![]() |
Tu kod mene sunčano, puše jugo dosta jako, temperatura mora 18 : goood :
Tako da se idem danas bućnit i otvorit sezonu : goood : |
Rijeka +22
|
Kod mene je oblačno i miriše na kišu, ali je toplo.
|
ja radim!tu je nekak cudno nit sunce nit oblaci!!!a nadam se da nece kisa sutra jerbo ne bi bilo dobro jer sam sutra the godfather polubraticu na krizmi!!AmD ne disi duboko da ne bi oblaci dosli u puscu!!!:burn:
|
Ovdje u metropoli je sasvim dobro, temp. oko ~20°C, nije hladno nije vruce, taman.
|
Citiraj:
|
pri meni jučer bila takva tuča kakvu još nisam doživel .. pravo grumenje je padalo .. em su raketirali ali ni to ni pomoglo .. se je no se je spustilo .. dobrih 10 min je padalo .. sva kanalizacija po gradu se je zdigla i cela Krapina je bila pod vodom .... još sad su vani kupi leda naslagani ..
|
emissary, :p :p :D
ja, frend i frendica otvorili sezonu josh jucher i to bash u ono doba kad je u st bilo oblachno :D : CoolRamb |
Ma moj prijatelj je otvorio sezonu još po zimi kad ga je val polio
|
Citiraj:
baš sam večeras oko 10.30 prolazija kod hotela Zagreb ! :D |
hotel zagreb, duilovo, oko 2 popodne, plazha ispod hotela...tam je i ex disko titanik (danas rushevine) :)
|
vrijeme je uzas....samo cekam da padne kisa da idem pomagat frendici....sparno..
|
Danas isprid kuce u 4 sata u debeloj ladovini 28 stupnjeva: sweating : sweating : sweating
|
Pada cijeli dan kiša.
|
U mene granilo sunce, poslije 2 dana kiše. Nije baš toplo, ali ovo đubre od bartona zagrije neveliku sobicu tako da mi je vruće i baš mi fali jedna ladna :beer:.
|
Kod mene je oblačni, a i Barton mobilac na 2200 slabo grije tak da sam upalio klimu i sad je ugodnih 22 stupnja.
|
koje vrijeme za 4.6. strašno
|
grmi. pada kisha. grozno. spusta se jos gora sa sljemena. ups je tu :D
veli frend da kod njega zabe skacu oko kuce : roller : |
Sodoma i Gomora.
Tuča je sve stukla prije sat vremena. Padala je oko 5 minuta, a bila je veličine čepa za flaše. |
Kakvo je vrijeme , šugavo je. Ne pada više kiša na Trešnjevci, al sve čeka kad će opet... A ja se uljetila na poslu sa japankama i šosićima :o :o
|
kod mene su raketirali i na kraju je same nekakav sitni dež kapal ... ali bar se male rashladile ..
|
ja i majka bili kod dede i zurimo se nazad stanemo na benzinskoj,zapnemo u koloni u ulasku u zapresic i opere nas tuca u autu!
sva sreca clio je ostal neogreban i ne udubljen!!huh: flyingey: goood : |
mene pjlusak ufatio na biciklu :o :D pa sam malo letio poderao hlace i sebe i grlio teglu na krizanju harambasiceve i zvonimirove : lol2 :
|
Citiraj:
|
ne...ostao sam bez hlaca i macjeg oka :p
|
A to si ti opal tam kod poste jucer:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
|
kaj si me videl??? :D
|
Evo u Rijeci ugodnih +30,temp mora ugodnih 26 stupnjeva.
|
pušća-32 lagano grijucka.......
|
:p :p :p kod mene u sobi 26
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:36. |