno novo i oko toga cjenovnoga ranga. |
Sto ti se vise svidja, to uzmi...P5W DH Dlx ili P5B Dlx....za E6600 svejedno....na Asusa ide bilo koja memorija i dobro radi s njom...Goodram PRO 800 preporucujem...
|
Imao sam DS3,imam P5B Deluxe,ploca je O-D-L-I-C-N-A.
Neusporedivo "zdravija" od Gigabyte-a,odlicna stabilnost,memorija radi kao luda na super-duper ultra fancy latencijama 100% stabilno,vrlo pregledan i odlican bios bogat postavkama,FSB 500+... Osobno nebi volio da uzmes Gigabyte,rekao si da su emocije u pitanju,za P5B Deluxe ti odgovorno garantiram da nece povrijediti tvoje osjecaje :D Stvarno je THE ploca u usporedbi s DS3 :beer: |
Ja isto garantiram to za P5W DH :D, tako da mislim da ti Asus gine ;)
|
Citiraj:
Za E6600 je dovoljno da ploca ide koliko upravo ide P5WDH,oko 445... Gotovo siguran da nece ici preko 400,posto rijetko koji,ali stvarno rijetko koji ide na 3.6Ghz 10h Orthos testa stabilno. |
idem ja na sigurnije (neznam da li to spada pod sigurnije ali...) malo pa cu uzeti P5B Deluxe samo nema najbolje verzije u linksu?????????????????
valjda prodana |
T-B ,malo previse si popljuvao Gigabyte..nije takva kakvom si je predstavio...jedini problem je problem s memorijama (koji se cak i moze nekako rijesiti, s nekim memorijama)...ostalo radi savrseno
|
Citiraj:
|
da, to je u redu.
samo, ds3 i p5b deluxe nisu bas za direktnu usporedbu....p5b je 450kn skuplja ;) al necu sad cjepidlacit bezveze |
trebalo bi direkt usporedba P5B Deluxe i DQ6
|
za gigabyte su izašli novi službeni biosi i to za ds3 F5 i dq6 F4, koji bi trebali rješiti ove probleme
|
imam F5 vec 5 dana..da vas samo obavijestim da su problemi s d9 cipovima i fsb rupama jos uvijek tu... ;)
|
Mislio uzeti goodram pro kad ono skuplja za 200kn : finger :
Pa me zanima da li kingmax 1gb 800/667mhz ima d9 čipove |
Citiraj:
Samo napomena da nije dovoljno imati "D9 cipove",treba imati D9GMH,ili sada novi i odlican D9GKX. Citiraj:
D9GKX - za visoke frekvencije Moj D9GMH radi na 3-3-4-4 800Mhz 2.2v,ali ide i preko 1100Mhz. |
meni došao goodramPro na 800mhz,brutalna memorija...:D zasad je na 1ghz...danas ću valjda uhvatit vremena za daljnja testiranja...
|
Da li ima nekakva oznaka na goodram pro na naljepnice ili slično na šta bih trebao obratiti pozornost gdje piše da li je d9gmh ili d9gkx ili je to lutrija?
|
Pogledaj sto pise na cipovima i znat ces...
|
Citiraj:
|
mislim da cu uzeti P5B i Goodram pro dobra kombinacija efektivna!!!!!!!
nemoj mjenjati konja koji pobjeduje!!!!!! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:16. |