![]() |
Citiraj:
Najbolja solucija je i dalje - 3-2-1 rule. Google it.. |
Citiraj:
Uzmeš još neki servis za pohranu a ne samo google. Npr. One Drive, Dropbox, Mega, kupiš NAS, dodatni externi disk pa pohraniš u vikendici i tako. Samo jedno mjesto nije rješenje. Kao što kolega kaže, sve može prdnuti i ostaneš bez ičega. |
Citiraj:
ni ne znam što ja imam regano kod Microsofta.:stoopid: |
I ja. Cca 15tak mjesečno. Dosta česta pojava sudeći po Googleu
Poslano sa mog |
Neko vam pokusava provaliti na accounte. Osim ako nisu fejk.
(skype, msn i slicne stvari su isto microsoft) |
Znam da. Šta da radiš...nema lijeka
Poslano sa mog |
ako vam dođe verifikacijski kod sta neznaci to da su vam pogodili sifru? Šifra je first step ne? probajte sifru promjenit pa vidite ako ce stat dolazit
|
Znači hrvatska domena smještena na plus.hr serverima.
Zbog određenih problema sa php-om prebacili se starog hosting paketa na novi hosting paket. Na novom hosting paketu trebalo dodati mx records za domenu, jer koristimo G-suite ili kako se već zove taj plaćeni mail od googla. Kontaktirao support od plus.hr, momci to odradili u 10:00. Google kaže can take up to 72 hours. Međutim u 11:03 dolazi mi hrvatski telekom poslovni newsleter uredno na G-suite. Probam neki drugi mail poslati na tu istu e-mail adresu, ne pojavljuje se ništa. Kako je moguće da T com prolazi, ništa drugo ne prolazi ? |
Zato sto promjena DNS i name servera nije svugdje isto u svijetu. Ali uglavnom bude svugdje unutar 24h
Sent from my SM-G996B using Tapatalk |
ups.
|
Citiraj:
ma stvar je u tome što ja ne znam što imam regano kod Microsofta....da znam (il da mi oni napišu za koji acc je tražen pristup) lako bi promijenio šifru |
Citiraj:
Evo, sve je bilo gotovo i propagiralo se kroz 3 sata. Bolje od očekivanog u svakom slučaju :D |
Pouzdanost Google-a?
Citiraj:
Naravno. Događalo se i stalno se događa. 3-2-1 kao što je već rečeno. Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:28. |