PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   ISP (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=15)
-   -   Vodatel triple play (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=37326)

mat 16.05.2006. 11:29

ukoliko dcm drasticno ne digne brzinu, za iste novce (drasticno jednako minimum 2/2MB umjesto trenutnih 200/100KB) otkazujem ih s 30.6 a 1.9. uzimam vodatel

FRipper 16.05.2006. 15:15

ljepo je to sve...sve mi se to svida i max i triple ali sto je sa nama kojima je to ne moguce???? ono zovi,moli,ma radi sto te volja...ali nikada necu uspijeti dobiti to sto zelim,nesto brzi,bolje i jeftinije od dial up-a...zoves za max adsl kazu skupite 15 ljudi koji hoce...a ja ne mogu skupiti ni 5 koji hoce..jer nema cca 100kompa u mojem selu,a od tih 10,5 ih ima dial up...3 imaju troska 20-30kn mjesecno...a 2 (ja i ja) imaju veliku zelju i malo mogucnosti...sto sa takvim ljudima kao ja??? sto da mi poduzmemo u svezi toga???

mat 16.05.2006. 18:57

malo prije pitao tipa iz dcm-a na sluzbi za korisnike jel misle nam dic brzine buduci da konkurencija dize, njegove rijeci:

"oni nam nisu nikakva konkurencija. niti mislimo niti hocemo dizati brzine jer ce ljudi sami vidjeti da vodatel nece biti sposoban odrzavati te internet veze koje nudi"

mislim jasno da ce pljuvat po konkurenciji, za ocekivati je ali ak oni stvarno tako misle... hmmmmm malo se zamislis :/

Zvijerko 16.05.2006. 21:55

Hehe, s takvim razmišljanjem u EU bi bili zgaženi za tjedan dana od konkurencije, ali ovo je ipak RH :D

raf 16.05.2006. 22:03

e pa sada znamo zasto ht ne odgovara na vodatel...
Samo neka oni tako misle. A iskreno se nadam da ce biti nesto od tog vodatela, jel stvarno mi je vec pun tuki maxadsl-a.
Kako god bilo ja ubijam adsl cim istekne ugovor, makar se vratio na 56k...

alimilano 16.05.2006. 22:22

Citiraj:

Autor FRipper
ljepo je to sve...sve mi se to svida i max i triple ali sto je sa nama kojima je to ne moguce???? ono zovi,moli,ma radi sto te volja...ali nikada necu uspijeti dobiti to sto zelim,nesto brzi,bolje i jeftinije od dial up-a...zoves za max adsl kazu skupite 15 ljudi koji hoce...a ja ne mogu skupiti ni 5 koji hoce..jer nema cca 100kompa u mojem selu,a od tih 10,5 ih ima dial up...3 imaju troska 20-30kn mjesecno...a 2 (ja i ja) imaju veliku zelju i malo mogucnosti...sto sa takvim ljudima kao ja??? sto da mi poduzmemo u svezi toga???

skystar 2, pijat i piči....

pava 17.05.2006. 00:09

Citiraj:

Autor raf
e pa sada znamo zasto ht ne odgovara na vodatel...
Samo neka oni tako misle. A iskreno se nadam da ce biti nesto od tog vodatela, jel stvarno mi je vec pun tuki maxadsl-a.
Kako god bilo ja ubijam adsl cim istekne ugovor, makar se vratio na 56k...

U devetom mjesecu t-com ide sa iptv-om i to je ziher a za voip jos nije sigurno dal ce ici u prvom krugu.

mann 17.05.2006. 01:46

Sto se mene tice ako ce garantirati tu brzinu unutar drzavnih interconnectiona ja sam zadovoljan. Pa pogle upload i sinkrone brzine. Ajoooooooooooooo ca bun delal s tin. LOL LOL LOL

Bono 19.05.2006. 21:53

Citiraj:

Autor raf
Ma da?!
Pa o tome ovdje svi i pricamo.
Kod t-scuma ti to isto samo 4x sporije i jadnije s overheadom i bog te pita kojom sugom izade minimalno 450 kn za flat i pretplatu za telefon (378 + 74kn)
Kod Vodatela za 300kn + 20 programa + još 60 min razgovora(na tescumovih 60).

Zaboravio si zadovoljstvo da odes u T-com i odjavis adsl + telefon jer Vodatel dopusta migraciju postojecih brojeva na njihovu platformu.

raf 20.05.2006. 09:35

E pa mislim da ce to biti najljepši dan u mom životu kada me budu pitali "a zašto otkazujete ne samo adsl, vec i telefon?".
Ajoj al cu im se nasrat, a smješak ce mi biti od uha do uha.:p
Mogli bi napraviti reklamu za mastercard, kao platite sve zadnje racune, a otkazivanje usluge i smijanje u facu, neprocjenjivo: goood :
Samo jel netko zna jel se treba vratiti modem od adsl-a? Bas bi mi sjelo da im ga zavitlam u glavu:gringo: :beer:

Zvijerko 20.05.2006. 09:44

Hehe, to me sjeća na prekidanje ugovora za cronet. Imali smo 4 ugovora i prva dva kad smo prekidali sestra im nasere kako su lopovi, tamo vamo i naravno nazovu ju kasnije. I onda treći kad je prekidala im je samo napisala nazovite :D

E tak ću i ja kad budem išao prekidat sve ove ugovore, i to ću s guštom napraviti. Čak će mi to možda biti i važniji događaj u ovoj godini od rođendana :D

P.S.: Jedini sretan trenutak vezan za t-com mi je bilo kad sam opizdio autom u jedan t-comov auto i to masno naplatio :D

Bono 20.05.2006. 11:05

Citiraj:

Autor raf
E pa mislim da ce to biti najljepši dan u mom životu kada me budu pitali "a zašto otkazujete ne samo adsl, vec i telefon?".
Ajoj al cu im se nasrat, a smješak ce mi biti od uha do uha.:p
Mogli bi napraviti reklamu za mastercard, kao platite sve zadnje racune, a otkazivanje usluge i smijanje u facu, neprocjenjivo: goood :
Samo jel netko zna jel se treba vratiti modem od adsl-a? Bas bi mi sjelo da im ga zavitlam u glavu:gringo: :beer:

Modem ostaje tebi ti si ga platio.

acer 20.05.2006. 12:16

Koliko sam čuo u Rijeci bi trebalo biti dostupno na jesen

raf 20.05.2006. 13:49

hehehe definitivno im leti u glavu

coconut 22.05.2006. 14:37

Isplatio si modem potpisivanjem ugovora na godinu dana tj. 2 god. za WLAN modem. On ostaje tebi. Tako je i meni ostao nakon prelaska na drugog ISP-a. I dobio sam novog od tog drugog ISP-a. :cool:

mat 22.05.2006. 16:52

i fino ga prodas :)

coconut 22.05.2006. 18:39

A ne. Od Iskona sam dobio router Kasdu koji ima 4 LAN porta pa sam si napravio malu mrežu doma od 2 kompa, a t-scumom Siemens skuplja prašinu u ormaru. Nikad se ne zna, možda mi jednog dana zatreba.

piNheaD 22.05.2006. 23:40

Citiraj:

Autor alimilano

: goood : ;) hehe na terabajte...

mat 23.05.2006. 22:51

Citiraj:

Autor alimilano

je i opet trebas nekaj za aploud
nije isplativo za krajnjeg korisnika, moje misljenje bar nakon nekih racunica

Broken Arrow 24.05.2006. 18:19

ja bi odma sad zel...

samo još da nisam potpiso ugovor t-komu do nagodinu u ovo doba... šmrc

mat 24.05.2006. 18:24

otkaraj ih
nikad na sud nebus doso, ko ih j... svi im trebaju pocet otkazivat ugovore i ne javljat se na sudske pozive

Broken Arrow 24.05.2006. 18:29

ma telefon sam im odmah otkanto kada je optima došla, samo još da mi je ovo pa da mogu i net prebaciti sa njih i sa smiješkom na licu izać van otvoriti ptt sandučić zet cvikcange i prerezati telefonsku žicu... :)

coconut 25.05.2006. 12:27

Moj frend otkazao ADSL 4 mjeseca prije isteka ugovora i sad im mora platiti 4 rate ADSL pretplate da ih se riješi.
Vani su zgodno riješili pitanje fixnog broja telefona - imaš mobitel koji kada si doma, zove mobilne i fixne brojeve po cijeni fixnog broja. Tako ti fixni telefon više ni ne treba. Upravo je u Italiji promocija takve usluge od Vodafona.

Zvijerko 25.05.2006. 13:16

Ah, pa to je u recimo Njemačkoj već dosta stara usluga. Prije godinu dana sam već čuo da imaju to, a moguće da su i prije toga to imali.

malba 29.05.2006. 22:34

meni bilo dosadno, pa mailao vodatelu, h1, i optimi upit : kada će njihova broadband rješenja biti dostupna u Rijeci. odgovori kako slijede:

vodatel:nitko mi već 7 dana nije odgovorio
h1: "uskoro" (od 1. mjeseca sam postavljao isto pitanje, odgovor je uvijek bio isti)
optima: cijela žalopojka o raspetljavanju lokalne petlje, liberalizaciji tržišta, bitku i vremenu, bez konkretnog odgovora. i njih radovito propitkujem od početka godine, i prvo su mi odgovorili u 3.mjesecu, onda u 5. da bi to sad prešlo u kroniku popa dukljanina/ljetopis opata dvaržihe o tk tržištu u hrvatskoj, ali bez ikakvih podataka o njihovim uslugama osim molbe da se strpim još malo..

moj zaključak: pored ovakve """konkurencije""" osuđen sam na duuuuuuuuugo "uživanje" u t-com paketima... još ako/kad dodatno t-comovci povećaju brzinu i paketi počnu curiti još brže..: bonker :

raf 30.05.2006. 09:10

t-com ti nece nista povisivati brzne dok mu nema konkurencije.
eventualno se mozes zaliti na brzinu veze koja nije ona koju reklamiraju,pa ti moda povecaju brzinu...

malba 30.05.2006. 09:20

nisi me skužio. meni je i ova t-com brzina uredu, ali su paketi kratki.

raf 30.05.2006. 12:20

A sorry tek sa se bio digao. ali iso ti je nebu nista jeftinije ili povecanja paketa dok nebude konkurencije da ih : evil :

Broken Arrow 30.05.2006. 16:31

t-ht će povečati brzine dsl-a, to su bili potiho najavili, a i nekaj se šuška kod njih interno... najvjerojatnije će do promijena brzine doći u 9. mjesecu kada uvedu onaj svoj ip-tv ili kak ga već zovu, zato jel tak i tak moraju pojačati linkove na 5mb/s (dobro samo do njihovih servera za tv), pa če nešto dignuti i brzine za pristup net-u

dDario 07.06.2006. 14:42

Poslao sam Vodafonu zahtjev za uvođenje TriplePlay. Jučer su me nazvali, nije im trebalo niti tjedan dana : goood : , i vele da su sad tek počeli Špansko/Malešnica, a u centru će biti na jesen.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:20.