![]() |
Mislim da moze, ali inace imas: tu, pa si pogledaj
|
da tamo pise da podrzava ali kada sam skinuo upute za montirnje tamo nisam na popisu nasao 7600gs agp
|
Ajd postaj sliku kartice za donje strane, pa cu ti ja reci jel ide ili ne...
|
namam je sa cime slikati a i neznam postati slike, ali kartica ima samo dvije rupice na sebi a cini mi se da za njega trabaju 4
|
inace kartica sa prednje strane izgleda ovako
http://img145.imageshack.us/my.php?image=bljakba9.jpg |
Ima on kopce i za 2 i za 4 rupe...hmm...jedini problem bi mogao biti pasivac na pci-e to agp bridgeu....imas na zalmanovoj stranici tocne dimenzije izmedju rupa, pa izmjeri ako jos nisi siguran...
|
nista mauna, razmak izmedju rupica je 80mm, hvala ljepa na pomoci
|
POMOC skinio sam hladnjak sa GPU-a a na cipu zvaka koja se neda skinuti pa mi recite kako da je skinem a neostetim cip
|
Citiraj:
Evo i link: http://www.xbitlabs.com/images/video...s_dc_small.gif Privitak 6513 |
Citiraj:
Koliko se meni čino AGP inačica treba "malo" više. |
pa nemogu vjerovati danas kupim novo napajanje FORTRON-400W
sve ljepo spojim pokrenem 3dmark kad ono on se smrzne u roku 2sek i onda mi se restarta komp pa nije valjda da joj i ovo nap nije dovoljno. Moze neka preporuka napajanja da nije skuplje od 500kn |
Citiraj:
|
pa do cega je onda
|
Čuo sam da te grafe imaju preporuku za 18A na 12v grani: suicide
VoodooRain-skini si onu zakrpu koju sam postao gore, instaliraj i bog... |
Fortron 400W, barem moj ima 2x18A na +12V granama...
|
Citiraj:
|
Ma, meni se čini da su nekaj gadno usrali sa tom grafom (Club3D 7600 GS AGP).
Puno ljudi se žalilo na takve probleme sa napajanjem. Ja sam tipu izvadio ono 300W šroteks napajanje, ubacio unutra CHIEFTEC Delta 350W, instalirao drivere i puf...evo opet upozorenja...nabijem ih i njih i njihovu grafu:) Ono-moćni grafuljak neće raditi sa napajanjem koje komotno vozi ATI X1900XTX: suicide |
Citiraj:
Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\NVIDIA Corporation\Global\NVTweak] "NvCplPowerSettings"=dword:00000002 a nista za instalirati |
Citiraj:
Aisukrstati...ko da si danas dobio komp Desni klik miša na ljink, Save target as... Kad ga skineš na hard-samo dvoklik na njega, pitat će te da li stvarno želiš...bla-bla, odgovoriš da, i to je to:) |
nista opet se mrzne i to na istome mjestu a u cod2 mi se mrzne u insertu od igrice
|
Nevidija ostade nevidija....svi koju se se veselili AGP-u, bas su se sada uveselili! :)
|
Citiraj:
Sa novim napajanjem samo ta poruka. Ali mi nikad nije smrzavao COD2 ni bilo koju igru. Jedino je u COD2 SP onaj nivo kod vjećnice sa snajperom nepravilno rendalo nebo (sa svim verzijama drivera) Probao si lupit friški OS? |
pa srusio sam frisko sustav danas i skino najnovije dr. i opet nist, sutra ce kolega donijeti 550w pa cemo vidjeti mozda nesto sa mojom plocom nije u redu ali sumljam sa x1600 je sve super radilo
|
Ostale igre ti rade ili ne?
|
ne nisat neradi cak mi se i u win zna srusit
|
Citiraj:
Osim one poruke ne radi loše na 266A ploči. (u mom primjeru) |
isprobao sam je kod kolege na intelu 2.4 i 550w radi savrseno izvrtili sve 3dmarkove i isprobali doom3, q4, fear, farcry radi ko sat a kod mene maunarka
|
Citiraj:
Samo moram priznat mi je uvjek nekako ATI vise u srcu. Drzim ga za ozbiljniju firmu. Sljedeca grafa ce sigurno bit matrox :) |
Citiraj:
Jesi isključio FastWrite u BIOS-u ploče? |
..taj glupasti msi,siguran sam da je nekakva kompaktidebilnost sa plocom,vidi ima li noviji bios za tu plocu..i vrati brate komp na default pa vidi da nije zbog clockanja
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:40. |