![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Hoćeš da se skupimo pa da ih ispizdimo : bonker2 samo reci :grrr: |
ja cu priloziti par titan coolera i ventica kojima lezaji plachu...
ja pc palim par puta na dan....odma ujutro (7:00) i jedno mnakon skole.... edit: nocu ne visim na kompu, nije mi u sobi, nego u hodniku-a i nisam jedini user... |
ja svog gasim par puta godišnje, i to samo ako idem nekamo na duže od jednog dana...
inače mi je stalno upaljen, bio ja doma ili ne, jedino ga restartam svaki drugi treći dan, i to je to, veselo radi skoro uvijek bez bočne stranice sa svojih 6 ventova... :) p.s. dosta vremena nisam posto na ovom forumu pa @Maresonik - al si nabubo postova u tak kratkom vremenu... ;) |
ha ha... :D ma to ja posalo pm toru da promijeni broj postova :D
btw-kak te ne smeta buka? ja sam se jednom pokusao naviknut, ali nejde...:) |
A kaj bi mi smetalo... sada mi kada nema te buke, fali mi :) ... a kad slušaš neš ili gledaš film zvučnici dobrano nadglasaju....
A kaj onda u školi kak je bilo, kome smeta poludio bi... 18 kompova po kabinetu... |
Racunalo iz siga, radi 24/7 - za sve namjene i sluzim se njime kao sto se sluzim i zamrzivacem, ocekujem da je u stanju pripravnosti kad god mi zatreba pa bilo to koristenje od 5min ili cijeli dan i noc. Sve sto se gasi je monitor nakon 30min neaktivnosti.
Napomena: Tzv struja kosta i tako nezaboravite staru pucku izreku! - "I potrošt sam` ono sto imamo!"; da nebi dobili racun veci nego sto se moze platit jelte... |
Meni se ne gasi ni jedan komp u kući, pa ni burazov lap kada je spojen na napajanje
|
Ja svoj gasim kada duze izbivam od doma i preko noći na sleep :)
|
Još malo pa ćemo trebat imati vlastite elektrane za napajanje svih tih silnih kompova....
2 Bubba: ona sa sjekirom ti je dobra.... :) |
ja otkad imam flat (4MBit) ne gasim ga vec 8 mjeseci...Ce izdrazt to Seasonic 500W napajaje ili da ga jednom u tjednu ugasim na 2 sata?
|
eh šta bi ja trebao reći... moj komp je preko tjedna ugašen radi samo vikendom, jer nisam kod kuće preko tjedna...
al zato vikendom se ne gasi, isto kao i preko bilo kakvih praznika... i da komp mi je tih, makar imam puno ventova, svi rade na 5v, dakle 2x120 sharkoon system, 5x92 sharkoon system fan, koji se gase po potrebi |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:18. |