![]() |
I futura isto, 1032€za Pulse
https://www.futura-it.hr/Search/?term=9070 Nitro će valda izaći kao 7900XTX Điberi |
OK, one normalne cijene su iz CaseKinga, tak da kome trebaju, ima RX 9070 modela diljem EU.:)
|
Koji gulikože.
AMD, uvoznici, nemam pojma tko, ali odvratno. A zapravo sam bio spreman kupiti nešto po njemačkim cijenama + dodatak za hr dućane. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ako je to uvjet onda se svi toga moraju držat. |
Da, ovo je do naših, jer da ju kupiš u maloprodaji u Njemačkoj, i preprodaš s 25% PDV-a, opet je jeftinije nego ove cijene.
|
Citiraj:
Ne iznenađuje za reddevil modele. Ako gledas vani su oko 800, dodaj naš porez tu + ostalo... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pulse je u ADM 845€.
i to obična, ne XT. Treba vidit dok bude više trgovina stavilo ponudu. Ove početne znaju bit napuhane |
U ADMu- sad Red Devil 902€ s popustom ovisno o načinu plaćanja
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Treba bojkot i za IT trgovine :goood: |
Citiraj:
Sto nisu rekli iz AMD da ima puno kartica u prodaji. :D |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
razmisljam si uzet ovu red devil, ali samo 2g gare kod nas?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Za ovu cijenu, bit će odlična i voa 3060Ti koju imam dok se ne smrvi. Na amazon.de non XT varijante po 1180+€. Fala, ali ne. :D
Će da vidimo kroz mj-dva očito da se tržište malo stabilizira. A kod nas 5070 Ti za 1020€, i onda se AMD čudi što im ne ide...znam znam, nisu oni krivi nego EU, ali hvala i doviđenja. Bacio oko na Newegg i vidim i tamo ej sve rasprodaano, ali ima hrpa baš MSRP modela, a najskuplje XT su an 750$ plus porez na to. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
narucio red devila, valjda ce sisa od 850w biti dovoljan, ako je drzao 3080 koja isto pije
|
Imate kartica na
https://www.notebooksbilliger.de/pc+...radeon+rx+9000 Krecu od 629 eura I da koristite mailbox jer deru po 35 eura za slanje u hrvatsku + obracun hrvatskog pdv na cijenu :) |
Di su ju uzeo i za koliko?
Ja nekako sada nisam nista htio hvatati, iako cu morati sloziti opet neki PC za sebe. Ako netko bas zeli mogu mu pogledati ovdje u CH. Bas sam pratio situaciju u trgovinama i u roku od 15 minuta je skoro pa sve nestalo. |
Ipak je to u retailu malo smislenije nego AMD pricing, razlika je cca 150 EUR između 9070 i 9070XT.
Evo vidio sam nekakav gnjidibajtov 9070XT za 700 EUR, kome je to skupo ima 5070Ti za 1200 EUR :D Da nisam nedavno mijenjao 7800XT, mislim da bi sad komotno uzeo jedan 9070XT, iako mi se kod nje sviđa sve osim toga koliko pije struje. |
Cirkus iz oba tabora što se tiče cijena, po običaju, a cijene kod nas za obilazit u širokom luku.
Kako stvari stoje najbolje ispadne kupit nešto polovno iz prethodne generacije i ne podržavat ovakve gluparije. |
Najjeftiniji XT koji sam vidio je Asrock Steel Legend za 864e, što je 100e više od onog što sam spreman platiti. Ništa, pohabat ću i ja svoju 3080 dok se to ne smiri :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:22. |