PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Brothers In Arms 3 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=38643)

Mr.Ex.President 10.10.2008. 13:56

Citiraj:

Autor BlackDwarf (Post 1159964)
Drugi problem je zamucena slika na vecoj udaljenosti tako da je tesko raspoznat sta se nalazi npr na otvorenom polju.

Ovo me jebeno nervira:D Baš kako kolega kaže, iz krajnosti u krajsnot...
U jednoj igri možeš pogodit nekoga s 2 km, a ovdje se na 200 m muti slika:stoopid:

Inače neki dan mi je snajper skinija šljem s glave:lol2:

xGAME 10.10.2008. 14:31

Citiraj:

Autor xGAME (Post 1159209)
baš sad sam instalirao, grafika je mogla biti malo bolja, zvuk oružja mi je malo čudan, treba se navaditi... sve u svemu izgleda jako dobro...

...prošao igru ujutro do pola 5:D, s time da sam između još malo igral i stalkera (soc)...ocjena 8.6/10

Tomekk_7 10.10.2008. 16:28

jel zna netko kako se prekidaju oni uvodni isječci, i oni prije misija... hvala

žile 10.10.2008. 17:08

Space pa enter.Na animacije misliš,jel?A za one prije misija,što imaju svoj naziv,to nisam probavao.

slavonac90 10.10.2008. 17:37

a jebemu onda pauziram dok ne izađe neka zakrpa ili driveri:(

jurbAs 10.10.2008. 18:01

e da vas pitam koliko imam do Black Friday a sada sam u bolnici i trazim franky.a?

žile 10.10.2008. 18:22

Iduća misija je black friday.

slavonac90 10.10.2008. 18:31

Citiraj:

Autor jurbAs (Post 1160254)
e da vas pitam koliko imam do Black Friday a sada sam u bolnici i trazim franky.a?

ali mislim da ti nećeš imati problema jer piše samo za atijeve kartice da ima problema,mislim mi s atijevim se žalimo,nisam vidio nikog sa nvidijom:D

xGAME 10.10.2008. 19:25

već je dugo otkad sam igral prva dva dijela ali mislim da su oni teži od ovog, tam nije bilo tog da se healthi obnavljaju, možda zato...

hammer_of_thor 10.10.2008. 19:37

Da, ja igram na onoj drugoj težini i po meni je relativno lagana, bar kad imaš team, kad si sam onda nayebeš oho-ho puta, ali kad imaš ekipe onda je dosta lagano

BeroVK 10.10.2008. 19:52

Dosta je dugacka ja ju nisam jos presao, jedino je malo glupo ono zamucivanje pri ciljanju i nekad tim nece da slusa ali ostalo je ok.

jurbAs 10.10.2008. 20:06

Citiraj:

Autor slavonac90 (Post 1160282)
ali mislim da ti nećeš imati problema jer piše samo za atijeve kartice da ima problema,mislim mi s atijevim se žalimo,nisam vidio nikog sa nvidijom:D

sutra mi dolazi ATI!!!!!! a ovo prodajem sutra majkoo mojaaa de moram to danas tokom noci rijesit heheheh

Mr.Ex.President 10.10.2008. 21:32

Citiraj:

Autor hammer_of_thor (Post 1160336)
Da, ja igram na onoj drugoj težini i po meni je relativno lagana, bar kad imaš team, kad si sam onda nayebeš oho-ho puta, ali kad imaš ekipe onda je dosta lagano

Lagana je k:D Rekao bi da je teža i od CODa i od MOHa naravno na sličnim/identičnim razinama kod sve 3. U obe navedene možeš dosta solirat, pucat iz hoda i skoro pa proć igru bez pravog zaklona, dok kod BIA 2 puta možeš proć bez zaklona, 3. put si mrtav 100%. Jednostavno je igra koncepcirana kao da si u pravom ratu, cik-cak kretanje, traženje zaklona čak i kad nema nikoga okolo, šprintanje od položaja do položaja/zaklona/kuće.
Jedino šta je neralno je to, da možeš stat iz zaklona 3 dana i igrat po principu da ubiješ jednog, dvojicu, pa kad ti se slika zacrveni malo odmoriš i tako u krug...

Sve ostale pizdarije i soliranj su osuđene na neuspjeh i zato je dosta realno, al opet možda i malo prerealna pa ubija draž za igrom, bar meni, jer kad poginem 2,3 puta za redom neman volje za startat ponovo, nego ostavim za sutra (i za divno čudo, sutra uvijek, ali uvijek prođem iz prve:D)

xGAME 10.10.2008. 21:48

ma kaj ne možeš sam, npr. misija hell's highway, da naglasim: SPOILER: trebaš sve poklati, uništiti aa guns, tenkove, sve sam prešel solo, svoje uopće nisam vodil sa sobom, ideš u zaklon, pogledaš, 1-2-3-4...headshoota, počekaš da se healthy obnove i tako dalje, a tenk, samo iz covera u cover ideš sve bliže njemu, postaviš bombu i za najbliži zid i to je to...igral sam na veteran težini (mislim da se tak zove, ona najlakša je csual ak se ne varam, a kad se jednom igra prođe otključa se authentic)...

Mr.Ex.President 10.10.2008. 21:54

Citiraj:

Autor xGAME (Post 1160442)
ma kaj ne možeš sam, npr. misija hell's highway, da naglasim: SPOILER: trebaš sve poklati, uništiti aa guns, tenkove, sve sam prešel solo, svoje uopće nisam vodil sa sobom, ideš u zaklon, pogledaš, 1-2-3-4...headshoota, počekaš da se healthy obnove i tako dalje, a tenk, samo iz covera u cover ideš sve bliže njemu, postaviš bombu i za najbliži zid i to je to...igral sam na veteran težini (mislim da se tak zove, ona najlakša je csual ak se ne varam, a kad se jednom igra prođe otključa se authentic)...

Jesam reka da se ne može sam?:D Reka san da ne možeš po mapi trčat ka kokoš bez glave i pucat naokolo dok ostali padaju. Nego da se igra svodi na to da trčiš od zaklona do zaklona i boriš se doslovno rovovski. Metar po metar...

A recimo i u CODu i u MOHu ima par misija (dakle više od pola igre) di doslovno trčiš kao rambo i ubijaš ljude, bez zaklona, bez taktike, bez ičega:D

xGAME 10.10.2008. 22:06

Citiraj:

Autor Mr.Ex.President (Post 1160446)
Jesam reka da se ne može sam?:D Reka san da ne možeš po mapi trčat ka kokoš bez glave i pucat naokolo dok ostali padaju. Nego da se igra svodi na to da trčiš od zaklona do zaklona i boriš se doslovno rovovski. Metar po metar...

A recimo i u CODu i u MOHu ima par misija (dakle više od pola igre) di doslovno trčiš kao rambo i ubijaš ljude, bez zaklona, bez taktike, bez ičega:D

zato je meni ovo možda čak bolje od cod-a i moh-a:D

GodsKiller 10.10.2008. 22:48

Jel igra korist PhysX....ako korist jel koristi softverski ili hardverski(Nvidia GPU)

sh0kre 11.10.2008. 03:32

Citiraj:

Autor xGAME (Post 1160453)
zato je meni ovo možda čak bolje od cod-a i moh-a:D

takodjer, igru bas sad presao.... fora zavrsetak, bas ono filmski (ko i cijela igra).... A i iznenadilo me sto je dosta duga naspram vecine.... barem 10h igranja!
Jedino sam nasao neka oruzja skroz neucinkovita, tipa ona puska s 5 metaka, zviznes mu 2 metka u glavu i ne pada.... a sljedeci put jedan u glavu i kao headshot.... I volio bi da se snajper mogao vise koristit..... onakav dok se onog klinca treba spasit....... Sve u svemu vrlo dobar shooter nakon dugo vremena

xGAME 11.10.2008. 09:26

bog znaj kad će doći novi nastavak, po svemu sudeći borbe će se održavati u berlinu...

žile 11.10.2008. 09:37

Citiraj:

Autor xGAME (Post 1160638)
bog znaj kad će doći novi nastavak, po svemu sudeći borbe će se održavati u berlinu...

Neće,ako nisi skužio BiA fura neku autentičnost,a koliko ja znam,Ameri nisu stigli do Berlina.
Ja mislim da je idući,naravno ako ga bude,u Ardenima.

xGAME 11.10.2008. 10:00

Citiraj:

Autor žile (Post 1160645)
Neće,ako nisi skužio BiA fura neku autentičnost,a koliko ja znam,Ameri nisu stigli do Berlina.
Ja mislim da je idući,naravno ako ga bude,u Ardenima.

pa na kraju piše TO BE CONTINUED... a baker veli da ako treba on ide sam u berlin ako već nitko neće se njim...slažem se i s tobom, prije će biti negdje drugdje nego u berlinu...

žile 11.10.2008. 13:02

Evo malo riješenje za one koji imaju artefakte na Black fridayu,iliti ponosne vlasnike ATi kartica. :kafa:
Artefakti se pojave odmah nedugo nakon početka,par sekundi možda,i onda je cijela staza sjebana.Skužio sam međutim,da se artefakti neće pojaviti nakon prvog checkpointa.Znači,sve što trebate napravit je preć onako zdrkano do prvog checkpointa,i onda izać iz igre i ponovno ga učitat.Neće vam pisat objectives i tactical map će bit i dalje zdrkana,ali barem vas glava i oči neće bolit.Ono je katastrofa da se neda do igrat.Sad ako imate ctd,tu vam nemogu pomoć,ja ih nisam imao.

slavonac90 11.10.2008. 15:01

hvala žile,ali ja ću radije pričekat neke drivere ili nešto,ne želim da mi taj bug pokvari dojam o igri koji je do sada bio pozitivan :D

Mr.Ex.President 11.10.2008. 17:41

Pssssssss:fiju:
Nisu svi prešli, pa nema potrebe za spoilerima;)

Darude 13.10.2008. 00:46

ja danas krenio igrat... oni ide s pol snage... nema štekanja na 1680*1050 rezi... sve tri opcije na HIGH...

najviše me iritira taj blur na veće udaljenosti, relativno dobra grafika... cod4 ima totalno bolju grafiku....

Gradjanin 13.10.2008. 08:49

Citiraj:

Autor Mr.Ex.President (Post 1160435)
Lagana je k:D Rekao bi da je teža i od CODa i od MOHa naravno na sličnim/identičnim razinama kod sve 3.*LOLOL U obe navedene možeš dosta solirat, pucat iz hoda i skoro pa proć igru bez pravog zaklona, dok kod BIA 2 puta možeš proć bez zaklona, 3. put si mrtav 100%. Jednostavno je igra koncepcirana kao da si u pravom ratu, cik-cak kretanje, traženje zaklona čak i kad nema nikoga okolo, šprintanje od položaja do položaja/zaklona/kuće.*PAAAA...
Jedino šta je neralno je to, da možeš stat iz zaklona 3 dana i igrat po principu da ubiješ jednog, dvojicu, pa kad ti se slika zacrveni malo odmoriš i tako u krug...*ISTINA

Sve ostale pizdarije i soliranj su osuđene na neuspjeh i zato je dosta realno, al opet možda i malo prerealna pa ubija draž za igrom, bar meni, jer kad poginem 2,3 puta za redom neman volje za startat ponovo, nego ostavim za sutra (i za divno čudo, sutra uvijek, ali uvijek prođem iz prve:D)

Citiraj:

Autor xGAME (Post 1160442)

ISTINA,ŽIVA ISTINA

khm..najte se ljutiti, no ova arkada je smijurija od igre. kakvi sad krugovi iznad glave? kakve su to djecje gluparije? tesko? nije to tesko več glupavo skriptično isprogramirana blesava igra.

em je možeš riješiti sam. em je totalno linearna. em neprijatelji dolaze po točno planiranom voznom redu em su totalno preloše skriptirani.em su još gluplje skriptirani tvoji khm pomagači.

odigrah hmmm dva sata i dosta. stvarno mi je smiješno gubiti vrijeme na ovakve sporadične arkadice. lijep pristup, prepuno animacija, nekakvih priča, radnje...ali gejmplej je nula(osoban stav autora ovog trač revjua :) ).

taktika i ino. pa iskreno, moglo je i puno bolje. moglo je i bolje. moglo je biti i ne ovako loše ;).

uglavnom, valjalo je vidjeti, no neznam dali ću imati volje gubiti vrijeme na ovu arkadicu. kao da igram arkadu na automatu u lunaparku gdje neprijatelji dolaze u valovima. riješiš jedan val, obnoviš se, pa drugi, pa treći pa unedogled.smiješno...uglavnom 4/10 po mome.

Gradjanin 13.10.2008. 09:01

Citiraj:

Autor Mr.Ex.President (Post 1160435)
Jednostavno je igra koncepcirana kao da si u pravom ratu, cik-cak kretanje, traženje zaklona čak i kad nema nikoga okolo, šprintanje od položaja do položaja/zaklona/kuće.

totalno krivo. ako su mislili tako koncipirati igru, onda nisu trebali prostorno ograničiti igru već su trebali dati veću slobodu kretanja.

primjer:

negdje pri početku. kad moraš proći kroz onu štalu u kojem objese onu ženu. kakva je to zamišljena jebena taktika, kad su ti ostavili uski prolaz kroz koji moraš proći. ako su već htjeli realnost, onda su mogli dati mogučnost da im se mogu prišuljati s timom kako i gdje ja hoću, a ne kroz dva metra otvora na otvorenom dvorištu.

niti mogu preskakati zidiće(one koji bi mi trebali u taktici-one kozmetičke prirode ne računam), niti koristiti okoliš kao taktiku, niti mogu pucati kroz ogradu(zapravo gurneš cijev kroz nju ili kroz zelenu živicu, pucaš i pucaš a neprijatelj niti da se okrene, a kamoli da padne mrtav.nemožeš niti tim odvući u vjetrenjaču da imaš zaštitu s visine. ma smijurija:hitthewal:

postaviš timove iza okolnih zidića, narediš da se zamaraju s nemcima dok ih ti lijepo skidaš jednog po jednog s vjetrenjače. čak je i najbolji dio da timove ni ne trebaš postavljati kao štit. pokokaš ih iz milla i to je to.

uglavnom, kako rekoh, već dugo nisam igrao ovakvu arkadicu:fiju:linearnu i dječju.mogu samo reći:nono:

Death_Bringer 13.10.2008. 10:37

Mene igra podsjeca na whack the mole ili tako nešta, onak neprijatelji sam glavice izviruju a ti ih moras opaliti po glavici, prvo jedan, pa onaj skroz odozada pa ovaj lijevo u sredini pa opet onaj prvi :))

žile 13.10.2008. 11:40

Citiraj:

Autor Gradjanin (Post 1162381)
khm..najte se ljutiti, no ova arkada je smijurija od igre. kakvi sad krugovi iznad glave? kakve su to djecje gluparije? tesko? nije to tesko več glupavo skriptično isprogramirana blesava igra.

em je možeš riješiti sam. em je totalno linearna. em neprijatelji dolaze po točno planiranom voznom redu em su totalno preloše skriptirani.em su još gluplje skriptirani tvoji khm pomagači.

Vidi se da nisi ni prismrdio authentic,jer bi onda umjesto tu propovjedanja kako je igra lagana,što nije,lakša je od Earned in Blood doduše,ali naspram krajzisa :fiju:,
slušali cviljenje kako je igra mazohistično iskustvo i kako to ne može nitko igrat.Da vidite onda fino kako sve radite sami i kako udarate hit the mole bez HUD-a :kafa:
Za AI suboraca potpis,nešto toliko glupavo nisam dugo vidio,a najjače mi je ono što u tutorialu kažu

Citiraj:

your teammates are smart enough to find the nearest cover on their own
:roller:
Uvijek,ali uvijek putanja do danog mjesta ima veći prioritet ako prolazi drito kroz švabe gdje ih ovi poubijaju,a ne da idu za vama nedajbože.Najviše uočljivo upravo u toj stazi sa ženom.
Uglavnom,ocjena sa IGN-a od 79/100 je realna i opravdana.Igru može odigrat svatko,ali replay value ima samo za fanove.

jurbAs 13.10.2008. 11:43

jel netko moze poslat svoj save a da ima preden black river?! nek posalje na jurba666@gmail.com samo nek ima unlockane sve mape ostalo cu si sredit... zahvaljujem!

Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:52.