![]() |
e sorry nisam namjerno ono pisao velikim, sad mi je frend rekao da to znaci deranje: hello2 : :rolleyes:
|
|
ta grafa se isplati uzimat ak se ide na neki 20'' LCD pa i na više... ovak je skoro pa neiskoristiva...
|
momentalno nema ni igre koja bi ju iskoristila, jos sam u dilemi moram se jos malo informiarti pa cu vidjeti, a jeli znas jeli se pregrijava
|
Citiraj:
|
Citiraj:
jeli ce ona moci podrzati dx10 bez problema?: hitthewa |
Citiraj:
|
Sorry-te svi jel meni je ovo tek drugi dan na forumu tak da imam glupa pitanja i sl. pa nemojte mi zamjeriti:confused: :) : hello2 :
|
Tu smo da pomognemo i objasnimo
|
Hvala na savjetu:clap: :D
|
Nadam se da cu i ja vam pomoci kada ce te trebati, hvala: cheers2
|
Ja mislim da trebas uzet 2. Odma quad SLI. i barem kilovat napajanje 4gb rama (2 za svaki slucaj).... :D Zezam se malo ;)
IMHO, teški overkill. 7900gt i uzivaj. Modaj, igraj se, zabavljaj. Kartica ima ocajno rijeseno hladenje koje je NEMOGUCE promjeniti i slicne gluposti. Sa time da je SLI potpuno glupa stvar. I opet ti kazem 7900gt ili ako BAŠ oces 7900gtx. Pozdrav :beer: |
Citiraj:
|
a ako kupis to sta ces sa ovom starom grafom?
|
Pa prodat će ju vjerojatno : stoopid
|
Nju bi onda prodao, a onda bi imorao prodati i maticnau za jer ima agp, pa bi i mijenjao ddr za ddr2
|
a sorry my bad nisam gledao da je agp... : flyingey
|
ok nije bed: goood : :beer:
|
Citiraj:
|
koga zanimaju benchmark novijih grafa mogu pogledati benchmark winter 2006 na ovom linku: http://www23.tomshardware.com/graphics.html
Ispricavam se sto link nije radio krivo sam upisao: sweating |
grafa se ovako grije... u winu je temp oko 62 celzijevca, a poslje neke igre oko 82 celzijevaca...
ona u sendviču je toplija od one druge pa sam reko srednje vrijednosti (koje pokazuju driveri) |
To se onda da srediti dodavanjem jednog aktivnog hladnjaka :)
Kako si ti to sredio? |
Jeli velika između GeForce 7950 GX2 (1GB) i )XFX M520 GeForce 7950 GX2 Extreme (1GB):confused: : cheers2
|
još nisam oko temperatura ništa sređivao...
a kaj se tiče razlike između te dvije grafulje, razlika je kaj extreame xfx-ova Extreme Edition ima malo više clockove 500/1200 naprema 520/1300 neznam kaj te to interesira jer niti običnu nemreš iskoristiti... |
Pitao sa samo informativo vise se isplati GeForce 7950 GX2 1GB dosta je jeftinija a nema skoro nikakve razlike :)
|
Moj zaključak
Gf 7950 je grafićka koja se isplati kupiti naravno ako imate novaca, ali ona ce vam sluziti samo kratko vrijeme zato je izlazi dx10 pa ce biti s njima maozad ili sigurno problema.: cheers2 : hello2 : : hello2 :
|
Ma 7900GT vise nego dovoljna,meni 7600GT sve igre rastura!
|
A s koliko rama da uzmem 7900gt ako cu uzimati, jer neznam dali se to isplati jer dolazi dx10
|
OMG ti se zamaras sa DX10, tek su prije pola godine-godinu izasle igre sa pravom podrskom za DX9 i sigurno za DX10 nece izaci jos barem 2 godine!
|
a sto mije najava dx10 za kraj godine?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:16. |