PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Svjetsko prvenstvo (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=40376)

blozer 10.06.2006. 17:09

Kolko je završilo?1: 0 ?

Delta S4 10.06.2006. 17:11

Bogu hvala da je tekma gotova! Nemojmo ju više nikada spominjati! :D

I da...ne sviđa mi se ona reklama za karlovačko... Dobro, onaj brazilac i japanac su ok...ali kakav je to australac koji ne pije Fosters? Opće je poznata činjenica: "He who drinks australian, thinks australian." :D

Francuzi http://www.youtube.com/watch?v=oiZZm...fosters%20beer

Njemci http://www.youtube.com/watch?v=uejxz...fosters%20beer

Don 10.06.2006. 17:12

yep 1:0

J@nos_Herc 10.06.2006. 17:13

ak englezi ovak nastave nebudu daleko dogurali...

Željac 10.06.2006. 17:19

Citiraj:

Autor Delta S4
Bogu hvala da je tekma gotova! Nemojmo ju više nikada spominjati! :D

I da...ne sviđa mi se ona reklama za karlovačko... Dobro, onaj brazilac i japanac su ok

Francuzi

nekako mislim da je ovu reklamu za Kralovačko (australac) snimio Hrvat...
čudno mi je ! :beer:

Zmaj000 10.06.2006. 23:05

evo utakmica svedana i trinidada je bila odlicna puno prilika ,steta sto je zavrsilo nerjeseno..cak je i pao prveni crvendac na utakmici,naravno kod trinidada.....malo su grublje igrali pa su zato i pocrvenili
utakmica argentine i obale bjelokosti isto odlicna prilika na obje strane no argentina je bila malo bolja i tako je i zavrsilo sa rezultatom od 2-1 za maradonine....!!

Don 11.06.2006. 00:51

ovo s asustralcem i ja mislim da je definitivno hrvat
argentina je pokazala i igrom i rezultatom da su ubitačni i zaslužuju prvo mjesto u skupini, a šveđani su prvo iznenađenje na SP, tj mnogi kladioničiri su danas : baad :

Thoroughbred B 11.06.2006. 01:25

drago mi je da je obala bjelokosti,koja je u dobrom dijelu utakmice dominirala,opravdala moje misljenje da ce bit pravo iznenadjenje!: cheers2

gandza 11.06.2006. 03:03

ma argentinci samo cekaju neki bliski susret pa padnu i valjaju se od "boli" te samo cekaju da ovima to dojadi a onda krenu u napad, a u drugu ruku obala bjelokosti je pokazala vrlo dobru igru, te da se i na njih mora racunat (kak bi nasi komentatori rekli)...

one reklame su bile fora prvih par dana, al su ih poceli pustat svako malu pa su sad vec dosadne

Marzd 11.06.2006. 04:37

Citiraj:

Autor Delta S4
I da...ne sviđa mi se ona reklama za karlovačko... Dobro, onaj brazilac i japanac su ok...ali kakav je to australac koji ne pije Fosters? Opće je poznata činjenica: "He who drinks australian, thinks australian." :D

Australac koji pije Fosters je turista, jer u Australiji Fosters ništa nevalja i nitko ga ne pije, kod nijh je obićaj da kad netko napravi roštilj sredi hranu a cugu donose gosti, i ako ideš kod nekoga na roštilj koji ti nije baš drag onda mu doneseš Fosters a ti piješ neko drugo kvalitetno pivo koje je netko drugi donio.
Inaće ovaj fosters što se pravi u Europi nije isti kao i u Australiji.

A što se tiće SP Obala Bjelokosti je bila iznenađujuće dobra, jer gledao sam ih na Afričkom kupu i tamo uopće nisu prikazali ni lijep ni kvalitetan nogomet a prošli su u finale, izgleda da onda ovdje neće proći ni skupinu.

Red_Dragon 11.06.2006. 10:56

Nemoj podcjenit Obalu Bjelokosti. Po meni oni su vrlo kvalitetna momčad, koliko su samo lopti oduzeli Argentincima, jer su ovi bili samo malo neodlučni. Također tehnički su vrlo podkovani, dobri su dribleri. Ruku na srce bili su puno bolji od Argentine u prvom poluvremenu, stvorili su puno šansi, trebali su zabiti barem jedan gol. Argentinci nisu mogli do lopte prvo poluvrijeme. Primili su golove iz pogrešaka u obrani. Upravo slaba obrana je njihov najslabiji dio. Oni moraju popraviti igru u obrani, također onaj nijhov golman mi nije baš nešto. No dobro, da poprave igru u obrani mogli bi pomrsiti račune Srbiji i Nizozemskoj, uvjeren sam u to.

Željac 11.06.2006. 12:27

Sad jedva čekam nizozemska-srbija....
mislim da će biti dobra.

Manet 11.06.2006. 14:33

Moje misljenje:
1. 2.
A Njemacka, Ekvador.
B Engleska, T I T
C Argentina, Obala B.
D Portugal Meksiko
E Italija Ceska
F Hrvatska, Brazil
G Francuska, Švicarska
H Španjolska, Ukrajina
Osmofinale:
Njemacka 2-0 T I T
Argentina 3-0 Meksiko
Brazil 5- 3 Italija
Francuska 4-2 Ukrajina
Engleska 6-1 Ekvador
O. B. 1-1,5-4(penali) Portugal
Hrvatska 1-0 Ceska
Spanjolsjka 4-0 Svicarska

Cetvrtfinale:
Njemacka 4-5 Argentina
Brazil 2-2, 4-5 Francuska
Engleska 4-0 O. B
Hrvatska 5-2 Spanjolska

Polufinale:
Argentina 1-3 Francuska
Engleska 1-0 Hrvatska

3.
Hrvatska 3-1 Argentina

Finale:

Francuska 6-5 Engleska
1. Francuska
2. Engleska
3. Hrvatska
4. Engleska
:D :D :D :D :D :clap: :clap: :clap: :clap:

Delta S4 11.06.2006. 16:55

Evo, i nizozemcima je bilo dlakavo... Malo je falilo da srbi izjednače.

Onaj australac me sve više živcira. Ne znam je li poanta da bi i australci sve učinili za karlovačko ili da bi i homoseksualci učinili sve za karlovačko? :D

undo 11.06.2006. 17:05

koje isfuravanje na krokodil dandija :D brijem da bi dandi to bolje otpjeval,a ovaj lik pjeva ruzo moja mucice : roller :

Zmaj000 11.06.2006. 17:15

utakmica nizozenske i srbije nije mi bila bog zna sta...prolazna utakmica....onako sansi sve u svemu nista ......

blozer 11.06.2006. 18:52

Traje Meksiko : Iran 1:1 za sada... Relativno OK tekma...
Do sada sam gledao sve tekme : D

Zmaj000 11.06.2006. 19:51

evo meksikanci razvalili iran u drugom poluvrijemenu ...svaka cast meksikancima!!

alimilano 11.06.2006. 20:14

Citiraj:

Autor Manet
Moje misljenje:

1. Francuska
2. Engleska
3. Hrvatska
4. Engleska
:D :D :D :D :D :clap: :clap: :clap:

...i pri kraju razmišljanja je pao gol..tj koncetracija........:) :clap:

thuNdeR 11.06.2006. 22:21

onaj austaralac u reklami, katastrofa, tak mi dođe da mu šaku u glavu zalijepim
brazilac je u početku bio onak fora a sad je i on dosadio

mat 11.06.2006. 22:58

ma prejak je :D

http://img205.imageshack.us/img205/9326/lol0fe.jpg

Vuco 12.06.2006. 01:52

ma oba mi idu na neku stvar, pogotovo ovaj kaj mucice spominje...Sad još samo čekam kad će staviti japanca...opet će biti Ćirohito shit...

Nego, danas tekma između Portugala i Angole? ko jučer (ili kad već) Engleska i Paragvaj. Gol u 4. minuti (ipak je ovaj bil ljepši) i onda niš...

Ali, bome su ove male i u nogometu nepoznate državice dobre, nedaju se samo tako...

Samo me strah kak ćemo mi protiv Brazilske sambe...

blozer 12.06.2006. 06:49

Citiraj:

Autor Vucko
Samo me strah kak ćemo mi protiv Brazilske sambe...

Nečemo nikak.....:rolleyes: : roller :

Broken Arrow 12.06.2006. 06:55

danas tekma australija - japan... to treba pogledat, da ocijenimo s koliko ćemo spušiti protiv kojih...

mat 12.06.2006. 09:57

je bit ce interesantno gledat ;)

atha 12.06.2006. 10:20

Vas bi trebalo staviti za voditelje kladionica, proricatelje ili pak kao zamjenu za kolegu Blazicka.
E to bi bilo vrlo interesantno, i jos k tome mnogo tuznije od originala.

Emissary 12.06.2006. 12:05

Citiraj:

Autor Broken Arrow
danas tekma australija - japan... to treba pogledat, da ocijenimo s koliko ćemo spušiti protiv kojih...

I baš danas popodne matura : hitthewa

A baš bi to pogleda, dosad sam gleda u potpunosti samo švabe vs kostarika i srbija - nizozemska, ali ***************iga.

Jelc 12.06.2006. 15:50

Kaj sve nisu profulali klokani...:eek:
Nije ni čudno da su popušili onakvu glupu gajbu.

Zmaj000 12.06.2006. 15:52

aj ne****te vise da ce nas razvalit brazil.....se***e bez veze,ocito niste za hrvatsku....po vasem nebi ni trebali grat s njima da im damo odma 3 boda jel??? stvarno bezveze klafrate...
evo i prvo poluvrijeme australije i japana gotovo ,japanci ko kamikaze lete na sve strane ali ja mislim da ce to na kraju biti nerjeseno !! australci lome kidaju biti ce tu jos koji zuti do kraja a mozda i crvendac.....

Virus7 12.06.2006. 16:12

Citiraj:

Autor Zmaj000
aj ne****te vise da ce nas razvalit brazil.....se***e bez veze,ocito niste za hrvatsku....po vasem nebi ni trebali grat s njima da im damo odma 3 boda jel??? stvarno bezveze klafrate...
evo i prvo poluvrijeme australije i japana gotovo ,japanci ko kamikaze lete na sve strane ali ja mislim da ce to na kraju biti nerjeseno !! australci lome kidaju biti ce tu jos koji zuti do kraja a mozda i crvendac.....

oche bit video zid na korzu?

Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:20.