![]() |
Citiraj:
|
oke i kad se onda nademo svi na MSN?
|
Pa prvo treba svatko dat svoj MSN
|
nemre se to niš preko msn-a sređivat, svako svakome u riječ upada i ne znam kaj, a i t-com prisluškuje :D
al dobro, stavit ću u profil svoj msn na neko vrijeme, i ove gore vas ću addat. yaaaay :D edit: "msn functions work only in IE" WTF?! kako uskogrudno od ovog foruma :( |
Evo možete i mene nabaciti u svoje kontakte :D
|
Ahh, deca...
|
Citiraj:
|
Nevažno, sad smo se skupili na msn, pa idemo preko toga :D
|
troje ljudi se skupilo... speedy, što predlažeš, preko čega se okupit da svi budu hepi?
|
sad je i moj msn na neko vrijeme u profilu...
|
ako smo svi sada krenuli na MSN onda ae MSN moj prijedlog je bio IRC (osobno IRC ni najmanje ne volim) ali to je kao chat pa sam zato njega predlozio s obzirom da cemo raditi i site budemo ondje imali chat, i forum
kada smo danas na MSN?? |
evo ja sam sad online jer sam na poslu, do 22h. kasnije idem van jer je ipak subota, nisam ja g33k :D:D
|
evo svi vi koji zelite sudjelovati u ovome regajte se na forum
http://revolucija.hrhosting.net/forum i postajte da nam se zelite pridruziti u kategoriji "Prijedlozi" podforum "Za sve koji zele sudjelovati" topic "Pridruzite nam se" |
lejdibag je madafakin admin nema mile lale više :D oš neš upadaj :D whoa izgubila sam nit :P
|
Uz ICQ, sada je tu i moj MSN. Let me in. :D
@Zvijerko: nikako da se uskladimo na ICQ. ;) |
Hehe, a ja skoro cijelo večer svaki dan budem tam :D
|
Samo friendly warning svima koji se upustaju u ovo. Nastradat cete, nikome ne prijetim nego samo podsjecam da je svatko tko je poceo ista organizirati nastradao, myself included. Ukoliko nastavljate s tim i ne dajete se tako lako, moj icq je 317729611, a msn rospaya@gmail.com...
http://img308.imageshack.us/img308/7...24xt3dj.th.gif |
Da ali to su zatvorili zato jer su se imitirali T comov logo i to a mi to necemo
|
a-a no way necemo odustati , , , , ali necemo ni preko noci nesto sloziti (bas zato da nas T-crime nemoze samo tako eliminirat)
ae svi na forum gdje smisljamo sto cemo, kako i kada http://revolucija.hrhosting.net/forum |
|
Citiraj:
|
Hehe, ma neka me slobodno ispituju, ako im to čini zadovoljstvo :D
|
@rospaya
Ako nije tajna, od kada je ovaj članak (mislim na datum) tj. kada se to dogodilo? |
MOj msn:
u profilu. |
je***e, koliko ljudi imam u msnu sada! nadam se da ste svi vi za napravit nešto, a ne samo da bi mi bili u msnu hehe
|
: roller :
|
Citiraj:
|
davno je to bilo onda :)
|
Citiraj:
Flyer je IMHO za običnog čovjeka koji nema pojma o tome kaj je flat i kaj je voip samo zbunjujući, dovoljan je bijeli letak s uspordebama. A ključna je stvar da je preuzimanje Iskona od Tcoma legalno, jer u RH ne postoji odgovrajući zakon koji bi onemogućavao takvu monopolsku sitaciju. Zašto se to ipak dopušta je vjerojatno svatkome jasno, zna se tko je vlasnik još određenog postotka dionica Tcoma, da pogodili ste država, a sad zbroijte 2 i 2. |
Rospaya, nađoh T-Zombixov blog na netu, jel možemo tamo cijeditit neke informacije?:D I jel mogu postavit link...?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:55. |