PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Vrijeme i nevrijeme (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=317229)

The Exiled 24.07.2023. 12:26

Citiraj:

Autor lowrider (Post 3687488)
Te kugle viđaju svugdje po svijetu, nisu nikakva teorija zavjere.
Čak i NASA se oglasila

https://globalnews.ca/news/9746110/m...nel-ufos-uaps/

To je stvarnost, no što je nedavno bila teorije zavjere, sada je argumentirana istina.

Što god taj naziv teorija zavjere značio.

Nekima je to teško prihvatiti još uvijek.

Možda to sve skupa ima veze sa svime što se događa na našoj kugli zemaljskoj.

Citiraj:

The UAPs do not show evidence of “thermal exhaust,” like heat created by a vehicle’s engine. Officials said they have been unable to intercept or capture any orbs.
Dakle, nemaju pojma o čemu se radi, a sve kaj pričaju temelji se na mutnim snimkama, dok pjevač Tony tvrdi da su to (vojna tehnologija) antigravitacijske kugle za manipulacijom vremenom.:kafa:

Nemojte me krivo shvatiti, meni je također sve vezano za Sci-Fi jako zanimljivo, ali Tony i antigravitacijske kugle za manipulacijom vremenom ne idu rukom pod ruku.:chears:

Hamm 24.07.2023. 12:41

Ponekad nije važno što se govori nego tko to nešto govori. Propali narkoman stvarno nije osoba koju bi netko trebao slušati. :)

Igorr 24.07.2023. 13:15

A čim vidiš da nešto Cjepinski piše - zaobiđi u širem luku i biti ćeš sretniji i zdraviji :)

nepalac 24.07.2023. 13:15

Citiraj:

Autor The Exiled (Post 3687490)
Dakle, nemaju pojma o čemu se radi, a sve kaj pričaju temelji se na mutnim snimkama, dok pjevač Tony tvrdi da su to (vojna tehnologija) antigravitacijske kugle za manipulacijom vremenom.:kafa:

A zbog čega se stalno hvataš Tonya? On je nebitan lik, a ako ti je on prvi glas za haarp onda si totalno neupućen u tematiku.
Pa nije on izmislio te pojmove i teorije, on samo kopi/pejsta.
Ti se recimo uvijek javiš na temu Rimca pa bacaš neke izjave za koje bi drugi mogli reći "tko si ti i što uopće znaš i gdje su ti dokazi"?

Totalno su nebitni termini, i jel su to neke kugle, trokuti ili nešto deseto.
Činjenica je da ljudi mogu manipulirati vremenom, a činjenica je i da vidimo područja poharana vjetrom kakav nikad nismo vidjeli.
Ako netko misli da će se ta tehnologija koristiti samo u dobre svrhe onda mogu samo reći lol.

Evo, i u saboru neki pričaju da ovo što gledamo ovih dana nije prirodna pojava:
https://streamable.com/r9uml8

Ali dobro, bit će toga još puno, ali neki će i dalje misliti da je to sve normalno... :)

DoxyTheCroat 24.07.2023. 13:21

E ovi u saboru su baš vjerodostojni ljudi od struke ...

Igorr 24.07.2023. 13:22

Citiraj:

Autor nepalac (Post 3687501)
...
Evo, i u saboru neki pričaju da ovo što gledamo ovih dana nije prirodna pojava:
https://streamable.com/r9uml8

Jer ljudi u našem saboru su inteligentni znanstvenici koje treba slušati? :D

Citiraj:

Ali dobro, bit će toga još puno, ali neki će i dalje misliti da je to sve normalno... :)

Nije normalno, jer smo usrali klimu, i o tome ti tupi cijela znanstvena zajednica već ne znam ni sam koliko.
Ne razumijem logiku u kojoj ti je lakše vjerovati u "zle ljude koji šalju oluje po svijetu" a ne u to da smo prekrcali atmosferu sa CO2, metanom i čime sve ne...

nepalac 24.07.2023. 13:24

Citiraj:

Autor DoxyTheCroat (Post 3687503)
E ovi u saboru su baš vjerodostojni ljudi od struke ...

A slušaj, imaš par tisuća izvora po netu i ljudi raznih profesija koji pričaju o istome, ako te zanima traži, ako te ne zanima uživaj ;)

nepalac 24.07.2023. 13:26

Citiraj:

Autor Igorr (Post 3687504)
da smo prekrcali atmosferu sa CO2, metanom i čime sve ne...

:D
Sve si rekao.

The Exiled 24.07.2023. 13:30

Citiraj:

A zbog čega se stalno hvataš Tonya? On je nebitan lik, a ako ti je on prvi glas za haarp onda si totalno neupućen u tematiku.

Da, Tony i njemu slični jedan dan šire "istine" o štetnosti 5G mreža, dok se istovremeno koriste toliko problematičnom vojnom tehnologijom zvanom Internet, pa su onda drugi dan na prosvjedu protiv COVID-19 mjera s lažiranom potvrdom u džepu, treći dan pričaju o "specijalnoj vojnoj operaciji u Ukrajini", da bi onda naposljetku odmah skočili na HAARP i antigravitacijske kugle. Mislim, super, ako su ti takvi i njima slični izvor informacija i argumenata, ali valjda kužiš da je riječ o posvudušama koje samo žele biti u centru pažnje, nebitno o čemu je riječ, glavno da lupaju ko Maks po diviziji. Koga vraga Tony i ekipa nisu taj dan sve skupa otjerali dalje od nas, kad su ionak uvijek upućeni da te kugle služe za manipuliranje vremenom. Ili je to bilo namjerno da se skrene pažnje s aktualne HEP afere? Mora da je to u pitanju.:):D
Citiraj:

Ti se recimo uvijek javiš na temu Rimca pa bacaš neke izjave za koje bi drugi mogli reći "tko si ti i što uopće znaš i gdje su ti dokazi"?

Ne uvijek, samo kad je prikladno ismijavati od strane države financiranu privatnu firmu nastalu na lažima i lopovluku, dok se diljem istih ovih "izvora" koje i Tony koristi, Rimac promovira kao nešto posebno, a bez misterioznog AP-a, državnih poticaja i subvencija ne bi bilo ničega.
Jedini je zajeb u tvojim i mojim dokazima, kaj ja stvarno radim u firmi koju Rimac hoće-neće angažira za analize svih njegovih ideja, pa se kasnije fino čude kad skuže koliko to stvarno košta i da nije rješenje pričati u prazno i očekivati da će realizacija proći bez da itko išta tehnički dovede u pitanje.

nepalac 24.07.2023. 13:45

Citiraj:

Autor The Exiled (Post 3687508)
Ne uvijek, samo kad je prikladno ismijavati od strane države financiranu privatnu firmu nastalu na lažima i lopovluku

Hm, prilično teške optužbe, nije da se ne slažem s tobom, ali bi neki nepristrani promatrač mogao pitati - source? Dokazi? Nemaš ništa, a ako imaš dokaze, zašto pravna država ne radi svoj posao??

I zar je moguće da država sudjeluje u korupciji?
Jel moguće da postoje zli ljudi kojima je stalo samo do para?
Ako je to moguće u slučaju rimac, zašto ne bi bilo moguće u svim sferama?
Zašto je toliko teško povjerovati da netko zeli unistiti ljudima usjeve kako bi pogodovao velikm korporacijama i uvoznicima?
Jel to toliki SF? :D

Ali dobro, ne treba dalje tupiti o tome, koga tema zanima naći će dosta toga po netu, slabo mi tu možemo utjecati o čemu god da se radi.

The Exiled 24.07.2023. 13:50

Država je natjerala ravnateljicu USKOK-a da podnese ostavku, radi poruka u kojima se spominje misterizoni AP, kamoli kaj bi tek bilo s mojih 200GB Rimac materijala. E to bi tek bilo nevreme.:)

lowrider 24.07.2023. 14:05

Citiraj:

Autor The Exiled (Post 3687490)

Nemojte me krivo shvatiti, meni je također sve vezano za Sci-Fi jako zanimljivo, ali Tony i antigravitacijske kugle za manipulacijom vremenom ne idu rukom pod ruku.:chears:

Ma nisam na Tonija ni mislio.
Uopće mi je nebitno što misli
Ali on i bilo tko drugi, ima pravo na mišljenje i izaržavanje.

Al htio sam reći da neke stvari donedavno nezamislive ili poricane, su nam sada normalne.

Možda i kugle imaju veze s (ne)vremenom :roller:
Ak neko vidi kakvu u obalcima, nek javi :D

buljaka 24.07.2023. 14:18

Ja bi samo volio da mi netko pojasni ako Amerikanci imaju haarp zašto oni najviše najebu od tornada i oluja, zasto zapad SAD nije vidio dobre kiše već 20 godina nego imaju mega sušu koja im uništava pola gospodarstva?

Sent from my M2007J3SG using Tapatalk

Igorr 24.07.2023. 14:35

Citiraj:

Autor buljaka (Post 3687517)
Ja bi samo volio da mi netko pojasni ako Amerikanci imaju haarp zašto oni najviše namjenu od tornada i oluja, zasto zapad SAD nije vidio dobre kiše već 20 godina nego imaju mega sušu koja im uništava pola gospodarstva?

Ma kakve ti to gluposti pišeš i imaš glupa pitanja, pa već ti je Nepalac sve objasnio:
Citiraj:

Autor nepalac (Post 3687510)
Zašto je toliko teško povjerovati da netko zeli unistiti ljudima usjeve kako bi pogodovao velikm korporacijama i uvoznicima?
Jel to toliki SF? :D

Jer vidiš, te velike korporacije i uvoznici uzgajaju hranu van Sjeverne i Južne Amerike, van Europe, van Azije, van Afrike, van Australije i van Antartike.
Znači vidiš, nabrojao sam ti samo kontinente u kojima klima ide u 3pm, na svim ostalim kontinentima su ti sve te velike korporacije i njihova velika žitna polja!

Misliš da je slučajnost da na tim ostalim kontinentima nema klimatskih problema - I think not, #pametnomDosta, #doYourOwnResearch, #IhaveBestWords!

nepalac 24.07.2023. 14:36

Citiraj:

Autor lowrider (Post 3687514)
Možda i kugle imaju veze s (ne)vremenom :roller:
Ak neko vidi kakvu u obalcima, nek javi :D

Nije kugla ali nekakav oblik je, snimka iz Italije:

https://streamable.com/b1sdud

https://streamable.com/yz8hf3

Citiraj:

Autor buljaka (Post 3687517)
Ja bi samo volio da mi netko pojasni ako Amerikanci imaju haarp

Ma nemaju, pusti teorije zavjere :D

Igorr 24.07.2023. 14:45

Citiraj:

Autor nepalac (Post 3687520)

https://streamable.com/yz8hf3

Ma nemaju, pusti teorije zavjere :D

Ufff, evo i mog malog doprinosa.
Počeo sam dodatno istraživati poput nepalca, naišao sam na još nevjerojatnih direktnih dokaza.

1 2

Ivo_Strojnica 24.07.2023. 14:45

Citiraj:

Autor nepalac (Post 3687520)

e ovo je već kvalitetan video. :D

A ovo za CERN: odakle im struja? Šalje Ilija? :D

Igorr 24.07.2023. 14:49

Citiraj:

Autor Ivo_Strojnica (Post 3687524)
e ovo je već kvalitetan video. :D

A ovo za CERN: odakle im struja? Šalje Ilija? :D

Uh kako sam to propustio... ali vidim da si i ti otvorio oči!

#neverForget, #iIlijaJeČovik, #leaveBritneyAlone

Tajl3r 24.07.2023. 14:50

Auuu ljudi boži ajte u more potriba je vidin velika

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

Ivo_Strojnica 24.07.2023. 14:55

jesi normalan, pa da nas neki objekt skupi.
#horvatinčićjošplovi

d0X 24.07.2023. 14:57

Malo ozbiljniji pristup (NASA)

TL;DW :D

spiderhr 24.07.2023. 14:59

Citiraj:

Autor Ivo_Strojnica (Post 3687528)
jesi normalan, pa da nas neki objekt skupi.
#horvatinčićjošplovi

Ali ne samo i on, ima ova zadnja nesreća kojeg brinu više novci...

Igorr 24.07.2023. 15:00

Citiraj:

Autor Tajl3r (Post 3687526)
Auuu ljudi boži ajte u more potriba je vidin velika

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

Ti nas samo želiš maknuti od kompjuktera tako da ne saznamo istinu koju nepalac nesebično propovjeda i živi.

I samo da znaš - morem možeš ubiti đovijega ali ne možeš ubiti ideju!

Citiraj:

Autor d0X (Post 3687531)

Ma oni su svi plaćeni od strane korporacija i uvoznika, pogledaj ozbiljnije videe tisuća dokaza na internetima.

nepalac 24.07.2023. 15:04

Citiraj:

Autor Igorr (Post 3687534)
Ti nas samo želiš maknuti od kompjuktera tako da ne saznamo istinu koju nepalac nesebično propovjeda i živi.

Ma ne znam ja ništa, ipak je Greta Tunberg za tebe "stručljakinja" kad priča da smo mi krivi za klimu dok fejka privođenje :D

Igorr 24.07.2023. 15:07

Citiraj:

Autor nepalac (Post 3687536)
Ma ne znam ja ništa, ipak je Greta Tunberg za tebe "stručljakinja" kad priča da smo mi krivi za klimu dok fejka privođenje :D

Ššššš šššššššš ššššš (*stavljam ti nježno kažiprst na usne) - nikad ne sumnjljaj u sebe, ti si jako puno najviše umnogo pametan!!!

A sad kad si mi otvorio oči - mislim da nema kraja koliko toga ja mogu naučiti.

Meni je samo žao što su interneti i kompjuktori tako kasno napravljeni u tvornicama, jer bez njih smo imali tisuće godina raznih ridikula koji nisu mogli doći do publike ;( (*plaky)

nepalac 24.07.2023. 15:11

Citiraj:

Autor Igorr (Post 3687538)
A sad kad si mi otvorio oči - mislim da nema kraja koliko toga ja mogu naučiti.

Mislim da si ti odavno dostigao svoj kraj i limit što se učenja tiče :D
Ali dobro, nećemo više spamati, idi traži po netu govore Grete, malo da te osvijesti :)

Igorr 24.07.2023. 15:17

Citiraj:

Autor nepalac (Post 3687539)
Mislim da si ti odavno dostigao svoj kraj i limit što se učenja tiče :D
Ali dobro, nećemo više spamati, idi traži po netu govore Grete, malo da te osvijesti :)

Za...za...zašto me odbijaš? ;( (*opet plaky)

Molim te nemoj nikad odustati od svojih inteligentnih objašnjenja, i zapamti - znanost je bezveze, video "snimci" snimljeni krumpirom daju najbolje rezultate, CO2 i metan ne postoje, a sječa šuma doprinosi generalnom boljitku zemlje!

I ako nam itko ikad oduzme ove istinite riječi brišući ih sa foruma - uvijek će ostati u tvojim i mojim srcima!

zvonac 24.07.2023. 15:18

Kaj bu pak krenuli sa silovanjem klim.promjena, prvo bu na redu za odstrel bile krave, pošto one dost prde:D Imali smo donedavno masakriranje sa resp.virusom, sad bu pak klim.promjene bile na tapeti, od strane glavonja koja koje pričaju jedno a radi totalno drugo, spika za mase, već viđeno..

Dok se ne skupe glave i daju ruku jedni drugima, do tad ne bu mira i svak bu vukel na svoju stranu, naravno, ispaštat će ovi najniži, a to smo mi..

Glavni motivator je lova, a ne briga za planet i to je glavni i gorući čovjekov problem, khmm, nikad dosta, jel:D Gdje bi završile korporacije dok bi vodile brigu o drugima.

Opet se nekaj sprema, nadam se da ne bu tak opasno bilo..

sinisa1989 24.07.2023. 15:28

I još jedna tema ode k vragu :D

Hamm 24.07.2023. 15:51

Citiraj:

❗️Upozorenje DHMZ-a❗️
⚠️ Od danas poslije podne do kraja sutrašnjeg dana, na području sjevernog Jadrana, Gorskog kotara, Like i kontinentalnog dijela Hrvatske postoji mogućnost pojave bujičnih i urbanih poplava
⚡️Grmljavinsko nevrijeme lokalno može biti izraženije i praćeno obilnijom oborinom
⛈Na širem području Zagreba večeras i osobito sutra 25. srpnja velika je vjerojatnost za grmljavinsko nevrijeme s olujnim udarima vjetra, većom količinom oborine u kraćem vremenu te tučom
‼️Pratite vremenske prognoze i upozorenja DHMZ-a kako biste na vrijeme poduzeli potrebne mjere zaštite ➡ https://meteo.hr/index.php
ℹ️ Upute za građane ➡ https://tinyurl.com/kw7uhe75

Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:39.