![]() |
Meni je ok izgled, ništa mu ne fali, ali meni je bio malo pregledniji stari...neznam zašto, nekako su mi se one boje zarezale u glavu :)
Anyway, sve pohvale |
evo naviko sam se i sad je super.
|
po stranici ne više od 20 postova...previše za dial up korisnike...!!!!!
|
opet nesto radite na forumu ili?????
prije sat vremena JAAAAAAAAAKOOOOO SPORO tj NIKAKO nije islo :( |
Citiraj:
|
Evo, kad sam prvi put došao na forum (nakon upgradeanja verzije) sve mi je bilo skroz čudno i nepregledno, pa i nekoliko dana nisam uopće dolazio na forum.
Sad sam se konačno prilagodio, forum mi više nije nepregledan i uživam :) gg a jesam ga nasro gore, fuj :) |
Ljuska ajdede.... preglednost nula no to se sa vremenom navikne-nauči ali boja t.j podloga ispod slova u postovima je jedna od najogavnijih boja koje se mogu vidjeti i drugdje na netu , strašno !! Pa šta vi slavite da forum mora ovako blještati ? Sat vremena pregledavanja postova, sve mi titra pred očima kao da mi netko fljiske lupa.... Stara boja je bila pravi melem za oči , čovjek se prosto odmarao čitajući postove a sad moram buljit kao som... usput , kad već kudim - ovih 1665684 znakića dok pišem ovaj post prvo moram uzet godišnji i dobro proučit pa onda javim. Stari izgled foruma je bio jedinstven , umjesto da drugi vas kopiraju spali ste na to da vi kopirate druge , jadno...
|
Djeco, pssst... Slusajte vamo...
Nisu niti Horza, niti Tor niti itko drugi krivi kaj forum ovak zgleda - oni nisu dizajneri (inace, nije lose, sam kaj je to jedan od default templejta pa jos 1000000 drugih foruma zgleda isto) - ja sam slago stari templejt - templej se nemre prebacit na novu verziju - ja se nemam vise vremena bavit PCE-om nazalost - decki su morali koristit ponudjene gotove templejte.. Ok? Dost pljucanja? |
Ali kmeeee, ono je bilo baš kullll. Kme, kme, kme...
|
pljucanja ce stalno biti, ne mozhe se nikako svima ugoditi.
ali sudeci po ovim postovima ovdje, vecina je zadovoljna i to je super, a ovi ostali su samo obichni hrach-pljuv forumashi.... ;) |
@tor
(chak nije niti bilo loshe onako malo manja i tanja slova usernamea, ako si to ti neshto operirao po forumu) ;) |
1 privitaka
Citiraj:
Ono kaj mene smeta je-preglednost. Primjer je na sljikici. |
Meni je zasad jedino zao sto je sad forum izgledom isti kao i svi drugi... nije da me smeta, ali eto...steta.
Sve ostalo 5, brzo sam se navikao na novi izgled i brzo su otklonjene sve greskice koje su se u pocetku pojavljivale. Hm.. ako nitko nema vremena za dizajn svih grafickih djidja-midja, mozda bi mogli napravit neki nagradni natjecaj gdje ce ljudi specificno probat slozit izgled novog foruma? :D Mozda se nadje nesto, tek toliko da bude unique :) A i mislim da se nitko ne bi bunio protiv neke nagrade :D |
forum je puno svježiji nego prije
sig ispod avatara!!! |
Citiraj:
možete slobodno kako je i atha naveo maknuti ovaj icq/yahoo/skype/msn ispod avatara i staviti to negdje u profil kao i prije :) inače, meni ništa ne fali skinu, nije ni loš a ni pretjerano dobar... bitna je funkcionalnost ;) |
Meni se više sviđa nego stari. Ok mogli bi malo skin napravit da nije identičan ko na nekim drugim forumima, ali nije toliko bitno. Stavili ste bitne smajlije. I meni nije nepregledan.
|
Zasto se broj posjeta ne biljezi pri svakom ulasku u odredjeni topic?
|
Našao sam grešku, koja je vrlo zanimljiva: ako napišete 2 ili 3 puta "e" za redom uopće se neće vidjeti u postu, ali "editu" da. Ako napišete 4 puta, hoće. Molim da se to ispravi. Ne vrijedi za druga slova kako sam primjetio.
|
Citiraj:
|
kako ne radi eee? eeeeeeee? ;)
|
eee??? :D
|
Meni osobno je bio bolji stari izgled no na njega nema povratka - templejti stare verzije i nove verzije nisu kompatibilni...
Ali me ubijaju dvije stvari - kao prvo ja ne vidim di je button za nove teme od proslog logina te cinjenica nikako da ostanem stalno ulogiran - svaki put kad dodjem na forum moram se ponovo ulogirat neovisno o tome kako sam postavio opcije... A smajlichi su smjesteni malo bolno za moje njezne oci : bonker2 |
Ev jedan prijedlog. Ako nekome smeta novi izgled foruma, neka napravi novi template koji ce izgledati kao stari. Za to ne treba ocekivati nikakvu novcanu il robnu naknadu. Samo nemojte pocet kukat kako je to "malo" prevelik posao :).
|
eeeeeeeeeee, sad radi! Fala :)
|
Jel postoji opcija ko i prije (da mi prikaže sve thredove kao pročitane) ?
ak je nema će je biti? isto vrijedi i za opciju wiev new threads |
|
hebiga,novi forum pa se privikavam :))
|
poprilicno mi je cudno, pogotovo sto me nema cesto,
@ Jelc, i meni je isto preglednost problem, preveliki su msg boxovi... @ sbp, super je sta ste napravili upgrade, ali neke stvari ce se morat promjenit jer ipak nije ovo forum sa 50 klinaca, ima ljudi koji bi sigurno htjeli pomoc pri izradi samo ako im vi dopustite ako ne mozete vec stic sve meni smeta npr. sta nije preveden na hrvatski... znam engleski odlicno ali volio bi da je moj domaci forum na hrvatskom |
Citiraj:
|
heh, silly me - ako triba pomoc sa prijevodom, rado cu pomoc, radio sam slicne stvari
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:39. |